Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce chce Piotra

W sobote slub - a dzisiaj dostalam telefon o zdradzie

Polecane posty

Gość zaqwert
nie kumam czyli ty chcesz do niego isc, z nim być, a rodzina ci nie pozwala? nie wypuszczają cie z pokoju czy jak? nie rozumiem

Gość Angel eyes
jak ktos ma słabosc do innych panienek to zawsze taki bedzie tylko z czasem to bedize narastac...

Gość chce chce Piotra
jak to nie rozumiesz? najebana jestem , ale pisze logicznie, a moze ty nie kumata jestes??

Gość ales ty kobito agresywna
Napicie sie nie tłumaczy takiego zachowania. Jakbym w rynsztoku była, brrrrr. Chyba to i dla twojego Piotra będzie przysługa,że ślubu nie będzie. Gość wyśmigał się od agresywnego babsztyla. Zreszta oboje jesteście siebie warci - on lowelas, ty jędza. Szybko by się wam małżeństwo posypało, oj, szybciutko....

Gość chce chce Piotra
Przepraszam za podszywacza ,ja uciekam i cokolwiek tutaj ktos inny napisze pod moim niciem to klamstwo.

Gość chce chce Piotra
do ->ales ty kobito agresywna -ty za to jestes wredna suka

Gość do pain
Nic nie zwalnia od klasy i kultury wypowiedzi. Nic. Trzęsienie ziemi w Peru i zdrada też nie. Nic. Jeśli ciebie zwalnia to pozwól sobie złozyć wyrazy głębokiego współczucia.

czesc dziewczyny Zaczernilam sie w koncu.. gadalam z Piotrkiem!!! Jeszcze sie cala trzese, na zmiane plakal i przepraszal, wygladal strasznie - caly opuchniety od placzu, ja z reszta tez :( Plakalismy oboje...boze co ja mam robic, oczywiscie slub odwolany, nie bylabym w stanie, on chyba tez.......................... Czuje sie jakby ktos mi wyrwal kawalek serca, nie spie, nie jem, juz plakac dalej nie mam sily..................................niech juz to wszystko minie!!!!!!!

Gość DURNI FACECI
płakał? co za qrwa debil. A ty druga. płakał... boziu, boziu, jak mu żal, Kretyn!!!!!!!!!!!! a czy płakał jak ruchał jakąś pannę i cie zdradzał? mysle ze miał zajebisty orgazm i z tego orgazmu narodzi sie dziecko. olej go i nie gadaj juz z nim!

cóż dzieci to skarb, gdyby hiv załapał i miał przed sobą kilka lat marnego życia, oj znam takiego ma już pomnik bez jednej daty, ech

Gość
Płakał... O Slodka Pani, co za kretyn. Samo się zrobiło. Jeśli już facet zostanie na czymś takim złapany powinien minimum klasy zachować :o

Gość
Doprawdy => no fakt, nieszczęścia chodzą parami :p

Gość nie wiem ale chyba tak
a ty nadal chcesz z nim być?

Gość Agnieszka. 99
To niestety nie tak. Nie ma juz nas i nigdy nie bedzie ,a Piotra wsadzili do wiezenia na 48 godzin ,bo sie poszarpal z moim tata , to znaczy tata go szarpal ale kogo to obchodzi,tak ze mily podszywaczu nie zobaczylam sie z Piotrem.

Gość My_love _is_here
hehe, uwierzyliście w te bajkę???

Gość 888888888888888

Gość kalima
mądra kobieta wybacza, ale nie zapomina __________ chooj z takim facetem.. sorry, "FACETEM", bo to nawet już nie facet choć z penisem

Gość rumburakk
współczuje, serdecznie współczuję

A ja bym poszła na ten ślub a potem przed złożeniem przysięgi powiedziałabym nie!!, oczywiście poinformowałabym swoją rodzinę o tym zamiarze i mam nadzieje że było by to dla niego wystarczającym upokorzeniem.

Gość rumburakk
ale po co takie zabawy, z reszta nie wydaje mi sie , zeby autroka powiedziala "nie". a tak w ogole to przed sama ceremonia podpisuje se mase papierow razem z ksiedzem. pewnie daloby rade to odkrecic, ale potegowac ten bol - szkoda dziewczyny

u nas slubne podpisuje się po Po co ? Bo i tak kasa się nie zwróc. Ale fakt nie powiedziała nie. ale ja osobiście nie mogłabym zrobić

Gość BZDURY CD.
hahahahahahahaha KOLEJNA MARNA PROWOKACJA NA KAFE...

wiecie CO raczej akcji w stylu UCIEKAJACA PANNA MŁODA to nie bedzie!!!! Nie mam zamiaru robic z siebie posmiewiska i wciagac w to rodzine. Ślub ODWOŁANY i koniec tej bajki i koorwa znowu rycze.............

Gość rumburakk
wyplacz to wszytko. nie mozna dusic w sobie emocji.

Gość wiem że jest Ci bardzo ciężko
ale to chyba najlepsze wyjście z tej sytuacji facet ewidentnie jest nieodpowiedzialny, chciałabyś z kimś takim założyć rodzinę po drugie, gdyby ślub się odbył, dałabyś wiarę slowom jego przysięgi, skoro już raz zawiódł Twoje zaufanie? ja bym nie ufała :o teraz nie wygląda to wszystko zaciekawie, ale lepiej, że dowiedzialaś się teraz, a nie za kilka lat z dwójką dzieci na karku; może to przypadek, a może coś nad Tobą czuwa a ten facet właśnie się przekonał, że kłamstwo zazwyczaj nie uchodzi bezkarnie, a co więcej często pociąga za sobą długoletnie konsekwencje :) trudno, naważył piwa, nie je teraz pije będzie Ci trudno zapomnieć, ale czas leczy rany, wesela nie szkoda, szkoda byłoby straconego życia, wiesz? :) nie wiem, może wakacje w ciepłych krajach dobrze by Ci zrobiły - ja bym wlaśnie tak postąpiła: sprzedala sukienkę, pierścionek zaręczynowy i co tam jeszcze i pojechała wypocząć; wróciłabyś w lepszej formie i inaczej spojrzała na całą sytuację masz wyrazy mojego współczucia, życzę Ci jak najlepiej 🌼