Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Solara

Ciąża a solarium??

Polecane posty

Gość Solara

Mam problem... Jestem w pierwszym miesiącu ciąży... Ale ale przez ostatnie dwa tygodnie chodziłam na solarium w tygodniu byłam z 3 razy po 15 minut :( A tu sie okazało że jestem w ciąży... Czy mogło się coś stać dzidziusiowi??

Gość Solara
powiedzcie coś

Gość wlascicleka 00
nic sie nie przejmuj nic sie na pewno mu nie stało:) ale juz zaniechaj

Gość Solara
Dzięki ale mówili że może mieć wady a tak sie boje

Moim zdaniem nie musisz się martwić o maleństwo :) Ja dowiedziałam się o ciąży w 6 tygodniu (czyli w 2 miesiącu) a zanim się dowiedziałam to przez ten całe czas (i to dość często) chodziłam na solarium. Dziś jestem mamą 13-stomiesięcznej i zdrowej dziewczynki :)

Gość moja koleżanka jesy uzaleznion
iona od solarium i mimo, że jest w 5tym miesiacu ciąży, to raz w tygodniu idzie na kilka minut, bo ma depresję i to jej niby pomaga... dziewię się, ze skoro ona jest na tyle niemądra, to dlaczego lekarz, widzac tak opaloną laskę nie zwróci jej uwagi? pani w solarium bagatelizuje problem, zapewniajac, ze już niejedna pani w ciąży do niej przychodziła i dziecko się urodziło za to z ciemną karnacja... brak słów poprostu!!

Nie ... ja nie zdobyłabym się na odwagę i nie miałabym sumienia chodzić na solarium po tym jak dowiedziałam się, że jestem w ciąży :o ...

Czasu przecież nie cofniesz, a stres tu nic nie pomoże. Przecież wiele kobiet miało gorsze rzeczy na sumieniu, potem dowiadywały się że są w ciąży i rodziły zdrowe dzieci. Najważniejsze żeby być dobrej myśli.