Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem boginia

Jak mozna byc tak niegospodarnym, zeby nie staczylo od 1 do 1?

Polecane posty

Gość mozliwe mozliwe
madra jestem, bo od roku nie moge znalezc mieszkania, zeby kupic. A ze mieszkam w malym miescie gdzie mieszkan jest jak na lekarstwo i ludzie jak juz sprzedaja, to pytaja po znajomych, to musze tak mieszkac. A kase odkladam, zeby w razie czego dorzucic do mieszkania:) Nawet nie wiesz, jakie to frustrujace nie moc znalezc mieszaknia.

Gość mozliwe mozliwe
Wiec nie oceniaj, jak nie znasz calej sytuacji. Jak kupimy to mieszkanie, to ten tysiac bedzie akurat na rate i oplaty za mieszkanie, wiec wyobraz sobie, ze juz bym tak chciala.

Gość mozliwe mozliwe
Gdybym byla tak wygodna jak piszesz, to bym nie szukala mieszaknia tylko dalej zajmowala cale pietro domu i sie nie przejmowala.

Gość i ten mejk ap o
przepraszam ale z twojej wypowiedzi wynikalo ze blahostka jest odlozyc tysiac zl przy zarobkach 3000 (ja tez mam takie i wiem ze latwo nie jest) po czym dodalas ze mieszkasz z babcia ,fakt nie znalam twojej sytuacji :) co innego teraz to rozumiem

Gość mozliwe mozliwe
moglabym nie odkladac, ale w perspektywie zakupu mieszkania bedzie na jego urzadzenie:D ale nawet jesli kupie to mieszaknie, to mysle, ze 2 tys na czysto da rede dobre wygospodarowac. Moi rodzice pomimo ze maja ponad 8 tys na m/c, to jakos im sie te pieniadze rozlaza:O I nie wiem na co...

Gość i ten mejk ap o
wiesz to tak dziwnie zabrzmialo a mam pelno znajomych ktorzy zarabiaja wlasnie po 3000 albo i wiecej maja dzieci nowe samochody i laptopy :o ale nadal mieszkaja z rodzicami na jednym pokoju :o w ich rozumowaniu po co beda kupowac mieszkanie jak i tak kiedys to po rodzicach bedzie ich:o

Gość i ten mejk ap o
w sumie bardzo cie podziwiam ,ja naleze raczej do grupy tych osob co Twoi rodzice -nie wiadomo gdzie te pienoiadze sie rozlaza nie wazne ile bym ich miala :o

Gość mozliwe mozliwe
wiem ze to dziwnie zabrzmialo, ale np moi znajomi ktorzy mieszkaja w duzyh miastach nie moga uwierzyc, ze u nas tak trudno kupic mieszkanie:O A co zrobic, jak nic nowego nie buduja a ludzie nie sprzedaja...eh, chora sytuacja

Gość i ten mejk ap o
tym bardziej nie wiem gdzie one sa a nie jestem osoba rozrzutna ,najpierw oplacam rachunki potem z karteczka na zakupy :D ale i tak jakos nigdy mi sie nie udaje odlozyc chociazby na wakacje :o

Gość mozliwe mozliwe
no ja sie wlasnie zastanawiam, bo mieszkaja cale zycie w bloku, matka narzeka, ze inni domy maja a ona w 3 pokojach:O A jak wezmie kase z wyplaty to cala potrafi naciuchy przeznaczyc:P Ojciec splaca jakies kredyty a matka nawet nigdy rachunkow nie placila, wszystko na glowie ojca.

Gość mozliwe mozliwe
wiesz, ja tez bylam bardzo rozrzutna, na studiach przewalalam mase kasy:D Ale moj maz jest z biednej rodziny i u nich np potrafia wygospodarowac idealnie kae i to od niego sie tego nauczylam:P I to prawda, ze jak ktos ma mniej to to szanuje...

Gość i ten mejk ap o
no widzisz twoja mam jest po prostu rozrzutna :) zreszta jak wiekszosc kobiet :D ale ja staram sie oszczedzic a tu sie nie da

Gość mozliwe mozliwe
rozrzutna to malo powiedziane ale martwi mnie jedno. Nie mamy dzieci, a jak to bedzie jak bedzie????????:D

Gość i ten mejk ap o
tez bylam kiedys rozrzutna kase na rachunki przeznaczalam z mezem na przyjemnosci :D ale szybko sie opamietalismy gdy wisialo nad nami widmo windykacji :D

Gość i ten mejk ap o
ja tez nie mam dzieci i tak jak napisalam nie wyobrazam sobie jak to bedzie :o chociaz wiem ze sa rodziny ze potrafia w czworke przezyc caly miesiac za to co my nie potrafimy w dwojke :o

Gość mozliwe mozliwe
ja licze na to, ze za kilka lat bede wiecej zarabiac, ale teraz to niemozliwe, niestety...

Gość i ten mejk ap o
my mamy od 1 czerwca wiecej zarabiac ( o 500 zl ) ale mimo wszystko i tak czarno to widze ,ile bym nie miala i tak mi kasa przelatuje przez palce :o

Gość taka ja.....
hmm ja i moj facet mamy po 21 lat, mieszkamy w sredniej wielkosci miescie i razem na przezycie mamy 3200 nie liczac nadgodzin ktore robimy jak nam sie chce;]

Gość taka ja.....
podnoszę

Gość jest t
tu ktos?

Gość znajoma mojej mamy
jest samotna matka, maz ja zostawil z 3 dzieci i ma na miesiac 1200 zl:O Nie wiem, jak mozna tak zyc, na dodatek facet wyjechal do anglii i nie placi alimentow!!!!

Gość i ten mejk ap
ja wiem ze niektorzy luzie tak zyja ale sory to nie zycie to wegeteacja bardzo wspolczuje i podziwiam