Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieca dzierlatka

Kobiece dziewczyny glowa do gory ! Przeciez kochanego cialka nigdy za wiele

Polecane posty

Gość kobieca dzierlatka

Nie doceniaja tego tylko glupi i pusci faceci lecacy na obrzydliwe anorektyczki :-o Facet z klasa doceni kobieco zbudowana dziewczyne a jak nie doceni znaczy ze jest glupi :-p Tak wiec nie dolujcie sie dziewczyny z powodu idiotycznego gustu wsrod facetow, my i tak jestesmy ladniejsze jak anorektyczne tipsiary :-p

Gość Cześć Pusia
długo cie nie bylo.:o

Gość karolina karolinowa
masz racje autorko! popieram! ja tez nie jestem kosciotrupem i dobrze mi z tym:classic_cool:

Gość porsze ćwoczku
sam jesteś tępy skoro prowokacji nie wyczuwasz!:o

Gość zależy ile jest tego cialka
bo wybacz, ale kobieta ważąc np. 90 kilo przy 165 cm wzrostu to raczej nie jest już fajna :o

Gość kobieca dzierlatka
dlaczego mowicie o prowokacji skoro to prawda jest ? prawda w oczy kole ? :-o anorektyczki sa paskudne, nie to co kobiece dziewczyny, przynajmniej jest za co zlapac a nie za kosc z dziurka :-o

Gość gggga25
ja schudłam 10kg po poważnych zabiegach :-( mój facet , gdy mnie zobaczył to był niepocieszony, tęsknił za moim ciałkiem

problem w tym, że wszytko się rozgrywa o to, co rozumiesz pod pojęciem "kobieco zbudowana kobieta" ;) Jak znam życie, budowa, o której piszesz ma niewiele wspólnego z kobiecością, ale mogę się mylić oczywiście sprecyzuj zatem, to podyskutujemy ;)

Gość Pusia wymyśl cos nowego
bo to juz sie nudne robi.:o

wstyd to sie pokazac z takim otylym spaslakiem na plazy czy w towarzystwie o tym ze taka gruba dupa nie wejdzie do porsche nie ma co wspominac

Gość gggga25
kobiece, a nie grube- jest różnica !!!! mam 171 cm wzrostu i ważę 62 kg, mam pupę, fajny biust, długie nogi. Przytyłam i cieszę się z tego!!!

Gość karolina karolinowa
zgadzam sie z autorka,ma racje! Anorektyczki to glupie puste lale z ktorymi mozna pogadac tylko o odchudzaniu,chore,anemiczne,blade,jedzace liscia salaty na obiad! Idiotki!!!!

Gość Porsze wstyd to jest
sie pokazać wśród ludzi z takim burakiem jak ty!

Gość gggga25
KLAUDKA :-) no właśnie i dobrze mi z tym!!! Niedawno ważyłam 6kg mniej i na twarzy strasznie wyglądałam i pupy nie było!!! Tzn. była taka płaska, hmm mogę dodać, że noszę rozmiar 38, no i biust mi się powiększył -sporo

ggga25 a jak to zrobiłaś, że przytyłaś aż tyle? Mi jakoś nie wychodzi...Długo Ci zajęło?

Gość kobiece
mylisz pojecia autorko. "kobiece" a "otyle" to roznica. i ten cudowny tekst "kochanego ciałka nigdy za wiele". kazda sobie tak mowi jak widzi, ze wazy ZA DUZO i nie chce jej sie nic z tym zrobic. takie moje zdanie.

Gość co Jareczku wstyd
sie przyznać że siedzisz tu caly dzień wiec teraz pod nickiem Porsche wypisujesz swoje głupoty?:o

gggga25 ---> problem w tym, ze tutaj niektórzy kobiecą budową nazywają wagę 80 - 90 kg przy średnim wzroście :) To nie ma wiele wspólnego z kobiecością Twoja waga jest ok :)

Gość jest róznica miedzy kobiecą
figurą, pełnymi kształtami, czy jak to zwać, a otyłością :o

Gość wiem że to prowokacja
ale kobiece kształty to figura smuklej klepsydry a nie baryłki.:classic_cool:

Takie topiki zakładają zakompleksione dziewczyny które są leniwe i nie chce im sie ruszyc tłustych zadów żeby trochę poćwiczyc.

Gość autorka ma rację
To samo z facetami, najlepsi są podstarzali, wyłysiali, nicy, grubawi z małym interesem. Przystojni jak modele są puści i tylko ranią kobiety. Autorko, szukaj sobie takiego.

takie topiki zakladaja smierdzace capy ktorych jedyna czynnoscia w ciagu dnia to zrzucenie cielska toczenie do lodwoki i zalogowanie sie na kafeterie