Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rurkom mówię nie

Czy dziewczyna z nadwagą może teraz nosić rurki?

Polecane posty

Gość rurkom mówię nie

Bo w sumie nawet nie ma już teraz wyboru w sklepach nie ma innych spodni, i nic ich nie obchodzi producentów, że grube uda wyglądają komicznie w takich spodniach i że wyglądam w nich jak świnia. a w sumie cała nie jestem gruba, górę i brzuch mam szczupłe, ale jak ubiorę takie spodnie to wyglądam jak utuczone prosie. to jest un-fair! powinni produkować rożne spodnie np. wyszczuplające optycznie szwedy kiedyś je nosiłam i świetnie wyglądałam. pieprzona moda

Gość Evangeline
Nos rurki ale z tunika lub czyms jakby sukienka. Bedzie suuuper:-)

Gość
ja nigdy nie lubiłam zwężanych spodni... wolę dzwony, a jeśli już to takie wąskie punkowe w kratę na hali targowej można kupić spokojnie "normalne" dżinsy i to nie bazarowy szajs, ale dobrych polskich firm w cenach ok 100zł a w rurkach wyglądałabym tragicznie i żadna tuniczka tego nie uratuje, bo jestem niska i mam grube uda :/

Gość rurki sa choojowe
tylko wiesniary tandeciary w tym chodza, jebane klony

E, coś ściemniasz. W Lee, Wanglerze, Big Starze, Americanosie na pewno znajdą się różne modele, a już na 100% w Levi's. Poza tym teraz właśnie jest moda na super szerokie spodnie w stylu dzwony etc. Tylko jak zwykle Polska jest w... dupie?

Gość Evangeline
A ja lubie rurki bardzo, szczegolnie z balerinkami lub butami sportowymi, kocham obcisle rybaczki, rozszerzane sa ok ale szerokie calkiem bleeeeeeee

Gość slslslslslsls
Pliiiiiz... daruj sobie rurki, dziewczyny z nadwaga wygladają w nich tragicznie. Jest tyle innych spodni po sklepach!!! W tym sezonie znowu waracają nieco szersze nogawki, jest mnóstwo spodni z prostymi nogawkami. Wszystko, tylko nie rurki!!!

Gość
hehe może i modele się znajdą, ale ceny.... a ja w ubiegłym roku szukałam prawie wszędzie spodni czarnych, bez żadnych przetarć, haftów i innych dupereli, biodrówek ale nie takich chamsko niskich i do tego rozszerzanych... i nie znalazłam :/ nawet byłam w markowych sklepach ale nie mieli, przyznam że nie we wszystkich bo jednak 200zł za spodnie nie dam

No właśnie jak już wcześniej ktoś napisał, teraz im szersze spodnie, tym lepiej. Zarówno dzwony, czyli węższe na górze i rozszerzające się od kolan, jak i całkiem szerokie szwedy. Ale oczywiście u nas dopiero za jakiś rok przyjdzie szał na to, tak jak i na rurki, większość mówi, że szerokich spodni nie założy (chociaż jeszcze nie tak dawno to samo mówiły o rurkach)... Widziałam ostatnio i jedne i drugie w Vero Modzie, możesz poszukać. Ja w sumie rurki lubię, ale szerokie też, nie ograniczam się.

Gość i wyglądać
i wyglądać jak kotlet schabowy a i owszem!!!!!!!!!!!!!!!

panowała moda na rurki, ja nie przepadam za takimi spodniami, i znalazłam we Wranglerze ciemne jeansy z prostymi, wąskimi nogawkami teraz tez widzę mase różnych modeli, nie tylko rurki