Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aliczka

juz mam dosyc samotnosci. ona mnie dobija!!!

Polecane posty

chcialabym znalezc kogos kto by mnie wspieral i byl przy mnie. kogos do kogo moglabym sie przytulic i zapomniec o problemach w domu i na uczelni. niestety nie moge znalezc takiego wsparcia u rodzicow i znajomych dlatego chcialabym w koncu kogos poznac

Gość taka se
poza tym jestes tak młodziutka ze wszytko przed tobą kochana, myslalam ze jestes kolejna sfrustrowaną staruszką skoro masz 20 lat to nie przesadzaj, nie kazdy musi miec w tym wieku faceta, czasem warto poczekac niz trafic na byle kogo :-))

...może po prostu czekając na swojego księcia z bajki wypełnij czas inna miłością? na przykład pomaganiem zwierzętom i tego typu. moim zdaniem osoba która czuje się samotna to często tak jest , że nie ma po prostu w życiu nic poza domem , szkołą czy pracą. żadnej pasji itp. nudzi się i zaczyna zastanawiać , ma za dużo niespożytkowanego czasu. ON nie pojawi się tak nagle więc może lepiej wypełnić ten czas czymś fajnym, jakimś hobby, zwierzątkiem i czekać i żyć dalej normalnie bo uważam , że NIE MA SIE DO CZEGO SPIESZYĆ. pełno moich kumpelek żałuje, że w wielu 20 lat byli juz z kimś a teraz mają po dwójkę dzieci , siedzą całę dnie w chacie, miłość uleciała, facet dniami i nocami w pracy i są nieszczęśliwe , żałują i stukają się w czoło że po co się tak spieszyły snując jakieś nierealistyczne wizje o pięknej przyszłości :O może wato pomyśleć o tym co napisałam , aliczka...

Gość ja. mam to samo
aliczko :( Wariuję z samotności.Tylko gdzie kogoś poznać?

...zresztą ta kwestia wsparcia...:O:O jeśli chodzi o faceta to szczerze - nie ma się za bardzo co łudzić , że będzie taki wspierający. niewielu jest takich, nie każdy. są charaktery i charakterki. oczywiście w dwójkę zawsze lepiej niż samemu.. ale tez nie wiesz na kogo trafisz. ja na przykład trafiłam w swoim życiu źle i zamiast pomocy i wsparcia miałam tylko łzy, zawód, problemy... a też pięknie się zapowiadało przez miesiąc, dwa...niestety tylko tyle.

aliczka , chyba nie mieszkasz na pustyni , dogadaj się z koleżanką i razem gdzieś wyskoczcie na piwo , faceci Was sami znajdą a jak poznasz facetów to od razu zrób selekcję - doradzę , wybieraj takich którzy mają konkretne hobby i zainteresowania :)

jedno jest pewne. jesteś w takiej a nie innej sytuacji!!! na razie się ona nie zmieni czy tergo chcesz czy nie! i powinnaś to zaakceptować, cieszyć się tym co masz teraz i wyciągnąć z tego pozytywy, których wiele!!!!

masz racje, ale studia zabieraja mi bardzo duzo czasu. tylko co ktorys weekend mam wolny, wiec dodatkowe zajecia sprawilyby ze nie mialabym czasu nawet na odpoczynek. z uteskieniem czekam na lato. mam nadzieje ze wtedy bede miala wiecej czasu dla siebie i zajme sie tym co lubie

aliczka-głowa do góry! widzisz jak ci dobrze życzymy-taka sama nie jesteś. posłuchaj trochę starszych koleżanek. sama zobacz,że i faceci potrafią mądrze mówić mimo,że huligan im na imię ;)

aliczka , nie obawiaj się :) miłość do Ciebie zapuka, być może Twoja miłość już czeka za rogiem i gdy zapuka do Twoich drzwi, czy będziesz gotowa aby wpuścić do swojej izby ?

Gość ja. mam to samo
ja widzę, że jestem jedna przypadkiem beznadzijenym....:( Bo mi nic nie jest go w stanie poprawic a do psychologa boje sie pojsc, ze znow mnie oleje. Moze terapia grupowa mi cos pomoze, bo juz nie wyrabiam...?

tylko nie poznawaj faceta na dysce ! w necie też odradzam (z pewnych powodów) jak facet sie umówi z Tobą przez net to znaczy, że z każda tak robi i rzadko zdarza się , żeby przestał bo to wciąga. więc albo bedziesz jedną z wielu albo bedzie Cie zdradzał itp. a facio z dyski ... to będziesz miec problem tej natury , że na te dyski itp on bedzie chodził wciąż - bo to juz taki typ imprezowicza który lubi sie zabawić i sie nie zmieni.i bedzesz zamiast faceta mieć problem - Ty w chacie a on nie wiadomo z kim nie wiadomo gdzie na jakieść imprezie :O a net i impreza to 2 najłatwiejsze sposoby na poznanie niestety

nigdy nie poznawalam facetow przez net nie nie zamierzam tego robic, i wiem tez jak zachowuja sie faceci na dyskotekach. rzadko kiedy mozna spotkac kogos godnego uwagi

zaczarniłam sobie nick , nie zgadzam się , na dyskotrzaski również przychodzą faceci, ktorzy nie są takimi huliganami jak ja :) , przychodzą wyciągnięci od pracy przez kogoś , kto powiedział - nie siedź w domu i rusz tyłek, tam panienki czekają :)

a ja bym tak nie skreślała neta ani dyskoteki. moim zdaniem wszędzie można trafić na niewłaściwego.

Gość ja. mam to samo
aliczko a nie boisz sie, ze Ci sie zwali na glowe facet maruda, przy ktorym jeszcze bardziej sie bedziesz czula przytloczona?

Gość ja. mam to samo
Amant - kopę lat!:)🖐️

Gość achachach
chyba już kogoś znalazłaś,bo uciekłaś

Gość ja. mam to samo
sprobuje jednak jeszcze raz z terapia nie dam inaczej rady sobie poradzic z depresja, za dlugo to trwa

Gość achachach
depresja :o to już poważniejsza sprawa

Gość sami samotni opanowali forum

Gość baskis
to normalne, gdybysmy mieli z kim spedzac czas nie marnowalibysmy czasu i pradu na kafe:(