Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

FAKTY nie kłamią.

Polecane posty

\"Uważajcie za facetów którzy na spacerze łapią was za kark. Podobno to oznaka chęci dominacji i przyszłych kłopotów... Kto się nie zgadza..?\" zgadnij? ;) :D

był kiedyś pan który chciał się umówić z panią. w zasadzie to pani chciała bardziej.:) pan koniecznie chciał jej dac do zrozumienia że z nim nie tak łatwo ( jakis kompleks) i wymyślił: umówi się z nią jeśłi mu powie jak miała na imię ukochana Wokulskiego? Pani zdziwiona i ubawiona że pan taki dowcipny odpowiedziała i wygrała randkę. Z ciekawości kiedys spytała skąd to pytanie. Opdowiedż: chciałem sprawdzić czy znasz kanon literatury polskiej. Czyli że gdybym nie odpowiedziała to bys się ze mną nie umówił..? No nie, jakby to świadczyło o twoim wykształceniu... :))) Historia która sprawiła że faktycznie omalże nie posikałam się w majtki ze śmiechu.

albo nie, lepsze mam czy jak sie mnie kobieta pyta czy jej zrobie dziecko, to znaczy ze jej sie podobam? :D

voalka a odwróć sytuację: gdybyś podeszła do obcego faceta z tekstem: stęskniłęs się za mną? , to czy by on ci się podobał czy byś sobie chciała jaja zrobić...? :) Gdy ktoś nam sie podoba , stopień naszego onieśmielenia jest na tyle duży że nie zrobimy z siebie idioty dobrowolnie. Odpowiedź: ćwiczy sobie na tobie swój warsztat. Dupek.

Znam gorszy przypadek , voalka. Pewien młody męzczyzna zauważył że koleżanka z biura, bardzo fajna, spokojna kobieta, podkochuje się w nim skrycie, zdradzały ją rumieńce, problemy z wysławianiem się gdy z nią rozmawiał.. facet inteligennty szybo załapał o co chodzi... Zaczął sie bawić. Wymyśłił sobie wyjątkową okrutną torturę.. podchodził do niej i dotykał ja palcem... z głupim usmiechem.. Najcżęściej w ramię. Dźgał ją paluchem by upajać się jej przerażoną niecnierozumiejącą miną.. Niejednokrotnie płakała z upokorzenia w kiblu. Na szczęscie, kiedyś nie wytrzymała , ręka sama jej poszła i facet dostał w papę. I tak się to skończyło.

Gość asdfds
retro.. o to wlsnie chodzi ze jestes retro.... takie retro pojawiajace sie kazdego dnia.... ;-/ olej to gowniaste forum bo ci na psychike nie pomaga i idz sie zajmij czym innym... troche ci w zyciu nie wyszlo ale co bedziesz cale 40 lat to przezywac?

no to juz wiemy wszystko retro samotna stara panna zakompleksiona ktora dostala kilka razy po dupie od facetow hehehe

Gość lkopl
porsche 911 -nie bądź taki do przodu bo ci tyłu zabraknie,złośliwcze

Gość lkopl
retro jak masz taką potrzebę,to pisz...krytykantów nigdy nie brakuje,olej ich...

retro :D zauwazylas...ze ci ktorzy Cie krytykuja ... to jednak czytaja Twoje teksty :) tak trzymaj ;) ja nie pozbawie sie tej przyjemnosci czytania szczerej najprawdziweszej prawdy o co nie ktorych "chłopach" wielka buziula :D