Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alllala

czy czuc jak szyjka sie skarca jakie to odczucie

Polecane posty

Gość alllala

bo ja ma 2 tygodnie do porodu i nie wiem co mi sie robi raz dziennie twardnieje brzuch chodze czesto do ubikacji ostatnio mialam wrazenie ze mam biegunke ale nie mialam czasem czuje jak by mi cos na dol lecialo albo chcialo wyleciec takie powietrze troszke nie przyjemny bol lekki a jak to czuc jak ta szyjak sie skraca?

ja krótko przed porodem tez miałam takie odczucia, że coś mi zaraz wypadnie/wyleci... poza tym takie krótkie ukłucia jakby igłą co jakis czas...

Gość iwona werew
ja takich nie mialam!! ale brzuch mnie swiędzial strasznie.caly dzien potrafilam sie drapac po brzuchu wiadomo ze delikatnie.niewiem czemu tak mialam!!

Gość iksigrkzett
też zostało nam 2 tyg. do porodu i mam objawy podobne do waszych, ale ... skracanie szyjki chyba nie jest wyczuwalne. Bynajmniej ja nic nie czułam nadzwyczajnego a od 3 tyg. szyjka jest u mnie całkiem skrócona, bez rozwarcia wewnętrznego. wczoraj doświadczyłam mega skurczy. ból był tak paralizujący, że niewiele mi brakowało do zwymiotowania :( widzę, że będzie dość oryginalnie na porodówce ;) dodam, że to moja pierwsza ciąża.

ja mialam skrocona szyjke i rozwarcie itd.. a wcale nie czulam nic :/ gdyby mi lekarz nie powiedzial to bym nic nie wiedziala