Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka ginekologii

doradzę, pomogę, ...

Polecane posty

bywalec--------> to chyba trafne wytłumaczenie, bo skoro nie był dowcipny...:D:D:D

To znaczy - właśnie był "dowcipny" i musiał sprawdzić czy miał wszystkie palce na swoim miejscu :D:D:D

po prostu Julka----- Ja też mam podwójną macice(reszta pojedyńcza) Moja gin mówi że takim kobietą ciut trudniej jest zajść w ciąże.Mi się udało po 9 cyklach.Wprawdzie na początku miałam problemy i leżałam plackiem przez 7 tygodni ale potem już wszystko było dobrze.

princpolo----> W zajściu w cążę macica podwójna nie przeszkadza prawie wcale. 9 cykli to całkiem normalny wynik. Niektórzy starają się znacznie dłużej (przy normalnej budowie). Natomiast problemy mogą być (ale nie muszą!) z donoszeniem. Trzeba przez całą ciążę być pod opiegką gina od patologii. gratuluję synka! 🌻 :)

Ja wiem ze 9 cykli to norma :) Ale wiecie jak to jest jak za abrdzo się chce.Wtedy trwa to wieczność :) Mi właśnie gin powiedziała że moga być problemu zajściem 😠 Póki co to mam jedno dziecko :) (ale była to moja druga ciąż....pierwszą poroniłam :( nie znana jest przyczyna)

U mnie zostało stwierdzone że mam podwójną macice podczas porodu (cc) a do tego czasu było cicho szaaaaaaaaaaa