Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ele80

Drugie dziecko-chcę i sie boję

Polecane posty

Witaj.Miałam to samo co Ty tyle ze u mnie chodziło o trzecie też się obawiałam wielu rzeczy ato czy damy sobie rade z wychowaniem , czy oby nas będzie na nie stać a to znów obawy jak to przyjmie rodzeństwo,no i oczywiscie błam się o zdrowie maluszka no bo z tym nigdy nie wiadomo jak to sie ułoży ...Zanim zaszłam w ciąże to bardzo się stresowałam,bałam się również ze kolejny malec może popsuć nam już dość dobrze zorganizowane i poukładane życie...tymczasem nasz najmniejszy skarb przyszedł na swiat trzy miesiące temu i wszystko się odmieniło na lepsze....teraz to nawet trdno mi zrozumieć czym się tak bardzo denerwowałam...tak więc jeśli nie masz większych problemów to zyczę powodzenia i mniej się zamartwiaj piękny okres przed wami... powodzenia

Dzięki szatynka 111 tylko ze ja sie boje samego porodu, poprzednim razem na porodówce spędziłam trzy dni, a na koniec i tak założyli kleszcze zamiast zrobić cesarkę, teraz mój syn ma 5 lat, a ja do dziś to pamiętam i zazdroszczę kobietom, które na drugi dzień po porodzie zapominają