Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Filomega_meg

Kobiety prosze wejdźcie Straciłam własnie szanse.....na bycie szczęśliwą..

Polecane posty

Gość Filomega_meg
Do Zośki...nie mów tak,nie mozesz oceniac po tym co tu pisze,bo Go nie znasz,ja nie umiem tego dobrze opisac.zryty bo co?>Daj spokój,dla mnei to duza zaleta ze to jets koles który chciałaby byc dla kogos pierwszym i tego samego chciałby od swojej kobiety,a nie jest takim jak wiekszosc facetów,którzy robili to juz wiele razy z wieloma panienkami...

Gość Filomega_meg
No własnie,ale u nas wszystko idzie ku temu,zeby stworzyc zwiazek i wiem ze on by tego chciał bardzo,ale ja nie wiem co robic.Juz mu powiedziałam ze nigdy tego nie robiłam,gdy spytał,rozmawiamy o wszytskim i po prostu spytał,wczesniej,zanim podalam odpowiedź wiedzialam,ze on chciałby byc dla swojej kobiety pierwszym i ostatnim,dlatego skłamałam....

Gość lokdjf
wlasnie ile masz lat tak w ogole? noc poslubna? co ty planujesz dziewczyno. dopiero co go poznalas a juz slub planujesz?? a co do tego twojego problemu. podtrzymuje jak kocha ( o ile kocha ) to bedzie mu wszytsko jedno. no chyba ze jest prawiczkiem ktory na okraglo tylko o dziewictwie i dziewictwie i.....

Gość oooooo raaaaany
moim zdaniem dojrzali ludzie nie zwracają uwagi na takie "pierdoły".... to było ważne w XIX wieku jak się wychodziło za mąż bardzo młodo- wiadomo jak któraś do 16-stki nie wytrzymała to.... dziś, są inne kryteria, ludzi patrzą na to czy mają wspólne cele, plany życiowe itp za mąż wychodzi się bliżej 30stki niż 20stki, a trudno wymagać, aby wszyscy do takiego wieku żyli w celibacie.....

Gość Filomega_meg
Nie ropzumiem z kad to Wasze oburzenie,ze jest to dla mnie problem,ze kogos takiego spotkałam który ma takie swoja poglądy na życie erotyczne Ja mam 20 lat ,on 22.. co to ma do rzeczy...Nie znacie ani mnie ani Jego ,i z tąd potępiacie mnie,ze jest to dla mnie niby chory problem dO BARDZO MIŁEGO BLONDYNA...TO JEST ŚWIĘTA RACJA,ALE nie wiem czy by sie to sprawidziło w moim przypadku,gdy juz teraz go okłamałam,gdyby sie o tym dowiedział juz nic by miedzy nami chyba nie było Nie planuje juz nocy poslubnej,źle to odebrałes "lokdjf" po prostu rozmawialismy o tym

nie rozumiE... babo. ile Ty masz lat? Jak facet nie bedzie chcial z Toba byc bo masz juz swoj pierwszy raz za soba, to chyba swiadczy o tym ze cos nie tak jest z facetem , a nie z Toba... albo z jego ptaszkiem ;]

Dobrze się zaczyna - związek oparty na kłamstwie. Wiadomo, że każdy ma jakąś przeszłość - więc po co ją ukrywać? Gdyby każden jeden chciał dziewicę i on też byłby prawiczkiem, to po pierwszym razie można by ich było odstrzelać, gdyż po rozstaniu i tak stanwiliby towar drugiej katergorii. Albo cię akpcetuje partnera, albo się z nim żegna.

Gość lokdjf
moje zdanie jest takie. dziewictwo nei swiadczy o tym czy jestes dobra kobieta czy nie, czy jestes madra, zabawna, dowcipna itp. dziewictwo to tylko taki dodatek. owszem, fajnie byloby doptrzymac ten :kwiatuszek: dla tego jedynego, nie mowie ze nie, ale to czy masz juz swoj pierwszy raz za soba czy nei, nie moze byc miernikiem waszej znajomosci. wybacz moja droga ale skoro on nei ebdzie mogl tego zaakceptowac mimo iz bedzie mu na tobie zalezalo to nie jest to odpowiedni facet. skoro nie potrafi zaakceptowac przeszlosci. sorki ale dziwny faxcet

Gość Filomega_meg
Myśle ze mówicie tak jak np"wyjdxstad" bo macie inne poglądy na ten temat,ja tez nie mam takiego przekonania,zeby czekac z sexem do ślubu,ale co z tego...NIE WIEM,dlaczego nie możecie tego zrozumiec,ze po prostu niektórzy ludzie czekają na ta jedną jedyną(jesli chodzi o sex)według mnie to jest normalne i żadko spotykane i w pewien sposób wartosciowe

Jest wartościowe, ale "błona ponad wszystko" jest idiotyzmem. I zdania nie zmienię ! Jeżeli się okaże, że mu zalezy,i że kocha, to oleje dziewictwo, a skoro tak go cenisz, to nie powinnaś go okłamywać :O

Gość Filomega_meg
Nie wiem czy y tego nie zaakceptował,przypuszczam,że nie,zważając na to,że musialabym sie przyznać do kłamstwa..Własnie,gdybym nie sklamała moz ebyłoby innaczej,choc watpie,zeby jego poglądy na ten temat uległy zmiianie.Jak mówił,ze wszystko mu we mnie odpowiada,ze nie spotkał kogos kto by go az tak safascynował i odpowiadal pod kazdym(jak narazie)względem...własnie,pod kazdym,bo sądzi,ze mówiłam prawde a nie kłamałam

mając 20 lat inaczej się na życie patrzy, pełno w nim ideałów, ale jak będziesz miała 45 lat jak ja to stwierdzisz, że to czy byłaś dziewicą czy nie, wierz mi nawet piardniecia nie będzie warte.

Gość zadaj sobie jedno pytanie
Czy jestes wartosciowa dziewczyna? jesli odpowiedz brzmi TAK,, a on slyszac ze nie jestes dziewica zerwie , to w koncu czyja bedzie strata? Pamietaj zadne skrajnosci w zyciu nie sa dobre i na dluzsza mete bardzo uciazliwe .Super ze facet ma idealy ale jesli ocenia ludzi tylko wg blony dziewiczej to nie jest to dobry partner na wspolne zycie.Napewno go nie uklamuj!

Gość Filomega_meg
Nie myslcie że on ocenia tylko tylko według"błony"jak tu piszecie..Mi tylko chodzi o to,ze móił,że bardzo chcialby miec keidys taką kobiete która bedzie dla niego pierwszą i on dla niej,bo mówił,że teraz o to trudno widzac co sie dzieje,ze juz 16 latki uprawiają sex... :(Nie chce go okłamywac,bo na to nie zasluguje,jest takim swietnym facetem jakiego w życiu nie poznałam...ale nie o tym ten temat..dziwie sie ze myslicie,ze jak po prostu tak by chciał jak napisałam wyzej to jest idiota i kretynem...

my sie nie dziwimy , my znamy troszke zycie rozumiesz?sama zrozumiesz jak Cie rzuci z powodu tej blony , ze to jednak nie jest do konca fer .

albo jak potem do konca zycie bedzie Ci wypominal ze jej nie mialas.

Gość ale dajecie się wkręcać
to kolejny temat obsesyjnego prawiczka, który zakłada non stop topiki ostatnio zaczął wcielać się w postaci kobiece już to pisałam i powtórzę jeszcze raz - to się leczy! do lekarza autorze! obsesja jest do wyleczenia!

w wieku 20 lat ma się ideały, a życie niestety jest prozaiczne. Liczy się wzajemne dopasowanie, podobne temperamenty, nie kupuje się kota w worku, przy podstawowym założeniu, że chce się z kimś spedzić kilkadziesiąt lat życia. Jeśli on chce tak bardzo dziewicy to nie po żeby z Tobą życ długie lata tylko po to by cię rozprawiczyć i mieć satysfakcje.

Gość Filomega_meg
Moze macie i racje...zwłąszcza,ze ja bardzo tego żałuje co sie stało..nie tłumacze sie tym ze byłam pijana,bo i będąc pod wpływem alkoholu moz asie pewnie przed tym obronić,ale nie zrobiłam tego Ja nie wiem jakby on zareagował na to,dybym mu to opowiedziałą,czyli na szczera prawde,po prostu boje sie tego dlatego,ze na prawde,nie spotkalam nigdy takiego faceta.. Ale mysle ze prędzej by mnie zostawił przez moje kłamstwo,a to ze mam juz za soba pierwszy raz moze by zrozumiał...dla nie jestem tego pewna dlatego ten cały temat bo nie wiem co dalejz tym robic,gdybym sie znim zwiazała to chciałabym,zeby to było cos powaznego bo tylko takich związków chce,wiem,mogłby sie ten związek rozpaśc zinnych powodów,ale narazie tak mysle. nie wiem co dalej..

Dla każdego normalnego człowieka przyznanie się do winy będzie lepsze, niż bezsensowne okłamywnaie go. POwiedz, że skłamałaś i dlaczego tak wyszło. I nie wczuwaj się w opis pierwszego razu - bo nie ma takiej potrzeby. Bylło, minęlo, teraz zaczał sie nowy etap. Jeżeli nie zrozumie, to z ulgą możesz go olać.

Gość Filomega_meg
Tak,jestem obsesyjnym prawiczkiem...świetnie :/... To się dowiedzialam.. Spotkalam sie z opiniami facetów,ze woleliby dziewczyne która nie byłaby juz po przejsciach'ale o taka teraz trudno Pzreczytajcie...uważacie ,że to debilizm? bo ja nie.. Midgardsorm Osobiście ja również chciałbym być w związku z dziewicą. Moim zdaniem to dobrze świadczy o dziewczynie i to znaczy, że sama siebie szanuje - nie chce popełnić błędu i zrobić tego z chłopakiem, z którym nie wie czy wogóle chce być. Seks nie jest najważniejszą rzeczą w życiu. Niektórzy woleliby dziewczyny doświadczonej w tej sprawach a inni chcieliby naprawdę szczerego uczucia, którego zwieńczeniem byłby właśnie seks. Moim zdaniem do tego potrzebna jest osoba, do której naprawdę coś się czuję. Seks jest całkowitym oddaniem się drugiej osobie i świadectwem własnej miłości - nie można traktować tego jako hobby lub ćwiczeń zamiast joggingu. Bardzo szanuję kobiety, które cenią sobie swoje dziewictwo i doceniam to. Jeżeli byłbym w związku z taką dziewczyną to ja również bym jej nie ponaglał - również chciałbym się upewnić i mieć pewność, że to napewno jest ta jedyna. Wolałbym poświęcić więcej czasu na poznanie jej naprawdę. Niestety w obecnych czasach 20 paro letnie dziewice to zdecydowana żadkość.

Ocknij się ! Człowiek nie zakochuje się na całe życie i ma kilku partnerów, których kocha. I co ma zrobić, pochlastać się bo któremuś się dziewica usrała? Pierodlenie, a jesteś bardzo infantylna.

Gość zgadzam się z Zosią
Po pierwsze nie możesz go okłamywać i cały czas żyć w niepewności że facet się kapnie. Piszesz że dopiero zaczynasz go kochać więc w razie czego przeżyjesz jakoś porzucenie. Więc lepiej jak najprędzej powiedz mu prawdę. Po drugie: ja to bym naprawdę miała obawy brać ślub z facetem który chce być prawiczkiem do nocy poślubnej. Bo może ma jakiś feler i chce ukryć (po ślubie będzie po ptokach), albo jakiś zbok, albo po prostu facet dupa i wcale seksu nie potrzebuje. Żeby tylko nie było za późno jak się okaże na czym polega jego "wartościowość". I nie mów że my go nie znamy to źle oceniamy, bo Ty też nic o nim tak naprawdę nie wiesz.

zdecydowanie ważniejsze od dziewictwa jest niesadzenie ortów, dziewictwa nie widać , orty tak.

Gość zgadzam się z Blondynem
;)

Gość oooooo raaaaany
słuchaj może wy nastolatki tak teraz macie- sypiacie z kim popadnie dla sportu i tu się nie dziwię, że wasze chłopaki się nad tym zaczynają zastanawiać... 19sto latka która miała kilkunastu partnerów, cóż tez bym o niej nie miała najlepszego zdania....