Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadalniezaspokojona

kochanka - dziś był ze mną

Polecane posty

Gość nadalniezaspokojona
witam :) odespałam i wróciłam, chętnie odpowiem na każde pytanie, a kilku osobom, szczególnie polaoli i załamanemu facetowi, za kulturalną dyskusję :)

Gość nadalniezaspokojona
należą się duże podziękowania i moje słowa uznania :) niewiele osób potrafi dyskutować rzeczowo na tak emocjonujący temat

Gość nie rozumiem tegoooo
nie masz żadnych wyrzutów, ze zdradzasz męża??nic? ot tak po prostu jestes potem z nim?

Gość ja cie rozumiemvdfg
ja cie rozumiem bardzo dobrze, przeszłam przez to, 3 lata ukrywania sie i cudownego zwiazku, cudownego uczucia, cudownego sexu, wszystko było cudowne!!! I dalej jest :) Jestem maużenastwem od 7 lat :> i dalej jest tak cudownie!!!! zycze powodzenia

Gość nadalniezaspokojona
Nie mam wyrzutów sumienia, bo mąż wie o tym. Oboje zgadzamy sie na to, by od czasu do czasu zaspokoić swoje potrzeby poza związkiem. Bardzo lubimy sex a małżenstwem jesteśmy juz kilkanaścielat wiec urozmaicamy sobie w ten sposób życie.

Gość nie rozumiem tego
heh.......

Gość nadalniezaspokojona
trudno... z pewnością na świecie jest jeszcze wiele rzeczy, których nie rozumiesz :)

Gość oczywiscie że rozumiem
teraz rozumiem, jeśli mąż wie...to wszyscy sa szczęśliwi. pomysl na urozmaicenie kontrowrsyjny, ale co kto lubi;)

Gość teraz juz rozumiem
aha...Twój ton zdardza wyższośc...zapewne jest wiele spraw którcyh nie rozumiem, bo wiesz...po prostu rozumieć nie chcę. Ty na pewno też masz takie. natomiast nie lubie arogancji ludzi, którzy z góry zakładaja, że jesli przekracxzają w związku jakies granice, to dostapili...oświecenia:)

Gość nadalniezaspokojona
nie wywyższam się i nie jestem arogancka, nie zauważyłaś/łeś, ze na koncu zdania był uśmiech :) nie prowadzę tu żadnej wojny więc po co miałabym być dla kogoś nieuprzejma? :) i zgadzam się, z pewnością jest wiele takich rzeczy, których nie rozumiem i nigdy nie bedzie mi dane zrozumieć, samo życie...

Gość teraz juz rozumiem
oj, w tym zdaniu o nierozumieniu był zawaolowany podtekst, a usmiech jedynie go uwydantił;) ale nie upieram sie oczywiscie:) mam znajomych którzy swingują, sytuacja jest podobna... opowiadasz potem męzowi, a mąz Tobie czy może zostawieacie wrażenia tylko dla siebie? żadnej zazdrosci?

Gość nadalniezaspokojona
Opowiadamy sobie jak było. Kiedyś zdarzyło się nawet, ze spotkaliśmy się w 4 osoby. Całkiem fajna zabawa ;) ale rzeczywiście zazdrość odpada, jeśli ktoś ma opory niech lepiej nie próbuje, zazdrość to paskudne uczucie,które może zepsuć wszystko co najpiękniejsze w związku

Gość nie wiem po co
tylko jak nie byc zazdrosnym o osobę, którą sie kocha, która ma seks na naszych oczach, albo opowiada jak jej było cudownie z kims innym....

Gość nadalniezaspokojona
To sprawa podejścia i rozgraniczenia, cielesność i przyjemność fizyczna to jedno a sex z miłości to co innego. Znam osoby, związki, które tak żyją i to są bardzo udane pary. Dla wielu ludzi sex to przede wszystkim zaspokojenie potrzeb fizycznych, głównie dla mężczyzn, kobietom jest może troszkę trudniej, ale jest wiele takich jak ja, dla których inny facet to po prostu próba przeżycia czegoś nowego, inne doswiadczenie...przygoda... w końcu czas biegnie nieubłaganie i .... nie zawsze będziemy piękne i młode. Ja kiedyś będę z radością i uśmiechem na ustach wspominać sobie tę fantastyczną noc :)

Gość nadalniezaspokojona
Może jutro dokończymy tę dyskusję bo dzisiaj już późna pora. Miłej nocki. dobranoc :)

Gość betix
no i co ci to dalo prucz przyjemnosci? jestes tylko jego kochanka. on cie nie kocha nie zostawi dla ciebie zony. zawsze bedziesz ta druga. a gdy zacznie mu sie palic grunt pod stopami to wroci bez zastanowienia wybierze zone.... najlepuej nie byc wcale niz byc ta druga......

Gość ja już nie mogę...
betix, naucz się czytać ze zrozumieniem, przecież On nie ma żony... ma dziewczynę, której nic nie przysięgał...

Gość agusia878787
do autorki opowiedz jak go poznałams i w ogólr,ile mata aile ty? jak często sie spotykacie...wiesz chiałabym aby mój facet był tak zajebistym i czyłum kochankiem jak twój....

Gość Pogromca
No i niedługo ponownie sie spotykamy... Tym razem Częstochowa. Znowu przez wiele godzin będę wywoływał burze motylków :o)

Gość Pogromca
Zła buzia... :) zdecydowanie :)

Gość nadalniezaspokojona
Hej! Mój pogromco...! to już tylko 4 dni.... Ech! żebym tylko mogła tu w czwartek napisać: I ZNOWU WRACAM NIEZASPOKOJONA, BO JAKZE UKOIC NIEKONCZACE SIE PRAGNIENIE???

Gość Pogromca
mmmm....tyle miejsc i pomysłów przed nami...:) nieprędko zaspokojenie nastąpi...