Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiaczek 22222

spotkanie

Polecane posty

Gość gosiaczek 22222

mam pewne pytanie : wiec 2 tygodnie temu umowilam sie z pewnym chlopakiem , na srode zadzwonil w poniedzialek zeby sie jeszcze spytac dokladnie i ja nie mialam czasu wiec mu to powiedzialam , i wtedy umowilismy sie na kolejna srode i niby miejsce i godzina sa znane ale on sie od tego czsu nie odzywa , myslicie ze zrezygnowal , chyba by cos napisal jak by myslal ze sie jutro spotkamy

Gość pauliniaar
No ja mysle ze zrezygnował, bo przeciez chyba by cos napisał jakbyscie sie mieli spotkac. A to taka randka w ciemno? znaciee sie? czy nie?

Gość gosiaczek 222
poznalismy sie przypadkiem , srednio chcialam sie umowic i nie bardzo nawet mam na nie czas , ale tak mysle czy mu cos pisac ze nie przyjde , to bylo tydzien temu wiec chyba sie rozmyslil, tez mi sie wydaje ze cos by napisal czy jeszcze aktualne czy cos ...

hmm sroda jest dopiero jutro :)...nie odzywa sie bo jestescie umowieni wiec nie mysl o tym teraz;) , zacznij sie zastanawiac co sie stalo jutro

Gość gosiaczek 2222
z 2 .strony pisac glupio bo jeszcze wyjdzie ze sie narzucam , a spotkanie jest troche daleko wiec nie chce mi sie jechac, bez sensu , moze zapomnial lub sie rozmyslil

Gość gosiaczek 222
moze jeszcze ktos sie wypowie ??