Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pelagiaaaaaaaaa

Jak najtaniej kupić bilet lotniczy?

Polecane posty

Gość pelagiaaaaaaaaa

Hej! Czy możecie mi doradzić gdzie wyszukać jak najtańszy bilet lotniczy do Nowego Jorku? Jestem zielona w tym temacie,zawsze rodzice kupowali mi bilet,a teraz muszę zrobic to sama i nie wiem? Jak wygląda sprawa z tymi wszystkimi portalami typu lataj.pl,eprzeloty.pl,itd?Ile im sie płaci prowizji?

Gość Trudny problem...
...ponieważ do NEW YORK nie będzie tanich biletów. Polskie tanie linie tam nie kursują. Portale nie pobierają opłat.

Gość pelagiaaaaaa
Wiem,że bilety do NY do najtańszych nie należą,ale nie chcę płacić za to 3 tys. Wiem,że niektórym udaję się kupić bilet w granicach-1700-1900 zł.Ciekawa jestem jak to robią. Byłam dzisiaj w biurze Lufthansy i usłyszałam,że bilet kosztuje 2,500(!!!). Kurcze,nie wiem co zrobić...

Gość pelagiaaaaaa
???

Gość pelagiaaaaa
Czy ktoś moze mi jeszcze doradzić?

Gość uk girl
Nie wiem jak to jest z kupowaniem biletow w polsce do Nowego yorku ale mysle ze przez neta sama potrafila bys to zrobic i napewno bedzie taniej niz przez jakies biuro podrozy poniewaz oni pobieraja sobie prowizje ,wiem tez ze naprzyklad lataja tanie linie lotnicze z Londynu,nie wiem dokladnie ile kosztuje na teraz bilet ale wiem ze czym wczesniej zamowisz na pozniejszy teramin to pewnie bedzie taniej.Wydaje mi sie ze tez te samoloty z polski maja miedzyladownanie wlasnie w Londynie na lotnisku Heathrow,jesli jestes obcykana mogla bys kupic bilet tanich lini lotniczych do londynu a pozniej tanich lini z londynu do nowego yorku.

Gość pelagiaaaaa
Lece mniej więcej 7-9 maja,najlepiej z Wrocławia lub Warszawy.

Gość gość
dzięki za informacje, ja do tej pory znalazłem tylko połączenia za ok 2 tys. zł

Gość gość
Keller często nocami, jak żona bawiła u kolegi, zakradał się do pokoju córeczek i jak już się upewnił że śpią, a zawsze był pewny, bo do kolacji dorzucał im hydroxyzyne na mocniejszy sen, wskazującym i środkowym palcem masował je po pitkach. Robił to naprzemiennie, raz jedną córcie, raz drugą, jednocześnie drugą ręką obcierał spoconą i czerwoną twarz, szepcząc sam do siebie "jestem taki podniecony..." Keller nie mógł dać niestety upustu samemu sobie, gdyż jego członek od pewnego czasu odmawiał mu posłuszeństwa. Keller wierzy w zabobony Aborygenów, że każde zdjęcie zabiera fragment duszy i po tym jak sfotografował swoje przyrodzenie dla Misi (kafeteryjna Kciukiem) i je wysłał do niej, z niewielkich rozmiarów członka uszła dusza i z samego mikro zrobił się flak, czyli mikroflak. Ale zanim popadł w tą podłą impotencką przypadłość, mimo posiadania skromnych rozmiarów członka, miewał niezwykle obfite wytryski. Jednak wytryski były pozbawione plemników, gdyż Keller nie posiada zbyt wiele testosteronu. Obfitość jego ejakulacji wynikała z faktu, że często zamykał się w łazience na długie godziny, a tam lubieżnie pobudzał swoją prostatę puszką po dezodorancie Nivea. Keller to kafeteriusz o nickach Pierre Dolevas, Dark Dragon i Młodsze Ciacho, udzielający się na topiku "Paląc ognisko w bieszczadzką noc", jest serdecznym przyjacielem Noxelii.

Gość gość
niby jest taka zasada że im wcześniej tym lepiej, ale ja często korzystam z promocji, tak trochę na ostatnią chwilę, polecam:)

Gość gość
tam i z powrotem czy w jedna strone?napisz

Gość gość
promocje dotyczą lotów w obie strony, a kiedy i dokąd chcesz lecieć?

Gość gość
myślicie że zimą jest szansa na promocję?

Gość gość
pewnie że zimą można kupić tani bilet, za 1800-2000zł w obie strony na pewno, a trzeba jeszcze zajrzeć czy nie ma promocji, bo np do Nowego Jorku zdarzają się promocje, rok temu leciałam i udało mi się trafić dobre połączenie na centerfly, ale wiadomo wszystko się zmienia i trzeba sprawdzić jak to teraz wygląda, do USA czasem bilety są tańsze niż do europejskich krajów - takie to dziwne :)