Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Baldessarini Ambre

Dziś potrzebuję towarzystwa, bardziej niż zwykle....

Polecane posty

ja dzis osobiscie winko bym preferowala....bo juz tych herbatek przeroznych mam dosc :D z tym facetem to podalam przyklad.... ja takiego nie mam ktory by mi winka zalowal :P no pewnie :D

wiec zgadzacie sie ze w kanape trzeba sporo zainwestowac :D a z tym odchudzaniem i tyciem itd to wiesz.... wszystko jest ok dopuki nie widzisz tych rozstepow.... co tam nie widzisz.... ale czujesz!! ehh dobra koniec z roztepami bo sie zaraz zbulwersuje :D

jesli chodzi o chipsy to ja "lubie" tylko solone ...bez smakowe i tylko z piwkiem.............istna bomba kaloryczna!!!!!!!! ale czasami przyznaje bez bicia pozwalam sobie na taka bombe... zreszta to tam....jesli chodzi o jedzenie to mam same bomby hahahahahahah pomijam fakt ze sama niedlugo bede jak bomba :)

Sowaaaa wie co sie swieci wiec skoczyla napewno nam po jakies dobre winko..... hahahahhahaha ja i sex bomba :P:P:P:P moze i owszem.... dla takiego denata ktory tez juz winko opędzlowal hahahaha :D:D:D:D:D

Sowaaa.....my sie bardziej nakreciłysmy niz Ty :P:P:P lec po wino..... chłop z luzka nie ucieknie a wino mogą wykupic :D

:D:D:D:D:D:D no ja Ci Kochana nie powiem jak Twoj wyglada... jedyne czego jestem pewna to tego ze naaapewno....posiada broń palną :D:D:D:D wiec moze sprawdz czy wszystko jest na swoim miejscu... napatrz sie na niego i wracaj do nas jak juz bedziemy mialy dobre winko :)

hahahhahhha dobre Sowaaaaa to powiedznia :-) obys Twoja bron tez eksplodowala :D:D:D:D bez skojazen prosze :D

Cup.... my i erotyczny?????????????????????????????????? nigdy :P grzeczne dziewczynki jestesmy....przy winku spokojnie sobie pogawedzimy :D