Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzia12389

Czy mogę być w ciązy??

Polecane posty

Gość fioleczka19
a we wtorek do ginekologa ,

Gość _a_
a w srode do psychiatry :D

Gość _a_
a w czwartek mama odlaczy Ci net za pisanie glupich postow :D

Gość fioleczka19
to nie jest śmieszne

Gość fioleczka19
kobietki , przeciez podczas ciazy mozna miec plamienia krwia :(

Gość _a_
Oczywiscie,ze jest :)

Gość _a_
Jak Ci testy nic nie wykazaly i mialas 2 miesiaczki... to teraz doszukujesz sie plamien? Zjedz ziarenko fasoli,to moze Ci cos tam urosnie ;)

Gość fioleczka19
_a_ testy nie daja 100% pewnosci a tu na kafe sa topiki ze do 6 miecha ciazy mozna normalnie miesiaczkowac

Gość _a_
Wszystko mozna,ale to sa wyjatkowe przypadki. A wystarczylo szybciej isc do ginekologa... to by rozwial Twoje watpliwosci.

Gość fioleczka19
ale niewytrzymam wiec dlatego jutro ide na test z krwi boje sie tej ciazy , a moja kolezanka powiedziala ze jak przy okresie sa silne bóle brzucha to mozna byc w ciazy , a ja wlasnie taki ból mialam

Gość _a_
A Twoja kolezanka ma tyle samo lat co Ty? :D

Gość fioleczka19
ona ma 17 ja mam 18

Gość _a_
Noo to na pewno wie co mowi :D

Gość fioleczka19
niewiem czy dobrze mówi , ale mówila ze jej mama tak miala

Gość fioleczka19
mnie zaniepokoił ten ból brzucha przy okresie bo był bardzo silny wiec postanowiłam zrobic test jak sie skonczył okres i test wyszedł negatywny ale ze te testy nie daja 100% pewnosci to zrobie z krwi

Gość blueberrry
fioleczka19 wezmy to na logike... Przeciez jakby jajeczko sie zagniezdzilo a potem byl okres to te jajeczko by wyplynelo z tym okresem. Ono zagniezdza sie na scianie macicy ktora sie luszczy ( nie wiem czy uzylam dobrego okreslenia) jednym slowem odpada i te jajko razem z nim . Niemozliwe zeby byl obfity okres i ten zarodek by przetrwal ( jezeli wogole on sie tam zagniezdzil :)

Gość blueberrry
Wiesz w panice to czasami nie mysli sie logicznie wiem to po sobie. Zrob sobie ten test dla swietego spokoju :)

Gość agajag
daj spokój, na pewno nie jesteś...

Gość fioleczka19
no tak , ale ja słyszalam ze jak zarodek zagniezdzi sie po jednej stronie macicy to druga sie złuszcza co miesiac a zarodek nadal jest- możliwe to?

Ja nie chcę nic mówić ale czasem się zdarzy, że kobieta ma dwie macice :/ I wtedy normalnie jedna się złuszcza.. Żeby nie było wcale nie straszę ani się nie nabijam..

Gość rfgdehjd
nie!!! kobieta posiada tylko jedną macice

Heh słuchajcie... straaaaasznie zaczęły mnie boleć jajniki to zapewne owulacja.... Eh to teraz tylko idzie mi czekać pokornie do okresu... no chyba na klęczka do częstochowy pójdę jak okaże się, że wszystko ok... Blueberry;*

bardzo mi się podoba, że autorka topiku w pierwszych słowach swego listu jest kompletną ignorantką a za kilka godzin jest mistrzynią wiedzy na temat owulacji i antykoncepcji i nawet udziela porad w tym zakresie, niezłe

Kuuuuurna... Wiecie co? Ja to chyba świra dostanę. Ej właśnie! Nasuwa mi się pytanie. Czy jeśli mam problemy ginekologiczne takie jak np. nadżerka, problemy hormonalne to jest niższe ryzyko że jednak mogłam zajść w ciążę ? p.s. jak ktoś nie wiem o co chodzi to odsyłam do mojego problemu na str 2.

Gość Madzia12389
Do -może być Gdy pisałam ten post to byłam zupełnie przerażona. Wiem duzo na temat antykoncepcji i owulacji ale źle zapamiętałam moje dni płodne. Myślałam że dopiero zaczynają się 23 a tak naprawde 23 to dzien mojej owulacji, gdybym wiedziała że moge zajść w ciąże na pewno bym tego nie zrobila i jakoś bym się zabezpieczyla, chociaż wiem że tak czy inaczej powinnam zawsze sie zabezpieczać

Jane, że powinnaś, bo wyliczanie dni płodnych to tak samo jak zamykanie oczu w trakcie stosunku z wiarą w to, że się uda :-) Dni płodne mona tylko określić, nie da ię ich wyliczyć z taką pewnością, jak byś chciała. Stosujesz po prostu coś, co nawet nie jest nazwane metodą i na włane ryzyko.