Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aliczka

juz mam dosyc samotnosci. ona mnie dobija!!!

Polecane posty

nie chce byc juz sama!a mam wrazenie ze ktos rzucil na mnie klatwe bo skutecznie odstraszam wszystkich facetow:O tzn nie jestem brzydka, figura ok, niby wszystko mam na swoim miejscu a tu taki klops😭

nawet tu jestem olewana😠 ludzie ja juz nie wiem co mam zrobic zeby zostac przez kogos zauwazona:O

Pokaż się ludziom i niech Ciebie ludzie zobaczą , załóż modną kieckę, zrób lekki makijaż i do boju kobieto :)

Gość ja cie załwazyłem
choc nie widze twojego oblicza:)

dbam o siebie, nie mozna mi zarzucic ze wygladam jak nieumyta fleja, nie wiem co jest ze mna nie tak. czsami mam wrazenie ze faceci boja sie do mnie podejsc...

Gość a ile masz lat
i dlaczego mieliby się bać podejść?

Może być znacznie gorzej, jeżeli będziesz w sobie nosić \'dwa serca\' :)

Gość bo brzydze sie ich penisami

mam 20 lat, gdybym tylko wiedziala czemu to bym probowala to zmienic. wpadlam w taki dolek ze mam wrazenie ze pisane jest mi staropanienstwo. wszyscy wokol mnie maja stalych partnerow, albo zmieniaja ich jak rekawiczki a ja wciaz tkwie w tym samym marnym miejscu. i na dodatek jako dziewica:O

Gość aliczka ...
fakt moja cipka pachnie rybą a ma twarz jest pełna ropnych pryszczy ale to nie powód do tego bym nie miała gacha

latwo powiedziec po co... wszyscy mowia ze z facetami sa same problemy a tak naprawde molo kto decyduje sie na bycie singlem z wyboru. kazdy szuka swojej drugiej polowy. ja tez jej potrzebuje

Gość rger
molo kto decyduje sie na bycie singlem z wyboru ja sie na to zdecydowalem . MAm 25 lat i nigdy nie mialem i nie chce miec dziewczyny

Gość a ja nie chce byc sam

no tak i po co jeszcze dobijecie dziewczynę-sama wie jak wygląda. a ja od siebie dodam,że ja swojego spotkałam jak miałam 21lat. widzisz nie tylko t tak masz. a i był tu gdzieś huligan i też się ładnie uśmiechał do ciebie.

kruca bomba , czy na wsiach nadal panuje taki ciemnogród i nadal jest tak, że 20-letnia panna jest uważana za starą pannę ? aliczka - też tak masz ?

ale uwazam ze brak milosci, uczucie osamotnienia sprawia ze czlowiek czuje sie jeszcze gorzej.

ale wiek nie jest żadnym wyznacznikiem więc na to nie wolno patrzeć bo można tylko źle i pochopnie podjąć decyzję kierując się wiekiem. że to już czas bo mam tyle i tyle lat... gówno prawda. ludzie nawet po 30 dopiero znajdują drugą połówkę. przykładów wiele.

Gość taka se
aliczka a moze nudna jestes...

zaczerniłam... dobrze mówisz,każdy ma swój czas. tylko jak ma tak silną potrzebę kochania i bycia kochaną to takie racjonalne tłumaczenie nic nie daje.

aliczka , Wszystko jest przed Tobą :) i to nie jest prawda, że faceci Ciebie unikają , prawdopodobnie widzą, że nie jesteś tak zwaną \'łatwa\' kobietą i wiesz czego chcesz i tak 3maj :)