Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

CIEKAWE DACZEGO żADNA SIE NIE PRZYZNA..

Polecane posty

..ile wycierpiała przez swego ukochanego. Ile upokorzeń, ile wstydu przed rodziną , przyjaciółkami, przed ludźmi, ile łez wylanych... Ciekawe.

Gość nie wiesz dlaczego
mało jest ludzi którzy rozumieją cudzy ból i cierpienie najchętniej widza cie , gdy jesteś roześmiany

Gość salamandra plamista
ja sie przyznaje! przeciez to zaden wstyd, a nie ma to jak rodzina albo przyjaciolka!

Owszem, ja tez wiele wycierpialam przez niego. Wylalam tyle lez, ze dzis juz nie pamietam kiedy ostatnio mialam mokre oczy. Chyba wyschly zupelnie :-( Ale to nie byl moj wstyd, tylko jego. To JEGO zachowanie bylo zle! Nie jestem idealna, ale nigdy nie robilam swiadomie komus bliskiemu przykrosci i zawsze staralam sie, by jemu bylo dobrze (on na odwrot). Widocznie za bardzo \"wlazilam w dupe\". :-O Nie docenial mojego poswiecenia, milosci, tego, co chcialam mu dawac... Coz, zycie to nie bajka.

ja spotykałam się z wieloma factami, ale bardzo niewiele łez wylałam z powodu facetów - jakoś tak wyszło :D obecny tez nie przysparza mi jak na razie żadnych cierpień, wstydu i tych innych rzeczy, o których w temacie pisze retro

każdy facet będący dłużej w związku staje się wieprzowaty, dosłownie i w przenośni, bo jak kobiety nie trzeba zdobywać to nawet się przestają myć. Ktoś zaprzeczy?

Gość salamandra plamista
mnie sie wydaje, ze to prawda. facetowi latwo skapcaniec!

Gość xxxxxyyyyzzzz
ma doswiadczenie tylko z panem Mietkiem

Cóż albo się w imię miłości przyzwyczaisz albo będziesz sama. Ja wybrałam samotność...nie chcę być kimś kogo się okłamuje, nie szanuje, zdradza itp...Nie wierzę w miłość. Nigdy nie okazuje facetom co o nich myślę, ale im bardziej poznaje tym gorsze mam zdanie, niestety:O Teraz jestem w luźnym układzie z kumplem i wreszcie czuję się piękna, pożądana, ważna...wiem, że gdyby on liczył na coś więcej odeszłabym, proza życia mnie przeraża, lubię być sama, mieć przestrzeń. Z drugiej strony nie wyobrażam sobie samotności do końca życia...;)

Facet kapcanieje do tego stopnia że jak w końcu użyje mydła to biedna żona wpada w panikę że pewnie ma kochankę...:)) Panowie są męscy i cudowni w okresie polowania. W okresie tak zwanego spoczynku robią się flakowaci, debilaści, niekontaktowi, bez ikry i werwy, bez wyobraźni... Przysłowiowe siedzenie i pierdzenie w stołek, czy raczej w fotel, i wieczne pretensje.

retro, naprawdę koniecznie musisz naleźć powód, żeby móc myśleć, że wszytkie mają tak jak ty ... niestety rozczaruję Cię - nie, nie wszystkie. Są fajni faceci, tylko Ty po prostu na nich z różnych względów nie trafiasz. Taka jest prawda

Gość xxxxxyyyyzzzz
klaudka sika na stojaco

Klaudka,zatem ciesz się że ty trafiasz. I pozdrów tę elitę ode mnie.:)))))

Gość xxxxxyyyyzzzz
nom pozdrow Mietka

Gość Ju...
Klaudko, złośliwa jesteś ostatnio.:( I dla Sssillki, i dla Retro, i pewne nie tylko. Petro. Ja nie cierpiałam, bo się nie przywiązuję do ludzi. Ale przyznam się, że kiedyś byłam za dobra dla innych i wrażliwa na ich łzy czy cierpienie i przez to męczyłam się w niewygodnych relacjach, na szczęście wyrosłam z tego. A upokarzać sie przed facetem się nie zdecydowałam, bo dość sie naoglądałam żałosnych obrazków w ich wykonaniu.:o

Gość Ju...
Ale fakt, czasami facetom odbija do tego stopnia, że się z nimi wstyd gdziekolwiek pokazać.:P

kobiety wybierają sobie za partnerów totalnych psycholi.... potem trwaja przy nich, bez wzgledu na wszystko... a potem płaczą, że na takich psycholi trafiaja... zapomniałem dodac na początku - robia tak głupie kobiety oczywiscie

Ju... ---> ależ ja do tych osób akurat nie jestem w ogóle złośliwa, po prostu piszę tak, jak jest. Z Sssilly nie zgadzałam się co do nazywana swego partnera przyjacielem (bo zapewne o to Ci chodzi), więc napisałam swoje zdanie, podając konkretne argumenty W stosunku do retro tez nie jestem złośliwa, ale szczera - a to są dwie różne sprawy

Gość ja bym napisała tak
Nie komentuje co napisał Komiczne:O Ja sie nie przyznam czy cierpiałam:classic_cool: