Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

CIEKAWE DACZEGO żADNA SIE NIE PRZYZNA..

Polecane posty

każdy facet będący dłużej w związku staje się wieprzowaty, dosłownie i w przenośni, bo jak kobiety nie trzeba zdobywać to nawet się przestają myć. Ktoś zaprzeczy? Tak ja zaprzeczam!Stanowczo zaprzeczam i nie zgadzam sie z toba!!Masz chyba jakies złe wspomnienia z przeszlosci?Moze terazniejszosc cie przeraza?????

"ładna była, fajna i spokojna, ale Komiczne mówi że ma się takiego na jakiego się zasługuje. Czyli chyba zwykła suka była, czy jak....?" nie, po prostu lubi takich facetów... gdyby nie lubiła, po pirwszej akcji tego typu (a sygnały zachowan pojawiaja sie zazwyczaj bardzo wczesnie) wzywa sie policje i wystepuje o rozwod.. natomiast tenże worek treningowy w wersji female, bedzie 568 razy wybaczał wierzac, ze ów kicboxer sie zmieni..

Zapewne mężczyźni muszą być niezwykle oczarowani, Twoim intelektem, gdy serwujesz im banalne rozmowy podszyte jak Filidor dzieckiem. Niedojrzała jesteś a już się starzejesz...

Gość ja bym napisała tak
Komicznejak możesz tak pisać ze lubi?,poprostu nie dojrzała do odejścia od męża.Nie kazdy ma gdzie pojsc,nie kazdy jest bogaty.

Komiczne używa języka radykalnego ale istota sprawy wygląda tak, ze w zdecydowanej większości wypadków to nie względy materialne decyduja o tolerowaniu takich zachowań (przemoc) ale naiwna wiara w moc łagodności i miłości. Tak jak napisał komiczne, nim sytacja stanie sie ekstremalna, zazwyczaj jest ten pierwszy raz i juz kolejnych nie powinno być. Znam dobrze zwiazek w której kobieta stosujej przemoc psychiczną i fizyczną. Trwa to już kilkanaście lat i on nie odchodzi, chociaż ma gdzie i jak, nie odchodiz bo ją kocha. Czy musze dodawać, ze ona ma kochankó? :D

"jak możesz tak pisać ze lubi?,poprostu nie dojrzała do odejścia od męża" :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość ja bym napisała tak
ale mnie wkur....Żyjesz w bajce nic nie wiesz o tym jak sie czuje bita kobieta

Gość nie uronilam ani lezki
z powodu mezczyzny... W ogole rzadko placze

Najczęściej jest to lęk przed życiem, suwerenną decyzją który maskowany jest miłością. Wbrew temu co się powrzechnie wydaje, ludzie wcale tak gremialnie i konsekwentenie, nie działają na własną korzyść. Wielu szkodzi sobie, jakby rozmyślnie.

Gość ja bym napisała tak
Frk-09 napisz to po ludzku

Po ludzku? Niska samoocena skutkuje rezygnacją własnych aspiracji, z godności. Pojawia się pewny siebie bydlak, który uzależnia psychicznie kobietę (może być także odwrotnie). Stabilna emocjonalnie osoba, oczekujaca szacunku i szanująca innych, może się pomylić, może jakiś czas wierzyć w poprawę ALE to nie może trwać wiele, wiele lat. Często jest tak, ze symptomy fatalnej natury partnerki były widoczne od samego początku i NIE PRZEZ PRZYPADEK, osoby o naturze ofiary zostają z takimi ludzmi, gdy szanujacy siebie odchodzą od razu, nim dojdze do ekstremum.

Witam z otwrtymi ramionami,kobietę zdrową emocjonlnie choć niepozbawioną kota, kotów nawet ;)

Frk, całe trzy koty, pełne łap ogonów i głodnych pyszczków aktualnie:D No ja bym dyskutowała nad tym zdrowiem.. bo jak poczytałam Małą mi....

Gość ja bym napisała tak
wiem co to intelekt

Lubię takich intelektualistów. Cytują mądre księgi z pamięci i dyskutuja o filmach, a zyciowo sa do kompletnie do dupy. ja k kobieta zachodzi w ciążę pytają: i co teraz..? Albo : czy to na pewno moje..?

Gość ja bym napisała tak
Nie Oni nie są do dupy.Tylko nigdy nie bedą kobietą która dostaje w twarz.Nie wiedzą co Ona czuje.

A najbardziej to mi się podobają tacy którzy pieprzą kobiety bez tak zwanych zobowiązań i wmawiają sobie i całemu światu że ona to lubi... I można tłuc do łba po tysiąc razy że żadna kobieta nie czuje się komfortowo będą c pieprzoną dla sportu, ale niestety, nie dociera... I panowie obnoszą swoje sterczące pałeczki : komu, komu, bo idę do domu...! I do łba nie przyjdzie jednemu z drugim że za kobiecym seksem w 99% kryje się uczucie....

Gość ja bym napisała tak
Retro Ty masz obsesje na punkcie seksu?Nie zauważyłaś?Ja o biciu ty o seksie :O

ja tylko w odpowiedzi spóźnionej dl adwóch walecznych panów z tego topiku. Nie mam obsesji, spoko.,

Gość ja bym napisała tak
Wiem ale dziś jestem zmęczona intelektualnie.💤

Gość ja bym napisała tak
Justyna podjęłaś juz decyzje co do tego nowego faceta?Jesli mozna spytać?

Gość ja bym napisała tak
:classic_cool:tak trzymaj

Gość ja bym napisała tak
:O takie osobiste pytanie.Hm nie mam i raczej mi to szybko nie grozi.

Gość ja bym napisała tak
Mam problem z zaufaniem.Moze mi przejdzie zobaczymy.

Gość ja bym napisała tak
hhhhehehehe ja mam problem tzw jasnowidza(po co coś zaczynać jak i tak to spieprzę):O

eeeeee.... dziewczęta... weźta się w garść.... Naprawdę zawsze jest coś za coś. Brak faceta to tylko inna odmiana szczęścia... A jego obecnośc, coż, często nic nawet wspólnego ze szczęsciem nie ma... Wiem co mówię.

Gość Ju...
Brak faceta jest dobry - jeśli nie czuje się potrzeby, by takowego mieć.:)

eeeeee.... dziewczęta... weźta się w garść.... Naprawdę zawsze jest coś za coś. Brak faceta to tylko inna odmiana szczęścia... A jego obecnośc, coż, często nic nawet wspólnego ze szczęsciem nie ma... Wiem co mówię. :D :D :D obraziłaś sie na mężczyzn i drażni Cię, ze wszystkie kobiety nie podzielają Twoich uczuć. Przyciągasz określony typ facetów, bo jesteś pewnym typem kobiety. Jesteś emocjonalnie nieinteligentna i przez to, Twoje wybory (z punktu widzenia Twoich oczekiwń) są nietrafne. Życie jest jak rynek. Chcesz coś "sprzedać". Tymczasem nikt nie chce kupić Twojego "towaru". I oczywiście winni są potencjalni klienci, którzy nie doceniają wartości Twojej oferty :D Wyglądasz mi na osobę egotyczną, pozbawioną zdolności do krytycznego myślenia. Nie czytasz niczego i innym wykreślasz zakres ich horyzontów intelektualnych. Nie masz niczego do powiedzenia poza goryczą ubraną w wyświechtaną złośliwość. Gołym okiem widać, ze wymagasz terapii...