Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotana 28

Serdecznie prosze o pomoc wszystkie mamy i kobiety w ciazy

Polecane posty

Gość zaklopotana 28

Witam serdecznie wszystkie kobitki.... nie ktore z was pewnie beda uwazac mnie za wariatke....ale ja naprawde potrzebuje zeby mi ktos odpisal..... ok ...mam okres co 28 dni zawsze......ale nie widze zebym miala dni plodne pomiedzy 14-16 dniem.....natomiast dnia 16 mialam galaretkowata wydzieline....podobno to oznacza dni plodne....wydzieline widzialam o 19 wieczorem....a seks mialam dwie godz pozniej....jakie duze jest prawdopodobienstwo ze jestem w ciazy

Gość kafeterianka00000
100% na 100%

Gość jezu za jakie grzechy...
50/50

Gość zaklopotana 28
dziewczyny ale ja nie zartuje....powiedzcie co o tym naprawde myslicie...... dodam ze lekarz przepisal mi MEGAFOl......i kazal mi duzo jesc...bo podobno mam nie dowage i dlatego nie moge zajsc w ciaze..... bardzo prosze o odpowiedzi...

no przeciez napisałam ze albo zajdziesz albo nie zajdziesz. bogiem nie jestem zeby ci to powiedziec w 100%

skoro na podstawie sluzu trudno jest ci okreslić kiedy i czy w ogóle masz owulacje (czasem śluz płodny nie występuje choc do owulacji dochodz) to może warto zaczac monitorować swój cykl...mam na mysli codzienne mierzenie temperatury i prowadzenie wykresu... a czy jestes w ciąży trudno powiedzieć... przy 28-dniowym cyklu owulacja opowinna wystąpić w 14 dniu cyklu, ale z tym to rożnie bywa:)

Gość zaklopotana 28
Dziekuje Baderka.... a mozesz cos wiecej powiedziec o tym pomierzaniu temperatury,,,

Gość olakl
ja miałam regularne cykle i stało się tak że zaszłam w ciąże w 10 dniu cyklu więc tu nie ma reguły że jajeczkowanie ma byc akurat w 14 dniu, w zależności od sytuacji życiowych które są czasem stresyjące jajeczkowanie się przesuwa natomiast okres nie zawsze muszisz poczekac i za parę dni wykonac test wtedy będziesz pewna czy trafiliście w 10

Gość zaklopotana 28
no wlasnie a jak to jest z tym testem...bo podobno wczesniej niz w spodziewanym dniu misiaczki to nie ma po co robic.... miesiaczke powinnam miec 4 maja.... a jezeli jestem w ciazy to powinnam miec jakies odczucia..czy to za wczesnie

boze a ty wogóle wiesz cokolwiek na temat swojego ciała i o jego funkcjonowaniu?? tego uczą juz w podstawówce na biologii:o

Gość zaklopotana 28
no wlasnie....wiem... JEZU ZA JAKIE GRZECHY....wiem ze cie to smieszy...juz na poczatku napisalam ze niektore z was beda mnie uwarzac za wariatke... wiesz ile ludzi tyle opini....a juz wydalam mnostwo pieniedzy na testy.....przez ostatnie 3 miesiace robilam test co dwa dni ....

Gość DDDDDDD
jest duża szansa na ciążę, o ile ta wydzielina była oznaką owulacji. Szczerze mówiąc nie powinna być galaretowata!!! a ciągnąca się jak białko kurze. Galaretowatość śluzu płodnego może powodować, że plemniki nie przedostaną się przez szyjkę macicy dalej...

Gość DDDDDDD
i tak szczerze mówiąc zalecałabym staranka od 15 dnia cyklu bez względu na obecność śluzu płodnego ;)

Gość zaklopotana 28
ten sluz byl pol bialy pol przezroczysty.....byl galaretkowaty ale rozciagal sie tylko troche w palcach...sprawdzilam.. a przy okazji ostatni okres mialam 1o marca ...7 kwietnia... mam co 28 dni...

to nie smieszy, to przeraza:o jaki przykład dajesz juz teraz swojemu dziecku tumanie??

Gość zaklopotana 28
i to jest ten problem mielismy seks 22 kwietnia a rowniez 20,19,18,17,16,15.....no i co ja mam robic...

Gość zaklopotana 28
no pewnie masz racje ...ale jestem zrozpaczona....niestety tez bym chciala byc mama....po 3 -4 miesiacach prob...stracilam nadzieje,,,

to sobie narysój skoro podstaw nie znasz:o