Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Baldessarini Ambre

Dziś potrzebuję towarzystwa, bardziej niż zwykle....

Polecane posty

Sowaaa mszalne przyniesie !!! super :) :D:D:D:D:D:D spojzcie jakie my happy...ino cola dla Cup,mszalne dla Sowy,chipsy dla Justynki i dla mnie zwykle (arizona :D:D:D:D) i impreza gotowa

u was tez tak zimno...???? bo u mnie baardzo .... az sie prosi aby to mszalne odrobinke sobie łyknąc....tak dla rozgrzania :)

Desperada widze ,że mamy na Ciebie dobry wpływ;) Chyba ,że to myśl o winku tak Cie pobudza , jesli tak to dostaniesz soczek;)Żebys sie nam nie rozspiewała za bardzo:)

hahahahhahh to by oznaczało ze ze mna jest naprawde cos nie tak skoro mnie tylko sama mysl o tym winku tak pobudza.... :) ale ztym spiewaniem nie obawiaj sie,,,,, nie lubie ludzi sobą zadreczac wiec nie ebde spiewac :) ale masz racje.... \"dobrze mi....\" :D

hmm....to Wy spiewajcie ja z checia posłucham :D owszem Justynko...zbiera sie na mysl o........... chociaz ja juz dzis mialam tych mysli stanowczo mniej.... :D

Ja mam różnie raz sie smieje z głupot a innym razem rycze komuś w rękaw:) Ale to już skrajne przypadki ,zazwyczaj jestem abstynentką i czasami ewentualnie jakieś winko dobre sobie chlapne;) Desperada nie bądz taka :) Jak śpiewamy to drzemy sie wszystkie, nie ma wyjątków:) Apropo co sie stało z autorką?Bo nawet nie śledziłam wątku, chyba jej nie pogoniłyscie ,zeby przejąc topik , co?;)

Heh no patrz gdzie sie te cholery pchaja:) Taki damski topik zakładac;) No ale mam nadzieje ze znalazł towarzystwo skoro nas zostawił.. Tak to jest jak sie baby zgadają to chłopy wieją;)

Desperada o to sie nie martw, mamy wino -przezyjemy. Własnie dostałam maila od British Airways z oferta wylotu w jedna strone do Londynu za 209zł.... nawet w kraju juz mnie nie chcą;(

Cup, spokojnie - autor, myślę, jakby chciał, to by nas przegonił. A może nie miał siły? W końcu trochę nas jest, a wiadomo, że nawet z jedną babą poradzić sobie czasem nie sposób.;)

Cup.... nawet mi nie mow o Londynie!!!! teskno mi za nim..... ostatnio bylam na swieta wielkanocne "u kogos" :D no ale zeby w jedna strone tak proponowac!!! oj nie ladnie nie ladnie:D

No jak zapraszają to rozważe:) Wlasnie dzisiaj myślałam co ze sobą zrobić i może sie wybiore gdzies za granice,a Anglia to wiadomo- Pan Darcy i te sprawy;)

no pewnie!!! chciałabys.... :D ja musze sie o kilka metrow dalej przetransportowac do luzka.... bo rano muss....trzeba wstawac :/ wiec zycze wam Piekne panie namietnej nocy:P:P:P:P