Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suzi311282

co zrobic gdy mozliwosci medycyny sie wyczerpaly - rak

Polecane posty

Gość dra66
Mój ojciec chorował na raka trzustki zamówiłem wilczą korę bezpośrednio w Peru Lima w Instituto Peruano de Investigacion Fitoterapica Andina formalności trwały około dwóch miesięcy. Przesyłka doszła już po śmierci Ojca. Posiadam na sprzedaż trzy miesięczną kurację na nowotwór trzuski orginalnie zapakowaną opis stosowania oraz zalecaną dietę Pełna korespondencja z instytutem w Limie.Informacje pod nr tel. 793388078

Gość ffdffgfdf
a ja slyszalam o tym, ze jakis Zyd z Ameryki juz dawno temu wymyslil lek na raka, ale o tym sie nie mowi.... poszukjacie w google, nie pamietam ja on sie nayzwa. w kazdym razie chodzi o picie samych swiezych sokow i jakies lewatywy, podobno bardzo skuteczne. ale o tym sie nie mowi, bo wiadomo, lekarzon za;ezy bardziej na tym zeby ludzie kupowali drgie nieskuteczne leki, zeby zarobic na nich kase, a nie zeby ich leczyc

Gość ....finka
Czytaj ;PROFILAKTYKA I LECZENIE RAKA ;Zdrowie i Uroda

Gość marks
Witamina b17 czyli np. pestki moreli i raka mamy z głowy pozdrawiam

Gość marks
Polecam youtube.com/watch?v=YsT6qNk8_qQ Do tego surowa dieta i kuracja sokami co i jak opisuje dr.Ewa Dąbrowska youtube.com/watch?v=tY-HsoJ0gr0&feature=related youtube.com/watch?v=rFGy20biXqQ&feature=related

Gość gość
Znalazłam wspaniały film z historiami osób chorych na raka, którzy stosowali hipertermię onkologiczną i którym hipertermia bardzo pomogła. Warto obejrzeć, naprawdę bardzo wzruszające: https://www.BialaOnkologia.pl