Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda084

GŁĘBOKIE GARDŁO która z Was opanowałą już tę technikę??

Polecane posty

Gość Levinsky
A ja to mam inny problem - z łykaniem i mieszczeniem go całego spox, ale mi zaczynają łzawić oczy i nic nie mogę na to poradzić. No jakiś głupi odruch czy co. Jak na wietrze, albo podczas śmiechu. No i wtedy zaczynam się stresować, no i wiadomo - to nie pomoga raczej jak jesteś zdenerwowana. No taka głupia sytuacja wychodzi- zalewać się łzami podczas... Można coś na to zaradzić?

Gość pops
Tak łzawić dalej i robić swoje , to normalne :)

Gość Levinsky
No ale minie czy nie minie, czy trzeba z tym żyć? Bo ja na razie nie jestem bardzo biegła w tej technice, jeszcze. Ma ktoś jeszcze coś takiego? No prawdziwy demon seksu ze mnie, zasmarkana pensjonarka;-)

Gość Mr. Vain
@ Levinsky Mówi Ci coś nazwisko Heather Brooke? Jeżeli nie, to zajrzyj na http://www.ideepthroat.com/ Dla mnie ona jest mistrzynią gg, a jednak jej również zdarza się łzawienie. Zatem nie można jednoznacznie powiedzieć, że to z czasem minie bezpowrotnie, aczkolwiek trening czyni mistrza :) Moim zdaniem nie powinnaś się przejmować łzawieniem, musisz tę reakcję poprostu zaakceptować, a wkrótce to prawdopodobnie minie... PS. Tak w ogóle taka reakcja, jak dla mnie, jest cholernie podniecająca, ale ja jestem popierdolony.

Gość Levinsky
Wielkie dzięki za podpowiedź:-) Mr.Vain niepopie**doleni są nudni, to raczej komplement:-)

Gość jak poczatkowalyscie
zupelnie nie mam pojecia jak to sie robi...na chwile wloze ale zaraz sie krztusze i lzy mi leca ,odruch wymiotny ....chcialabym sie nauczyc i dogodzic mojemu facetowi ,bo on chociaz na chwile lubi wejsc gleboko ,najglebiej jak sie da ...jakies porady?

prosze o porady ,bo kiedys przecholowalam i nabawilam sie zapalenia migdalkow tak mi spuchlo gardlo,ze nie moglam przelknac sliny..antybiotyki i te spr...boje sie zeby to sie nie powtorzylo

Ja miałam ,i mam doczynienia z tym bo mój facet jak i wiekszosć pewnie uwielbia to !! ale nie stosowałam zadnych specjalnych pozycji itd, jakoś tak samo z siebie wyszło :)

wlasnie on to uwielbia ...ale na chwile nie ma problemu,ale jak widze dlugodystansowosc tych dziewczyn z filmikow to mnie przeraza...potrafisz tak dlugo ?niewiem byc moze kiedy sie "rozrusza "gardlo:)to moze jest lepiej..????

Nie sugeruj sie tym co robią te laski bo w ten sposób nabawisz sie kompleksów a tego chyba nie chcesz? :) ja mam tyle wygodna sytuacje ze sama (bez pomocy mojego) biore peniska do gardła jak najdalej moge i jest mu cudownie :) nie daj facetowi naciskac na Twoja głowe bo wtedy mozesz miec odruch wymiotny i mozna sie "nadziać" na migdałki o których wspomniałaś :(

Kasiu bede kombinowac hi hi :) dziekuje za wsparcie ;)pozdrawiam cieplutko joł:classic_cool:

Gość Levinsky
No to zadam jeszcze jedno bezpośrednie pytanie: czy jak mam go już głęboko to masaż polega po prostu na przełykaniu, czy jest jeszcze jakaś inna technika pieszczot? TIA:-)

Gość Krokodylka
Do delikatnych romantyczek. Wkurzają mnie kobiety, które oburzają się na szybkie ruchy w usta, na ruchanie w usta. To musi być cholernie przyjemne dla faceta. Zazdroszczę. Facetom. Staram się to dawać mojemu. I czuję się wspaniale, że to rozumiem i że mu to daję. :) I w ogóle czuję się wtedy zajebiście. :) Nasz sex jest bardzo urozmaicony i to ruchanie w usta nie zdarza się często. Tak na marginesie. Ale głebokiego gardła jeszcze nie opanowałam. I odruch wymiotny jeszcze mam. Ale fajnie, że jeszcze tyle przede mną, bo seks nie jest nudny dzięki temu. ha :)

Gość Levinsky
Ja słyszę na przemian przekleństwa i peany na swoją cześć po katalońsku:-) Mój pan zapomina polskiego w takich chwilach:-)

Gość Pati 19
Powiem jedno w GG najwazniejsze jest grubosc penisa partnera

Gość pops
ochyda

Gość aktzgonu
tez tak uwazam

Gość papugaaaaaaaaa
mnie to bardzo podnieca......jak wkłada mni całego kutasa do buzi......mmmmmmmmm..........uwielbiam to.....

Gość ranny ptaszek 28
tak to jest to!!!!

Gość pops
uwielbiam uwielbiam , ale jak to robisz ??

Gość Stęskniony
Drogie Panie, Przeczytałem sobie ten wątek niemal w całości. Drżącymi dłońmi piszę ten post tutaj. Z przejęcia. Uwielbiam seks oralny, a najbardziej 69 z partnerką na górze. Moja wspaniała kobieta umie robić mi tę magiczną sztuczkę i połyka go całego. Jestem zachwycony. Moje poprzednie dziewczyny (byłem z nimi po kilka lat) nie potrafiły tego robić. Chciałbym dać małą radę tym dziewczynom, które trenują na "bananach", a nie na swoich chłopakach. Nie bójcie się z nimi ćwiczyć! To może być wspaniałe doświadczenie dla Was obojga. Poza tym, facet jeszcze bardziej doceni te starania, widząc, że was to kosztuje dużo czasu i nerwów! Jeśli nie jesteście tego pewne to porozmawiajcie, w otwartej rozmowie jest klucz do wspaniałego pożycia nie tylko pod względem seksu, ale w ogóle!

Gość marcinekkk78
Ja technikę głębokiego gardła opanowałem będąc już w gimnazjum. Bardzo lubiałem tak zaspakajać moich koleguw.

Gość marcinekkk78
no i zawsze to parę zeta wpadło

Gość GuMis_
Heh ciekawa dyskusja, Całkiem fajna technika Deep Troath (GG) może i trudna, a Panom proponuję też poćwiczyć odpowiednik miły dla partnerki, a mianowicie Face Sitting (FS). Obie techniki są uważane za brutalne a jednak uatrakcyjniają życie seksualne ziemian :) Dużo przyjemnych doznań z partnerami życzę.

Gość b.e.a.t.a
olaskr - nie zartujesz z tym kislem?