Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rita101

Jakie kosmetyki do bardzo suchych włosów , farbowanych.

Polecane posty

Niestety mam dużo siwych i włosy coraz bardziej się puszą , co mogę zastosować żeby były miękkie i gładkie?

Gość niebieskoookaa22
dobry jest waxx ale ten polski f-my L'biotica, jest do włosów suchych i zniszczonych godzinę chodzisz po umyciu włosów szamponem, z ta odzywką a potem spłukujesz letnią wodą możesz zrobic maseczkę przed myciem włosów szamponem, żółótko+oliwa z oliwek lub z dodatkiem oleju rycynowego+miód+olej kokosowy- dowolnie mozesz zmieniac skład, dodoawac lub odejmowac skąłdniki

Gość venus30
polecam albo garnier albo nivea

Gość kahniia
ja ci radze jedwab do wlosow a do tego maske do włosow kallosa miodowa mi pomaga a mam wlosy bardzo zniszczone a po tych produktach sa miekkie bardziej zdrowe

Gość tez znisczone wlosy
mi nie pomogl wax ani jedwab, mam spalone wlosy od farbowania, suche, nie ukladaja sie kupilam odzywke goldwella kerasilk ultra rich care( odzywla do wlosow ekstremalnie suchych, znisczonych ) , 150 ml za 29 zl na allegro plus ampulki alfaparf do znisczonych wlosow mija miesiac, moje wlosy jak nowe!!!! wax jest slaby na spalone wlosy

Gość tez znisczone wlosy
aaa sama sobie tego nie wymyslilam, moja fryzjerka czeszac moje wlosy spytala czym je pielegnuje bo widzi znaczna roznice!!!!!

Gość niebieskoooookaa22
zapomniałam o Kallosie Placenta albo miodowym

Polecam Pantene , te kosmetyki mnie uratowały a juz myslałam ,ze bede musiała sciac włosy a mam bardzo długie i farbowane.

Gość niebieskoooookaa22
miałam tego Goldwella ultra riche- rzeczywiście niezły

Gość tycoon
polecam maskę kallos mleczną. ja uzywam jej jak odżywkę, tzn po każdym myciu. włosy mam nawilżone jak nigdy.