Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu samotna

Wyję z tęsknoty za nim.....a wiem, że dla niego już istnieje inna....

Polecane posty

Gość znowu samotna

Rozstaliśmy się, bo jak on określił "nie jest pewnien czy to jest To", niby nie chciał abym przez niego płakała...... mimo, że to było 3 miesiące temu to ja, wciąż wyję z tęsknoty za nim, za jego słowami, za jego dotykiem, pocałunkami, za jego ciałem....

przykro mi.. takie jest juz zycie :( moze warto teraz pocierpiec zeby juz wkrotce spotkac tego prawdziwie JEDYNEGO.. A moze tamten zrozumie, ze to z Toba powinien byc.. Trzymaj sie.

Gość znowu samotna
zanim spotkałam Jego parę lat byłam sama, odwykłam od drugiej osoby przy sobie...... obawiam się, że teraz znów długo będę sama.....

Gość znowu samotna
dla niektórych może krótka, dla mnie mój najdluższy związek - 9 mies. O innej po prostu wiem......

jesli chodzi o mnie, to jeszcze nigdy nie udalo mi sie stworzyc tak dlugiego zwiazku, moze jeszcze nie doroslam do tego.. nie wiem. A Ty.. probowalas go odzyskac? jesli tak i sie nie udalo to chyba musisz zapomniec i czekac na to, co przyniesie los. Czasami pomaga tez modlitwa..

Gość znowu samotna
chyba zostaje tylko modlitwa :(

Gość znowu samotna
tyle, że ja mam już 27 lat... ile można jeszcze czekać? Bo ja mam wrażenie, że mnie już nic nie czeka.....

Gość nu nu nu
poplacz sobie jak musisz, ale nie rozpaczaj bardzo dlugo.Bedzie ktop inny. A masz chociaz jakas przyjaciolke, masz komu sie wygadac?

Gość znowu.samotna
ta czarna to najedzony niedzielny podszywać...... ok kończę...popłaczę samotnie

Gość znowu.samotna
ludzie ja naprawde nie wiem dlaczego to robicie jaki macie w tym interes rozwalać cudze topicki!! cały czas o nim mysle nie moge spać..jeść...życ mi sie nie chce

Każde rozstanie jest bardzo bolesne, nie ważne ile byliście razem. Nie płacz i nie załamuj się, on nie zasługuje na twoje łzy, zajmij się sobą wyjdź gdzieś na dyskotekę zajmij sobie tak czas być nie myślała o nim, wiem, ze jest to trudne ale dasz radę. Czas leczy rany....

Gość nu nu nu
olej tych frajerow, czuja sie lepiej jak komus dokopia poszukaj forum psychologicznego moze, wpisz w google psychologia i cos powinno wyskoczyc - bo tu to sama zbieranina nastolatkow siedzi

o co Ci chodzi?? Mysle, ze nie o mnie.. wracajac do tematu.. ile mozna wiecznie plakac i rozpaczac.. skoro Cie zostawil, to naprawde nie jest Ciebie wart! Zaslugujesz na kogos lepszego i napewno go spotkasz za jakis czas.. Trzymaj sie!