Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam takie pytanie o takie

ANTYPERSPIRANT - jaki?

Polecane posty

Gość mam takie pytanie o takie

polećcie mi jakiś antyperspirant, który nie zostawia białych śladów (NA PEWNO NIE ZOSTAWIA!) , przy dość mocnym poceniu, może w kulce? czy lepszy sztyft? znacie jakieś wypróbowane dobre antyperspiranty? i by nie miały nieprzyjemnego zapachu, np. po zmieszaniu z potem (jak np. nivea w kulce) :)

ja stosuję lady speed stick gle.Jest świetny,o chamuje zapach potu i troche chamuje pocenie się...ale nie zatrzymuje go wogóle chyba jak każdy antyperspirant(a szkoda)

Gość odpowiem tobie
do: malinkowe_baby -> ale on zostawia białe ślady, ten przezroczysty! nawet jak się stosuje go mało ;(

Gość olenka123
Żadne Rexony czy Nivea i inne \"cuda\" nie powaliły mnie na kolana!!!! Od roku używam medykamentu--Perspirex--;))) NAJSKUTECZNIEJSZY ANTYPERSPIRANT roll-on!Możesz go kupić na aukcjach Allegro-cena ok 45zł.Wierz mi,że ten zakup się opłaca!!!Wystarcza na bardzo długo-smarujesz pachy jakieś 2 dni w tygodniu i masz spokój z poceniem na ponad tydzień!!!Zresztą coś wiecej poczytaj na aukcjach-tam mają dokładniejszy opis;) Od kiedy używam Perspirex-zapomniałam o śladach potu itp na moich ubraniach,a ten komfort psychiczny \'suchej pachy\' jest wart tego produktu!Z CAŁĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ I GWARANCJĄ SATYSFAKCJI POLECAM PERSPIREX!!!! pozdro\'s;)

Gość lklklklk
to jest tez antidral.. i tylko za 12zł do kupienia tylko w aptekach..problem z głowy na tydzien.. dla saej przyjemnosco mozesz cos uzyc:P

Gość odpowiem tobie
ale ja nei chcę by mi się pachy nie pociły, tylko zeby antyperspirant nie zostawiał sladów, nie chcę miec wysuchonej pachy jakimiś badziewiami, starczy ze codziennie się ją goli i tak jest podrazniona.

Gość ban - cool sport
nie zostawia zadnych sladow