Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnonimowA_25

Impreza służbowa... alkohol... zakazany sex... kac moralny

Polecane posty

Gość AnonimowA_25

Czuje sie okropnie z tym co sie stalo. Jak jak pojde do pracy jutro... jak? :( On na szczescie nie pracuje ze mna, ale jest kolega mojego szefa, ktory wszystko widzial, tragedia. Czuje wstret do samej siebie... Pewnie wszyscy pomysla ze jestem puszczalska, mam ochote wyjechac z miasta i zaczac wszystko od nowa.

Gość i ten mejk ap o
jedno pytanko a masz meza albo chlopaka?

Gość AnonimowA_25
Nie, jestem sama. Ale i tak czuje sie z tym zle. Facet za to ma zone, jest ode mnie straszy o 20 lat.

Gość panna _20_
rozumiem cie...ja wyladowalam ze swoim szefem w lozku,po takiej imprezie......zaciaglam go do mieszkania i podobno niezle odwalalam ..oczywiscie polowy rzeczy nie pamietalam....potem balam sie isc do pracy..Ale byo wszystko ok,szef byl mily :-D nic sie nie zmienilo...udawalismy ze nic sie nie stalo i z czasembylo ok...nie przejmuj sie

Gość AnonimowA_25
Ja tez bylam bardzo smiala... zachowywalam sie jak dziwka, masakra.

Gość panna_20_
wlasnie.....ja sie wstydzilam jak cholera bo..nie zachowuje sie tak...ale wiadomo alkohol robi swoje.....szef tez ma zone ,dzieci....starszy o 8 lat ....Myslalam ze zwariuje ale na szczescie wszystko bylo ok....mam nadzieje ze u ciebie tez tak bedzie :-D

Gość AnonimowA_25
Dzieki bardzo ze napisalas w ogole panno 20 :) Troche mi lepiej jak wiem ze takie rzeczy sie przytrafiaja nie tylko mnie.... Mam nadzieje ze ten poniedzialek jakos przeleci, wtorek bedzie pewnie juz lepszy. Koszmarny weekend.

Gość panna_20_
nie ma za co :-D doskonale Cie rozumiem i pamietaj,nie my pierwsze i nie ostatnie ....:-) a z czasem bedziesz sie z tego smiac !!!:-D jak ja sobie to przypomne to mam niezly ubaw......wlasnego szefa zaciagla do lozka,podobno mi buty sciagal bo taka bylam pijana ...tragedia hehe pozdrawiam

Gość AnonimowA_25
Musze chyba nauczyc sie nie pic na imprezach, bo alkohol rozum mi odbiera... Jak ja moglam to zrobic? Jestem nienormalna.

Gość AnonimowA_25
Hehe, ja ogolnie pamietam wszystko, ale jakby przez mgle. Zeby chociaz szef tego nie widzial, a tak to pewnie powie koledze, kolega swojemu koledze i sie rozejdzie ...:( Kurde!

Gość panna_20_
ja mialam wrazenie ze wszyscy o tym wiedza...ale to chyba bylo mylne wrazenie :-D szef siedzial cicho bo ma zone i dzieci,ale wiadomo miedzy kolegami(kierownikami) byly niezle gadki ze zarwal mloda dupe itd...:-0

Gość AnonimowA_25
No wlasnie tego sie boje :/ Czemu ja zawsze musze sie wpakowac w jakies problemy? Ale nie bede udawac ze mnie sie to nie podobalo, bo sama tego chcialam, wiec teraz pretensje moge miec sama do siebie niestety.

Gość AnonimowA_25
Spadaj debilu! Pewnie sam bys chcial zeby jakas laska na ciebie poleciala a tu nic i zapewne stad twoje rozgoryczenie zalosny pustaku.

Gość AnonimowA_25
Widzisz, nawet poprawnego postu nie umiesz napisac idioto :/

Gość wwwwwwwwwwww
JEst problem JAreczku, bo takie "łatwe zdziry" nie idą do łóżka z BYLE KIM (czyt. TY) :O

Gość panna_20_
buehehehe za mlody jestes sadzac po roczniku.Ja gustuje w dojzalszych.Fakt po alkoholu jest sie latwym,ciebie natomiast nawet zdzira by nie chciala......

Gość AnonimowA_25
Panna_20, a ile minelo juz czasu od tego wydarzenia? :)

Gość AnonimowA_25
Wiesz, do tego z ktorym to zrobilam kleilabym sie nawet i po szklance mineralnej. To ze to bylo po alkoholu nie znaczy ze z byle kim. Ale widac myslenie nie jest twoja najmocniejsza strona.

Gość panna_20_
Anonimowa teraz juz jakies pol roku :-) ale to zdazenie mialo miejsce w sobote a w poniedzialek mialam isc do pracy,pamietam to jak dzis :-D Przyszlam,powiedzialam mu dzien dobry :-D on mi puscil oczko i sie usmiechnal :-D a potem nie moglam spojrzec mu w oczy ale......tak mi bylo glupio :-D ale jakos nie moglam go uniknac bo wkoncu byl w pracy codzien hehe..........no i on juz pierszego dnia gadal ze mna normalnie....o sprawach zawodowych :-d tak jakby nic sie nie wydarzylo......:-D wiec ja tez nie wracalam do tego i sytuacja sie unormowala :-D

Gość MoralnyInaczej
Powiem szczerze Jarek że jesteś chamem nad chamami tutaj miłe kobiety wypowiadają sie o swoich przypadkach rozterkach i nadużyciach a ty tu się wpylasz i próbujesz prawić że wszystkie one są nie moralne i zdziry, a tak naprawdę to ty jesteś zdzira że się do tego tematu wtrącasz, normalny facet taki jak ja nie wypowiada się na takim topiku pozdrawiam wszystkie miłe i liczę że w poniedziałek poczujecie się lepiej!!:)

Gość AnonimowA_25
Boze, jak ja bym chciala zeby juz minelo to pol roku :D Juz teraz boli mnie brzuch z nerwow...

Gość panna_20_
jarek wez sie nie odzywaj lepiej........ wyzej srasz niz dupe masz bo robisz z siebie kozaka i macho a jestes impotentem intelektualnym ,czytajac twoje wypowiedzi widze tylko chamstwo......Zmien sie czlowieku bo ciezko ci bedzie w zyciu.Daruj sobie te "zdziry" bo nawet one cie nie beda chcialy.....:-0 my jestesmy kobietami na poziomie...to ze lubimy sex?chyba dobrze...zegnam pana

Gość AnonimowA_25
Moralnyinaczej - dziekujemy ale sie nim nie przejmujemy :)

Gość panna_20_
MoralnyInaczej dzieki :-) pozdrawiam

Gość AnonimowA_25
Moze rzeczywiscie nie jest to az taka dramatyczna sytuacja, najwazniejsze ze nie widujemy sie w pracy.

Gość panna_20_
wlasnie ,masz ten komfort ze to nie twoj szef:-) wyobraz sobie jakiego ja mialam stresa......:D tragedia to byla dla mnie hehe.....Ale naprawde z czasem bedziesz sie smiac z tego wszystkiego.......Wiem ze lawo sie mowi z perspektywy czasu...ale jestem pewna ze nie bedzie zle :-D

Gość AnonimowA_25
:) Dziekuje za te slowa otuchy. Niestety nie mam nikogo komu moglabym to powiedziec nieanonimowo, raczej nikt by mnie nie zrozumial. Jak dobrze ze jest kafe :)

Gość panna_20_
tak jednak kafe czasami sie przydaje hehe :-D Anonimowa pozdrawiam i zycze powodzenia,ja wierze ze bedzie dobrze :-) jarku 84-hehe mylisz sie...to nie oni nas zaciagaja tylko my ich a to zasadnicza roznica,wybieramy partnerow takich,jacy nas pociagaja........Gdyby taki "fagas" jak ty wydal nie wiem ile kasy to nic by nie zdzialal.......To my decydujemy z kim chcemy sie przespac.....zauwaz......Chyba nie przeczytales dokladnie ale to nie moj problem.

To jezeli wybieracie z kim i kiedy, to skad teraz ten kac moralny :D? Widze tu mala sprzecznosc :D.

Gość hihihi....................
ja tez raz przespałam się z kimś kogo znałam. To był sex bez zobowiązań. Byłam pijana, miałam ochotę to zrobić i zrobiłam. przez następny tydzień miałam również kaca moralnego. Jednak teraz jak sobie to przypomnę to sama mi sie buzia cieszy, traktuję to teraz jak fajną przygodę i nowe doświadczenie, które mnie nauczyło żeby nie przeginać z alkoholem w towarzystwie pociągających facetów hihi ;)