Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mantodea

CHYBA ZARAZ URODZE

Polecane posty

Aaaa szkoda slow!:( Ciezko bylo zasnac tym bardziej ze Mariusza na chrapanie wzielo...Jak juz zasnelam to o 24:30 obudzil mnie jego tel.!!!!Wyobrazcie sobie ze od ok.2tyg.wydzwania do niego jakas 50l.lafirynda.Maz zanim poszedl po policji pracowal u jej meza w knajpie.Jak szefowi sie zmarlo to ona sprzedala knajpe i stoczyla sie na dno.Caly czas chleje jakis jej znajomy dal jej nr.do Mariusza i nudzi sie jej.Rano dzwonilam do zdziry chcialam jej powiedziec ze jak sie jej moj maz podoba to niech sie z nim umowi sluzbowo na KMP a nie budzi nas po nocach ale ma tel.wylaczony:-o Wygladam i czuje sie jak wypluta guma:(

ikusi nie ma - ikusia pracuje- wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr i ikusia ma już stanowczo dość :O

chcesz się zamienić? ja popracuję za Ciebie, a Ty za mnie posmarczesz i będziesz się drapać po oczach :o wyszłam tylko po dziewczynki do przedszkola i pyłki mnie napadły 😭 jak ja przeżyłam rok temu, końcówkę ciąży i pylenie brzozy na raz???

;) misiu ja też alergik;) znam twój ból aż za dobrze:P tylko na szczęscie jakoś tak mieszkam że nie bardzo tu topole brzozy i inne cudaki

Nieee urodzilam:-o Spalismy na salonach z wlaczonym telewizorem:p Lozko nawet nie zle ale ja tam wole moja sypilnie.Zdecydowanie:)

mantodea tobie trzeba małego kopa na rozpęd dac ;) bosz czytałam własnie moje ostatnie dni przed porodem.........jak to dobze że już jest dawno po

Ike- nie siegne noga do tylka:p Dziewczyny DORADZCIE jaki wozek mamy kupic???Tak do 800 zl.jedyny warunek to ma byc lekki.Help:-o

Kochana jestes dzieki:)Fotelika nie mamy:(Zadko tu dzis bede wchodzic mam dzien zapelniony po brzegi ale wieczorem wpadne poogladac:)

a kto ją tam wie...........................;)

Normalnie wlazłam na topic o molestowaniu.... :-P Rodzisz, nie rodzisz, a kto ja tam wie...itp. ....i oczywiscie number one dwie majowe zołzy. :-D Bez komentarza. ;-)

petunija- jakie molestowanie???????????? i tak kocham tylko ciebie:P ranisz moje uczucia jakimis dziwnymi podejrzeniami:P

:P myslałam że zmienisz się na lepsze........... a tu widzę calkiem odwrotie:P ;) masz szczescie że drugiej takiej zołzy na świecie nie ma :P

przybywam masz rację- dzis jest jakis obrzydliwy spokojny nudny do granic wytrzymałosci dzień