Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***Aronia***

Mam fajna dietke kto sprobuje ze mna ????

Polecane posty

Gość dawaj
ale jak to jakas lipa to marnie z tobą :D

Gość sdfsdgdf
ja pierdole 'pujdzie'??????? tłuk

Gość dawaj
i nie kopenhaska i norweska i nie łaczenia i montignac :D

Gość lepiej bedzie............
Aronia wklej dietkę,oblukamy i ocenimy :)

Gość i byle nie chałwowa
:o

Gość dawaj
NO CO JEST ??? dieta jest mi konieczna musze schudnąć 5 kg w trzy tygodnie

Gość i nie jajeczna
nie jogurtowa, nie chipsowa, nie marchewkowa, nie jabłkowa itp.:o

Gość dawaj
i nie 1000 kalorii

słuchajcie ja chetnie sie z wami podziele tylko za cholerke nie moge tego wkleic, nie wiem co to za dietka nie ma nazwy :) a jest bardzo duzo pisania :(

Gość dawaj
to podaj jakąś stronę może

Gość to wklej po kawałku

sluchajcie zeskanowalam, wkleiłam do painta zeby mozna bylo skopiowac do worda ale jak w wordzie kopiuje to sie ramka pojawia i nie da sie skopiowac :o

Gość i nie 500 kcal

ja mam to od kuzynki, wydrukowane , a wkleic sie nie da w ogole :9 jeju ja szumu narobilam a jak to bedzie jAKAS lipa to mnie chyba oskalpujecie co ???????? nie no caly czas probuje to pokombinowac czekajcie wytrwale :0

Gość zanim wkleisz
to już schudniemy.:classic_cool:

Gość dawaj
to na tym może polega ta dita , będzie nas trzymac przy kompie w nerwach i napieciu :classic_cool:

Gość dawaj
to może ta , że o 10 pół serka topionego ????

Gość aha to dziekuje
kolejna "dieta-cud".:o

mówiąc: napisz na czym polega, nie obchodzi mnie kto na niej ile schudł, tylko jakie są jej założenia.

Gość monika cz
Jedyna dieta cud to po prostu MŻ, czyli mniej żreć! Dziewczyno-nie bądź naiwna. 5 kg w ciągu tygodnia to gwarantowany efekt jojo już w drugim tygodniu... Nie jedz kolacji, słodyczy i zacznij się ruszać. I przestańcie w końcu wierzyć w te głupie dietki, które nie dość, że Wam niszczą zdrowie wpływając na stan żołądka i krwi (anemia) to jeszcze sprawiają, że dostajecie na głowe...

PRODUKTOW KTORE NIE SA WYMIENIONE NIE MOZNA JESC !!!!!!!! ❤️ ❤️MOZNA JESC !!!! ❤️ ❤️ WSZYSTKIE ODMIANY MIESA: jagniece, kurczaki, cielece,świnskie, wolowe, gesi, kaczki,watrobki, mieso wedzone, szynki, kielbasy - NIE WOLNO JESC PARóWKI !!!! WSZYSTKIE ODMIANY RYB: morskie, slodkowodne, konserwy rybne, tunczyki, sardynki MOZNA JESC JAJA POD WSZYSTKIMI POSTACIAMI !!! WSZYSTKIE WARZYWA: kalafior, szpinak, pory, kapusta wloska, kiszona slodka, marchew, pietruszka, seler WSZYSTKIE RODZAJE SALAT: swieza - zielona, papryka swieza lub pieczona, pomidory, ogorki, wloszczyna, buraki, cebula, szpinak - salaty mozna przyprawiac octem i pieprzem MOZNA PIC: mineralna wode , tonic, wode czarna kawe herabty bez cukru, mozna slodzic slodzikiem, mozna wypic litr wina lub szpryceru ale dopiero po 6 dniach. ☻☻☻☻☻☻☻☻☻NIE WOLNO JESC ☻☻☻☻☻☻☻☻☻ CHLEBA, pieczywa innego maki ryzu grochu groszku tartej bulki (panierwoanie miesa i warzyw) makaronow orzeszkow ziemnych migdalkow orzechow parowek potraw zasmazanych wyrobow mlecznych - mleka, masla, kwasnej slodkiej smietany, jogurtow, kefirow, budyniow, ciast, ciasteczek, cuku, czekolady, zadnych chipsow, lodow, serow ZADNYCH OWOCOW !!!!!!!!! Zeby uzupelnic potrzebe w/w produktow koniecznym jest zazywanie nastepujacych witamin i mineralaowi to od 1 dnia diety: wit, c , e, wapno 3 x dziennie, magnez, duowit DIETA wymaga aby wykluczyc z niej w3glowowdany, nie bedziecie glodni i nie musicie jesc trzy razy dziennie, mozecie jesc ile chcecie diete nalezy rozpoczac w poniedzialek, po pierwszych szesciu dniach starcicie 5 kg. kazdego nastepnego dnia 1 kg. w ciagu 24 dni mozna starcic do 20 kg !!!!! UWAGA!!!!!!A ni razu nie wolno zjesc nawet odrobiny chleba lub iodrobiny czegos , co zawiera weglowodany to blokuje automatycznie topnienie sie tluszczu. po schudnieciu okolo 20 kg w ciagu miesiaca po zaprzestaniu stosowania diety potrzeba okolo 2 lat aby waga wzrosla :) Hej kobitki przepisalam wszytsko a teraz czekam na opinie i sorki za bledy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość pisz aronio
Aronio napisz ,nikt Cię nie oskarzy jesli dietka okaze sie znana

Gość a jest tam jakis
jadłospis ? wpisz;bo dietka fajowa