Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alina 1214

prosze o pomoc jaki dla mnie makijaz bylby odpowiedni??

Polecane posty

Gość alina 1214
a brwi mam przyciemniac?? czy lepsze takie?? nie umiem si emalowac prosze o pomoc

Gość netkaa_a
mysle ze lepiej zrob cos z włosami;)

Gość alina 1214
a co mam zrobic??? jaka fryzura by do mnie pasowala??

Gość alina 1214
krotkie wlosy mi nie pasują.a grzywka pasowala by ???

Gość netkaa_a
alina, idz to fryzjera on ci doradzi a co do makijazu to poprostu siadz pzred lustrem i sobie poprobuj w czym ci dobrze, w jakich kolorach itp...to nic trudnego:)

Gość alina 1214
kiedys cien nalozylam na powieki to wygladalam jak bym miala podbite oczy

Gość alina 1214
podkrecam sobie wlosy na termolokach teraz akurat mam takie proste.bylam juz u fryzjera i gowno powiedziala.

Gość netkaa_a
probuj probuj i jeszcze raz probuj:) wkoncu sie nauczysz... co do wlosow to niekoniecznie na krotko ale tak troche za ramiona i bedzie git. mowie ci idz do fryzjera:)

Gość netkaa_a
alina to idz do jakiegos dobrego

Z tym probowaniem makijazu, bylaby bardzo ostrozna. Lepiej zeby poprobowal na Tobie ktos, kto sie na tym zna. Nie zawsze jestesmy wobec siebie dostatecznie krytyczni;):). Slabo Cie na tym zdjeciu widac

Gość alina 1214
a bo teraz fotke zrobilam na laptopie przez kamere !! dlatego takie kijowe.jestem nie wymalowana

Gość alina 1214
niewiem jak oczy malować .czy kreski robic na gornej powiece???

Gość ghfhnfgjf
zdecydowanie zrob cos z wlosami. proponuje bez grzywki (zdecydowanie) ale skroc je tak za ramiona, na wyokosc pach i moze jakies ladne fale:)

Gość włosy masz ładne
zaraz ci powiedzą- wycieniuj, wyprostuj i zrób się na blond:O Moim zdaniem nie da się zbyt wiele powiedzieć na podstawie tego zdjęcia. Nie wiadomo, jaki typ kolorystyczny, jakie kolory Ci pasują. Dobrze by było, gdybyś używała różu, ale to już wyższa szkoła jazdy, wiele osób nie potrafi tego robić, no i przy różu konieczne jest wcześniejsze użycie pudru sypkiego, żeby róż dobrze rozprowadzić. I róż nie kremowy tylko "suchy" w konsystencji jak np. Chanel lub Bourjois. Nakładany na wystającą część policzka, nie po bokach, bo masz wąską i trójkątną twarz. Moim zdaniem kreska na górnej powiece się nie sprawdzi, bo masz okrągłe, głęboko osadzone oczy, lepszy byłby jakiś złoto-brązowy cień. Chyba, bo nie widać, w jakich kolorach byłoby Ci dobrze.

Gość alina 1214
ja sobie podkrecam wlosy teraz mam proste bo w domu siedze .fryzjerka gowno powiedziala bo jak podkrecam wlosy to sie skracają o kilka centymetrow.ale jak ma sie malowac???

Gość alina 1214
aha!!

Pomaluj buzię fluidem, potem zacznij próbować z jasnymi cieniami, takimi naprwdę jasnymi, jakiś delikatny beż, róż. Kup jakiś perłowy i taki który będzie ledwo widoczny, do tego wytuszuj rzęsy i napewno będzie od razu to widać :) A dopiero potem mozesz dokupić coś ciemnego, jak juz będziesz przyzwyczajona do siebie w makijażu :)

Gość alina 1214
hhee! nie jasne wlosy mi nie pasują!!

Gość netkaa_a
alina jak nie umiesz sie malowac i sie nie nauczysz to poprostu naloz dobry fajny puder, dobrany do koloru skory, dobry wydluzajacy tusz do rzes i blyszczyk do ust najlepiej bezbarwny. dobry naturalny makijaz:)

Gość alina 1214
dziekuje .bardzo!! a oczy malowac kredką?? na zewnatrz czy lepiej do srodka???

Gość netkaa_a
lejla24 wlasnie o to mi chodzilo:)

Gość włosy masz ładne
Nie używaj zupełnie jasnych cieni, najwyżej jakieś lekko żółto-złote, na lato. Nie używaj fluidu, jeśli nie umiesz się malować i masz łądną cerę ( a widzę, że taka masz). Najwyżej nakładaj puder sypki, ale transparentny (tzn. bez koloru) na twarz, oczywiście pędzlem do pudru, okrężnymi ruchami w kierunku szyi. Ogólnie jestem ładną osobą, wystarczy Ci troszkę pudru, róż, tusz do rzęs, jakiś delikatny cień. Nie wyskubuj tak mocno brwi, pozwól, żeby Ci odrosły i nie przyciemniaj ich. Pozdrawiam.

Maluję się już tyle lat że wiem co mówię ;) Z kredki narazie zrezygnuj, naucz się podstaw a dopiero potem kombinuj :)

Gość alina 1214
a biala pomadka perlowa do ust bylaby ??

Gość alina 1214
z tymi cieniami to najgorzej!! kupilam sobie brazowy i wygladalam jak by mi ktos oczy podbil.a róż bardziej wpadający w brąz czy delikatny róz bo mam kosci policzkowe mocno zarysowane

Gość alina 1214
tzn .mocne rysy twarzy kosci policzkowe !!

Idź do sklepu i poszukaj jakiegoś cienia który po rozprowadzeniu na dłoni będzie bardzo delikanty, najlepsze moim zdaniem w tym zwględzie będą perłowe. To normalne że się źle czułaś jak od razu wskoczyłaś na głęboką wode i pomalowałaś się ciemnym cieniem...