Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sękata

Zapraszacie Waszych Rodziców? Jaki tekst zaproszenia?

Polecane posty

Kurcze, swoich Rodziców tez pasuje jakoś \'zaprosić\' na swój slub, prawda? Planuję kupic jakies 2 piękne zaproszenia i im to wręczyć, tka na pamiątkę no i jako oficjalne , hm , zaproszenie (wiem, troche głupio brzmi, w końcu np. nasi Rodzice nam placa za wesele...) no i nie wiem jaki tekst napisac na tym zaproszeniu? Ma ktoś jakiś pomysł gdzie mogę to znaleźć albo sam ktoś coś mi podpowie?

Dobre pytanie:) My nie zapraszamy. Wiemy że się nie obrażą, bo jak nasi bracia się żenili, też nie zapraszali i było ok:) W sumie i tak wiadomo, że przyjdą. A jedno zaproszenie będziemy mieć na pamiątkę wklejone do albumu ze zdjęciami:)

jezu dejzi, jak nie masz nic do powiedzenia to po cholere wchodzisz...japiernicze :o ktoś jesczze sie wypowie? Mi tak troche głupio, zapraszać wszystkich obcych itd. całą resztę, a Rodziców jakoś mam wrażenie, że się w tym pomija czy jak?

Sękata też się właśnie zastanawiam jak to jest z rodzicami bo wiadomo że będą na weselu no ale fakt masz racje innym sie daje zaproszenie a jak z rodzicami ??.. A dejzi ty to jakas pokrecona jestes po co tu siedzisz nie chcesz wychodzic za maz a kazdemu masz cos do powiedzenia eh...co za ludzie.

Myśmy zapraszali rodziców na ślub i wesele. Dlaczego ich nie zapraszać, dlaczego pomijać? Było im bardzo miło. Dostali takie same zaproszenia jak reszta gości. Zostało im na pamiątkę i właśnie o to chodziło. Nie wyobrażam sobie nie zapraszać rodziców, honorowych gości na naszym ślubie i weselu. Siostry męża też nie zapraszały, a ja uznałam, że to będzie miłe dla nich.

Gość kochaneczkaaneczka
a nie uwazacie ze to troche glupie zeby zapraszac rodzicow na slub jezeli to oni sami za wszystko płaca?

Gość anka sdsa
głupota z tym zaproszeniem rodziców

Gość rodzicom zaproszenia slac
?? Zaproszenia to znajomym, ewentualnie dalszej rodzinie, a nie dla bliskich osob ;) Ja bym nie wysylala. Dla mnie to by bylo smieszne ;)

Gość anka sdsa
sękata wymyslila, WY JUZ NAPRAWDE GŁUPIEJECIE. MOZ TEZ PSA ZAPROŚCIE???

Sama nie wiem;) z jednej strony fajnie, bo byloby milo i mieliby pamietke, a z drugiej strony to tak jakbys zapraszala obcych.

Gość anka sdsa
SAMOLUBSTWO!!!!!!! STARSI PŁACĄ WAM ZA WESELE A SĘKATĄ TO CHYBA JUŻ POWALIŁO! JAKBY TO BYLA WASZA KASA TO SPOKOJNIE ZAPROSZENIE PASUJE ALE NIE WTEDY GDY TO ONI ZA WSZYSTKO PŁACĄ, TAKIE TO TRUDNE DO ZROZUMIENIA????????????????????????????????

anka sdsa - Ty masz fajne podejście do życia skoro rodziców porównujesz do psa... ja myślę, że nawet w wypadku jeśli rodzice płacą za wesele można dać im zaproszenie na pamiątkę :) my tak właśnie planujemy zrobić

Gość nicola76
ja mam na zaproszeniach napisane: J i B wraz z rodzicami zapraszaja sz.p... wiec jak mam zapraszac rodzicow, kiedy to oni z nami zapraszaja gosci... pomieszanie z poplataniem...

ojezu, dziewczyny, nie umiecie czytać ???????? :o napisałam ZAPRASZAĆ w cudzysłowiu....i NIE wysyłać tylko normalnie DAĆ, ale nie że zapraszam RODZICÓW wraz z Rodzicami (pomyślcie troche, Boże, takie to trudne? :o ) tylko cos chciałam dać ładnego W STYLU zaproszenia, z jakimś fajnym tekstem, że bedzie nam milo jesli rodzice beda nam towarzyszyc w tej waznej chwili czy cos takiego tylko bardziej konkretnie napisane...ale niestety widze, ze szukam wiatru w polu :o

sękata idz sobie do Hermago na Targowej tam u Pana z rzeczamio doslubu są takie sliczne zaproszenia wlasnie dla rodzicow w formie podziekowań też mogą być. My takie kupilismy i bardzo sie im podobalo i stoi u jednych i drugich narazie na honorowym miekscy a kiedys bedzie na pamiatke:)) My sami placimy za wesele, ale tak czy tak uwazam ze ładnie to wygląda jak sie cos takiego da

tzn. my chcemy dac podczas wesela jakies podziekowania dla Rodzicow, ale wczesniej chcialam im dac jakąs wyjątkową kartkę (nie taka samo, jak dla pozostałych gości, WIADOMO), tylko z jakimś innym tekstem, tkaim jakby 'zapraszającym' Rodziców no ale nie wiem....mowisz,ze w Hermago beda miec cos takiego?

Gość siedem groszy
Ja bym dala zaproszenia Specjalne dla rodzicow . Zaprosilabym wraz z przyszlym mezem na uroczystosc, a przy okazji podziekowalabym za pomoc. Bo bez was kochni rodzice ten slub nie bylby tak piekny... Itd...

NO WLASNIE siedem groszy, o to mi caly czas chodzi! Tylko nie wiem, gdzie mozna taki tekst zapraszający Rodzicow znaleźć..wszęzie tylko podziękowania a samej mi ciężko cos takiego sklecić :o

no ja kupilam w hermago to sa lepsze wersje zaproszen:)) jak masz czas to mozesz specjalnie zamowic takie ladne a jak nie to sa takie bardzo ladne kwadratowe taka biala mleczna bibulka na zewnatrz ze zlotym sznureczkiem jest to na stojaku gdzie zaproszenia napewno znajdziesz

Nasze wesele finansujemy my oraz moi rodzice. Czy w takim razie zostawiać formułkę \"Na ślub zapraszają XX z YY wraz z rodzicami\" ? Z jednej strony- moim się niejako ten dopisek należy, z drugiej rodzice N chętnie by się dorzucili, ale nie mogą- nie chcę by poczuli się dotknięci (a zaproszenie dostaną normalnie do rąk własnych- nie uczestniczą w przygotowaniach, mieszkają w innym mieście niż my i nie dowiedzą sie w inny sposób). Może tylko na tym, ktore oni dostaną darować sobie ten dopisek? Help!

Gość gwiazdeczka19
Ja swoich rodzicow i dziadkow prosilam. To tylko koszt zaproszenia a jednak im bylo milo. Koszt taki niewielki.

Gość Najlepsza j
glupie baby maja glupie problemy

Gość lauro z telenoweli
zaprosiłam i nie pytałam nikogo na forum bo robię tak jak uważam :/ niektóre dziewuchy są głupie z sękatą na czele banda szyderców

a może być coś takiego??? "Mamo , Tato , 06.09.2008 będzie dla mnie , jak dotąd , najważniejszym dniem w moim życiu . Pragnę , wraz z moja Ukochana ..... Abyście uczestniczyli także i Wy w nim . będziemy szczęśliwi moc razem z Wami Dzielić nasza radość . Kochani Rodzice , Prosimy Was o Błogosławieństwo Na nasza wspólna drogę życia". ---znalazłam na jakimś innym forum---

Gość brum_ brum
temat sękatej mnie rozpierdolił ;)))))))) skręcam sie do teraz!!!! Chyba Ci przed ślubem ktoś rowerem najechał na głowę... ja pierdolę co za debil z Ciebie!

Gość wkrótce panna młoda
My nie mamy dobrych kontaktów z jednymi z rodziców. Zaproszenia daliśmy im takie same jak wszystkim. Wesele oplacamy sami, wiec czemu zapraszanie rodzicow ma byc dziwne? Wszystko zalezy od relacji jakie panują. Pozostaje zazdrościć tym, którzy mają super i jednych i drugich rodziców...

Gość hmmmmmm,...
przeczytałam te Wasze opinie i Wiecie co moim zdaniem, jeżeli rodzice płacą za całe wesele to rzeczywiście nie ma co dawać im zaproszeń, bo to wygląda tak jakbyście zapraszali osobę która sama jest organizatorem imprezy wygląda to trochę dziwnie jeżeli sie tylko trochę dorzucają do wesela a Wy załatwiacie sami wszystko to ok zaproszenie myślę jest dobrym pomysłem. Ja osobiście z narzeczonym sami organizujemy wszystko całe koszty co do złotówki pokrywami sami. Więc rodzice są pierwszymi osobami które dostaną zaproszenie, sadze ze będą bardzo zadowoleni z tego.

Gość pinakollada
A my daliśmy rodzicom zaproszenia, tylko zmieniliśmy trochę tekst (właśnie dlatego żeby nie było że rodzice wraz z nbarzeczonymi zapraszają rodziców). Mieliśmy naprawdę bardzo ładne i oryginalne zaproszenia i chcieliśmy żeby rodzice też je mieli na pamiątkę.