Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to jest.............

dostaję sygnały z księżyca

Polecane posty

Ktoś mi je wysyła z komórki +447 XXX XXX XXX co to za kierunkowy??? dzwoniłam do operatora , nie znaleźli :O w necie też nie mogę nic znaleźć :o Ja nie wiem :o może Wy wiecie???

Gość mas stajla retro
to pewnie kosmita jest

Gość mas stajla retro
:D

Gość to chyba brytyjski
ufoludek...idiotka/idiota

efbkj dzięki piękne widać moje google ma jakieś zaćmienie :P albo ufojudki mieszają ;)) pewnie ktoś pomylił numer i tak mnie molestuje już kilka dni :P a swoją drogą szkoda że ludz hihihi

Gość to chyba brytyjski
no i ja też jestem idiotą

to chyba brytyjski ale nie zielonym ??? :P

Gość blacksoul.
to kierunkowy do UK

Gość gość
to jest normalny numer a 447 to kierunkowy do uk nie ma się czego bac można odbierać

Gość andre102
to nr tel kier z wielkiej brytanii angli czy UK jak kto woli do standardu 447 xxx-xxx-xxx mogą jeszcze dojść nawet dwie cyfry i wygląda to tak +447 xxx-xxx-xxx-xx bez obaw na pewno rodacy którzy za chlebem wyjechali lub znajomi co na naszej klasie was znalezli śmiało odbierać śmiało oddzwaniać będzie może o 40 groszy drożej za połączenie jak u nas w Polsce i tyle to nie naciągacze jak Pobieraczek lub inni

Gość tyjukujyhtbgf
44 kierunkowy z Angliii

Gość gość
+44 to kierunkowy do UK, a ta "7" to już początek numeru

Gość gość
+447..... to automat w Gambii służący do naciągania ludzi. Dzwoni do Was krótko, abyście nie zdążyli odebrać i zazwyczaj ludzie oddzwaniają nie wiedząc, że wtedy macie opłaty kosmiczne. Ci co piszą, że można spokojnie oddzwaniać (niby, że to numery z UK) to należą do tej bandy oszustów. Nie dajcie się nabrać. Jak ktoś naprawdę będzie chcieć zadzwonić do Was to zrobi to ponownie i poczeka jak odbierzecie telefon.

Gość laska jakich mało
Zazwyczaj dzwonią wieczorem albo w nocy żeby nie odebrać i żeby oszukać. Możesz odebrać ale nie oddzwaniaj. To kierunkowy z Gambii +447. Uważajcie wszyscy

Gość Jacek z Gdyni
A ja dziś dostałem sms z komórki +447 i dopiero numer telefonu. Ktoś pytał, czy jestem w domu. To też jest naciąganie, bo mogłem przecież zadzwonić pod ten numer, ale nie zrobiłem tego.; Uważajcie sami powiadomcie innych, też starsze osoby. Pozdrawiam

Gość gość
+447 to Yundum na Cybo w Gambii. Żadba Anglia ani uk

Gość gość
Ja dostaję takie telefony od mojej cioci z USA. Początek jest +447, a reszta numeru za każdym razem inna. Dzwoni ze stacjonarnego, ale nigdy nie wyświetla się numer cioci, który mam zapisany w telefonie. Ciekawe. Nie ?

Gość duch_kleciny
A do mnie dziś ktoś zadzwonił, po drugiej stronie cisza po czym po 5-6 sek. się rozłączył. Komórka zaś wyświetliła: +48447759171-xxx Co to może być? Naciagacze z Gambii? Co ciekawe, niemal w tym samym momencie analogiczna sytuacja zdarzyła sie komuś innemu z rodziny (ale dzwonił inny numer). Czyżby zaczęli dzwonić "parami" by zdezorientować ludzi?

Gość bambo mambo

oszusty telefonuja bysta oddzwanialy i zaplacily kupe kasy.