Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnonimowA_25

Impreza służbowa... alkohol... zakazany sex... kac moralny

Polecane posty

Gość macho28
oczywiscie ze jestescie kobietami na poziomie na poziomie rynsztoka :)

Gość Żmyja
Niestety ale wpisujecie się w schemat głupich cipek które można sobie zaciągnąć do łóżka na służbowej imprezie, i nic tego nie zmieni - żadne wasze usprawiedliwianie się. Dziewczyna co wskakuje do łóżka żonatemu szefowi to zwykła szmata, wycieruch i zero, nie ma co dyskutować ;) Wiadomo, że się do tego nie przyznacie - więc po co ta dyskusja. Jedyne co może was zadowolić na tym forum to towarzystwo wzajemnej adoracji innych takich samych jak wy

Gość panna_20_
ja za drinka sie z nikim nie przespalam ....zawsze mialam stalych partnerow .A to co sie stalo wtedy traktuje z dystansem,wiem, ze ja i % to nienajlepsze polaczenie....Stalo sie -trudno.Nie mam teraz wyrzutow.Fakt balam sie ale wszysto zakonczylo sie ok i z tego sie ciesze.Ale nie widze powodu zeby nazywac mnie zdzira.......Blad zasadniczy-facet ktory ma zone a sie puszcza to "szmata" nie my.zrszta Jarku pisz sobie co chcesz.I mysl co chcesz.Nie pierwszy raz czytam Twoje wypowiedzi i jestes chamski i niekulturalny,najpierw zmien siebie a potem oceniaj innych.zwlaszcza kobiety-bo do nich nie masz za grosz szacunku...

Gość panna_20_
i nie podszywaj sie......jareczku .....

Gość hihihi....................
O mamo, jaka żółć z Was wypływa... Za bardzo bierzecie życie na poważnie..... Jest sama, facet jej się spodobał, miała ochotę na sex to to zrobiła. Jeżeli już to szmatą jest ten mężczyzna, który ma rodzinę i daje się wciągnąć w coś takiego. A kac moralny jest od tego, bo gdyby byłą trzeźwa to nigdy by czegoś takiego nie zrobiła. Ludzie nie takie rzeczy robili po alkoholu. Zero w Was tolerancji i zrozumienia drugiego człowieka.... Tak krytykujecie a tylko czekać kiedy Wy pijani odwalicie jakieś głupstwo.

To jezeli robi sie nieodpowiedzialne rzeczy po alkoholu(ktorych bez alkoholu by sie nie zrobilo), to moze pora przestac pic :D?? Dalej brak sensu i logiki w tych wypowiedziach...

Oj to chyba jest taka właśnie nauczka, czytaj ze zrozumieniem. Jak napisałam wcześniej takie doświadczenie uczy żeby nie przesadzać z alkoholem w towarzystwie mężczyzny który Ci się podoba.

Gość lololalola
Panna_20 A nie zakochałaś się potem w szefie??????? ja jakbym się przespała z kimś, to pozniej bym nie mogła przestać myślec o tym kims Romantyczna ze mnie osoba. Nie umiem rozdzielić seksu od miłości, dlatego sypiam tylko ze swoimi stałymi partnerami :D

Gość panna_20_
dokladnie wlasnie napisalam wyzej ze juz wiem ze ja i % to zle rozwiazanie no ale.......widac ze do niektorych to nie dociera.Najlepiej uczyc sie na wlasnych bledach i ja wyciagnelam z tego wnioski :-D

Ale glupote trzeba nazywac po imieniu... Po drugie, to nie ja usprawiedliwiam swoje zachowanie ;). p.s - Ja nie pije od lutego 2006r. i nie zaciagam pijanych panienek do lozka(bo co to za poziom trudnosci i co to za przyjemnosc ;)??)...jest zreszta takie przyslowie...

Nie wszyscy w ogóle piją tyle, aby bić pijanym. Nie oceniaj ludzi po sobie. Jeżeli ktoś ma słabą głowę to w ogóle nie powinien zbliżać się do alkoholu. My jesteśmy bardzo tolerancyjni, ale to nie znaczy, że nam się to musi podobać. A prawda jest taka, że zachowały się jak dwie głupie pipy. Najpierw wyrzuty sumienia, a potem dorabianie do wszystkiego dobrego scenariusza rodem z serialu, bo gdy posypały się słuszne gromy, odezwała się fałszywa duma i poczucie godności. Nic więcej. Trzeba być skończonym idiotą aby dać się komuś przelecieć na skraju świadomości. Idą takie durne laski na imprezę, chleją z facetami jak równy z równym, ci się tylko patrzą, która debilka wyłoży się pierwsza i rżną je jak tanie dziwki., za parę kieliszków i kilka niewyszukanych komplementów. A potem problem z głowy, bo strach o posadę i dobre imie robi swoje i dziwki zmieniają się w porządne cnotki niewydymki pod osłoną dnia. Kurwy naprawdę są o niebo lepsze o takich łatwych cichodajek. Przynajmniej nie tłumaczą z dawania dupy i mają z tego jakieś korzyści materialne. Ale wolna droga. Za jakiś czas to się pewnie znowu stanie, niech się tylko pojawi alkohol... Tyle.

Gość panna_20_
lololola - hehe nie,nie zakochałam sie :-D jest atrakcyjny...ale nie czulam "chemii" tak to ujme :-D Zreszta on ma rodzine wiec nawet do glowy by mi nie przyszlo zeby ciagnac taki romans.....jak bym byla trzezwa to bym sie z nim nie przespala tego jestem pewna.Ale tak jak mowie,teraz smieje sie z tego,traktuje jako taki "wyskok" z ktorego wyciagnelam wnioski i negatywne i pozytywne hehe :-D

Gość lololalola
Martyna Nie generalizuj, każdemu może się przydarzyc taka historia. Nie wszyscy się bzykają po alkoholu za każdym razem, niektórym taka nauczka jest potrzebna, żeby więcej tego nie robili

Nie, takie rzeczy nie każdemu się mogą przydarzyć i dlatego też, co logicznie, się nie przydarzają. Nie generalizuje, stwierdzam fakt.

Gość lololalola
młoda jeszcze jesteś Hehehe może kiedyś urżniesz się w trupa i zrobisz jakąs głupotę... albo ktoś ci zrobi głupotę hhaha

Zresztą pijana kobieta to jeden z najżałośniejszych widoków... Nieważne, czy da się dupy staremu szefowi, ktory zawsze jest atrakcyjny i pociągający, szczególnie w sytuacji, gdy się go ledwo pamięta, czy nie.

Martyna19 - Czyli mam rozumieć, że krytykując te dziewczyny tłumaczysz zachowanie tych facetów, którzy mają rodziny??Dziwne pojęcie moralności w Twoim wydaniu.... Piszesz że jak facet okłamuje, zaciąga pijaną kobietę do łóżka to jest to w porządku?? Na prawdę zszokowało mnie to co napisałaś.....

A ty wiesz, że jestem młoda:o W trupa upijają się ludzie, którzy nie umieją pić alkoholu. Jeżeli alkohol służy ci tylko do upijania się, to współczuje. Pewnie wiesz co piszesz, z doświadczenia.

Gość Alicja9879gs
Mam problem z szefem. Powiedział mi ostatnio, że mu się podobam. Dałam mu do zrozumienia, że sobie nie życze takiego zachowania. Czy jest szansa, że odpuści?

Ja nikogo i niczego nie tłumaczę, piszę o głupich idiotkach. Żeby znalazł się ten kto weźmie, musi się znaleźć ten co chce wziąć. Ale oddaly się z własnej glupoty i to komu? Staremu kretynowi, który nie wiadomo gdzie wcześniej moczył swojego wacka, bo jeżeli w żonie, to pół biedy. Gorzej, jeżeli puszczał się nie wiadomo z kim i gdzie. Ale to nie temat o moralności zdradzających mężów tylko o braku samokontroli u pustych lasek, którym niewiele potrzeba, żeby sprzedać, to co powinno być dla człowieka ważne. Własną godność.

Gość lololalola
Martyna tylko młode osoby albo mohery mają tak "zatwardziałe" podejście do niektórych spraw. Młode nie nabyły jeszcze doświadczenia a mohery już o tym zapomniały Nie muszę się upijać, wystarczy, że widziałam pare takich sytuacji. Mimo wszystko nie krytykuje osob którym zdażyło się to 1 raz każdy ma prawo zbłądzić A ty chyba jestes PANI IDEALNA co??

Gość lololalola
kiedyś też taka byłam... myślałam, że pozjadałam wszystkie rozumy ale proza życia weryfikuje wszystko

Gość lololalola
Alicja9879gs -------> miałam taką sytuację. Nawet chciał mnie obmacywać. Powiedziałam, że ma zabierać łapska a na drugi dzień podziękował mi za pracę... i dobrze się stało. Nie jestem dziwką, żeby dawac się obmacywac facetowi za jego kase.

Martyna19 - Ta rozmowa prowadzi do nikąd. Krytykujesz kogoś, za coś co Tobie się również może zdarzyć. Rozumiem jesteś pewna siebie, znasz siebie doskonale, ale uwierz mi, że te dziewczyny tak samo myślały o sobie jak Ty. Każdy popełnia błędy, to jest normalne. A jeżeli Ty nie potrafisz tego zrozumieć, to życie Cie nauczy rozumieć. Bez sensu jest ta dyskusja zresztą.....

Tak, jestem pani idealna. Będę krytykować kogo i co mi się podoba. Bycie poprawnym politycznie, mnie nie dotyczy. Też dużo widziałam i jeden raz to się możesz pomylić przy rozliczeniu rocznym, albo zapomnieć zasunąć szyby w samochodzie. Ty też nie jesteś wszystko wiedząca i nie wiesz, czy to będzie tylko jeden raz. Niestety. Na wiele rzeczy nie mamy wpływu, ale no z kim idziemy do łóżka już tak. Z tym moherem (bardzo modnie:o) to też raczej nie trafiłaś, bo daleko mi do osoby pokroju słuchaczy radia maryja. A głupotę nazywa się po imieniu. Jeżeli zawalę nie tłumaczę się. Nie szukam usprawiedliwienia. Owszem, każdy popełnia błędy. Ale nie każdy takie i nie każdy się z tych błędów tłumaczy. Po co bronisz kogoś, kto tej obrony nie potrzebuje? Są przecież dorosłe i jak same napisały świadome swoich czynów. Napisały o tym na forum, a po to jest forum, by wyrażać swoją opinię. Moja jest taka. Kogoś jest inna. Tak już bywa.

Gość AnonimowA_25
Boże, skąd tu tyle moherowych beretów? Po pierwsze to nie opiłam się tak żeby nic nie pamiętać, bo pamiętam wszystko co się działo. Po drugie facet z którym to zrobiłam zajebiście mi się podoba, i nie poleciałam na niego bo byłam po kilku drinkach. Działał na mnie już dużo wcześniej, a po alkoholu nabrałam śmiałości i się stało. Czy to jest zbrodnia???

Gość brawo Martynka
😘

Jeżeli tak zrobię, czego jak widać ktoś mi tu po cichu życzy, to powiem wprost. Byłam głupią pipą. Czy od tego stwierdzenia umrę? Wyłysieję? Odpadną mi wszystkie członki? Też swoje w życiu widziałam i jednej rzeczy zawsze się trzymałam, swoje zdania. Błędy popełnia się ze strachu, z kompleksów lub z głupoty. A sztuką jest się uczyć nie na swoich, a na cudzych. Takich sytuacji widziałam wiele i wszystkie był wynikiem tylko głupoty. Kobiety. Mężczyzna może być chujem, skurwysynem, ale on tylko wykorzystał okazję. Logiczne. Okazję, którą stworzyła sama głupia laska. Ja nie mam oporów, żeby powiedzieć o sobie, że zrobiłam z siebie idiotkę. I może dzięki temu robię ją z siebie rzadziej i nie kosztem własnej dupy.

Bo nie mówimy tu o sytuacji, gdy niewinna dziewczyna, została wykorzystana po alkoholu. One same tam były, dorosłe, poważne kobiety, które piły na własną odpowiedzialność, a co było skutkiem już wiemy. Nikt nikogo nie zmuszał do niczego, ani siłą nie upijał. Proste. Nie widzę powodu się oburzać. W końcu to był ostry seks z atrakcyjnym panem, czyż nie?