Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Filomega_meg

Kobiety prosze wejdźcie Straciłam własnie szanse.....na bycie szczęśliwą..

Polecane posty

Gość ___ona___
a tam jak juz mu tak zalezy na tym twoim dziewictwie to.... kochaj sie z nim w ostatni dzien miesiaczki-krwi juz prawie nie ma...i podczas zacisnij miesnie , a on napewno na koncu penisa zauwazy slad jeszcze krwi (no tej miesiaczkowej ale on nie musi wiedziec ze masz okres) :D i bedzie usatysfakcjonowany :)

powiedz ze widziałas krewke jak ie masturbowałas, ja tak powiedziałam, znaczy na serio bylam dzewica ale nie bylo krewki wiec mu sie przyznalam ze kiedys sie zabawiałam drugą stroną szczotki do włosów :D

Gość nilkkaaa
do autorki: kiedys mialam podobny problem i powiem Ci co ja zrobilam... Nie powiedzialam prawdy mojemu chlopakowi....on caly czas jest przekonany ze byl moim pierwszym partnerem..a przeciez nie koniecznie kazda dziewica krwawi..ja bylam ta ktora nie krwawila i juz. Na poczatku mialam sporo watpliwosci..nie chcialam klamac..budowac czegos na klamstwie,ale z drugiej strony zakochalam sie na zaboj..facet wartosciowy..wrecz nieziemski i zal mi bylo to stracic Dzis juz jestesmy ze soba kilka lat..w zyciu i w lozku rewelacja ..kocham go bardzo i wiem ze on kocha mnie. Z poczatku bardzo mnie gnebily wyrzuty sumienia ale teraz juz tak nie jest.Nie zaluje swojej decyzji Zrobisz jak zechcesz...zatrzasnij przeszlosc drzwiami i idz na przod nie psuj tego co mozesz stworzyc z tym chlopakiem..ja jestem szczesliwa i nie zaluje.Powodzenia!