Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

DZIARA - REAKTYWACJA

Polecane posty

Robal już my wszyscy wiemy jak jest :P Kurcze, idę dziś do pracy na 22. Jak mi się nie chce :O

Gość
Robaczku kto ci powiedział,że jesteś facetem?

robak olej:) o mnie pisali ze mam wszy i jestem glupia i jakos zyje:P

Gość
O mnie też mówili,że jestem chłopakiem:), śmiałam się z tego.

tamari czasem jeszcze piszą :D a o tobie słowiczka, ze jesteś projektem :D nie przejmuję się specjalnie, ani nie płaczę :P dziwi mnie tylko to, że mają mnie za faceta :D gdyby napisali, że jestem pojebaną, zapchloną i skundloną suką to jakoś bym przebolała :P faceta nie przeboleje :D :P

wiem rabak ze nadal ale nie tak nalogowo jak dawniej o tym, ze facetem jestem tez pare razy pisali:D ale topa nie zakladali:D

jareczku ale dobrze, ze wziales sobie moje cenne slowa do serca i uwazasz sie za byle gowno jak ja Ciebie dlatego piszesz swoje imie z malej litery :)

Gość
Pracowity dzień: Mycie naczyń odkurzanie wycieranie kurzu szorowanie wanny zakupy gotowanie obiadu pranie składanie ubrań wyrzucanie butelek plastikowych podlewanie ogródka

:-O ja nie piore i nie prasuje jak powiesze pranie to mama mi dziekuje:D ale musze miec wyjatkowo dobry humor

nie obrazilam ciolku ja sie nie obrazam poprostu z toba nie warto poruszac powaznych tematow bo zacxhowujesz sie jak szczyl:-O

Gość
Macie ochotę na ?: Piwo zimne z lodówki lody drink z sokiem pomarańczowym pływanie w basenie kąpiel w rzece spanie nicnierobienie czytanie książek słuchanie muzyki taniec towarzystwo kręgle randka wyjadz