Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alina 1214

prosze o pomoc jaki dla mnie makijaz bylby odpowiedni??

Polecane posty

Gość alina 1214
dzieki za pomoc .uzywam pudru transparentnego firmy constance carol ale w kamieniu!! czyli lepszy bedzie puder sypki.

Gość alina 1214
bardzo dziekuje za pomoc!! kochane jestescie {love}.sprobuje juz mam wszystko zapisane polece popoludniu do sklepu kosmetycznego i bede probowac!!

Gość kolor różu nie zaeży
od kosci,a le od twojego typu kolorystycznego:O Tzn. od tego, czy jest zimny czy ciepły, ale po tym zdjęciu tego się nie da stwierdzić. Lejla, maluję się dłużej i wiem, co pisze. Widzę, jak wygląda połowa kobiet na ulicy:O Jeśli ktoś ma ładną cerę, nie ma potrzeby używać podkładu, zwłaszcza w lato, bo go on nie upiększy. Wyjątkiem są bardzo drogie i niewidoczne na twarzy podkłady, które sa w stanie znacząco poprawić nasz wygląd, ale autorka chyba nie wyda 180zł na podkład...

1.wycieniuj włosy, wydaje mi się że grzywka dodała by ci uroku 2.zahoduj brwi 3.dobierz podkład odpowiedni do twojego koloru skóry.. 4. a z cieniami musisz po eksperymentować sama..nakładaj ich nie za dużo..raczej delikatnie..nie każdemu pasuje ostry cień na powiece..

Gość tryku
nie uzywaj perłowej pomadki. Mi się wydaje, że najlepsza byłaby na początek łososiowa, brudny ciemny róż (wtedy do błyszczyka możesz dobrać róż), żeby Cię ożywić. Co do oczu, to na razie nie używaj kredki i ciemnych cieni. Jak chcesz błyszczyk w kolorze brudnego różu, to kup cień delikatny różowy/perłowy/beżowy, jak łosioiwy to cień złoty, beżowy.

Gość alina 1214
no wlasnie jak w lecie nalozylam podklad to mi porostu splynął! i plamska na twarzy

Gość tryku
a co do włosów, to mam podobny kształt twarzy. Na Twoim miejscu bym je troche skróciła, ew wycieniowała, i grzywka może zostać na bok, ale krótsza, taka zachądząca na oko. I zgadzam się z poprzedniczkami, \"zapusc\" troche brwi i bedzie super

Gość zrezygnuj z podkładu
po co Ci plamy na twarzy, nieestetyczna tapeta?:O Masz bardzo ładną cerę i ładne włosy. Ale wydaje mi się, z eone sa lekkie, trochę się z natury puszą. Więc nie rób grzywki, bo Ci sie poskręca i będzie sterczeć:O Nie słuchaj takich rad, nie każdy dobrze wygląda w grzywce i wycieniowanych włosach. Może je trochę obetnij, ale żadnej grzywki. Masz bardzo ładne włosy. Lepiej kup jakąś dobrą odżywkę czy maskę, np. Matrix.

Gość alina 1214
moje brwi orginalne są szerokie ale bardzo rzadkie!!dlatego je troche pencetą wyrywam rosną nie rowno i wogole!!

Gość alina 1214
mam odzywkę w spryu gliss kur,z jedwabiem!!i odzywkę bez splukiwania shauma!

Gość odżywki shauma i gliss kur
nadają się do...@ :O Dobra jest np. Alfaparf nutri seduction albo Shwarzkopf professional taka maska nawilżająca, w dużym słoiku.

Gość tryku
Do zrezygnuj z podkładu...czytaj cały topik...Dziewczyna tak zakręca włosy na wałki.(Mam takie włosy oraz kształt twarzy jak ona-chyba ogólnie jestem troche podobna) Mi tez się tak puszą i właśnie jak pocieniowałam i mam grzywke na bok to wyglądam super. Ja nie mówię o krókiej grzywce!! Włosy mi się falują, grzywke ew traktuje prostownicą. Nie mam żadnego problemu z włosami. Myje je, \"wgniatam\" jedwab i nic więcej nie robie! Chodzi mi o cos takiego, tylko nie ta wersja kolorystyczna;) http://ikf.com.pl/fryzury-krecone/fryzura15187.htm

Gość alina 1214
tryku!!-- dokladnie ja mam taką samą fryzure jak na zdjęciu pokazalas jak wlosy podkręce na termolokach,ale ciut dluzsze.nie mof=ge skracac bo fryzjerka powiedzial jesli wlosy podkrecam nie ma co skracać .zdjecie zrobilam bez makijazu wlosy nie zakrecone bo siedzew domu.chodzilo mi o makijaz

Gość alina 1214
tryku- jak masz troszkę urodę podobna do mnie to poradz mi coś -chodzi mi jaki cien i czy rózu uzywać??

Gość tryku
ja używam różu tylko delikatnie na kosci policzkowe. Tak na prawdę to najbardziej odpowiada mi zamiast różu puder brązujący nakładany właśnie na kości. Jak sie maluję, to albo tylko kreske na górnej powiece, albo delikatne cienie. Np do kreski daje jakiś delikatny beżowy, jak same cienie to w kącikach zewnętrznych delikatnie brązu, a ceae oko tez jasnym rozswietalającym. Cieni uzywam tylko na wyjscia, na codzień ew kredkę (nie maluję nigdy kresek na dolnej czesci oka, czy w oku!). Mocno tuszuję rzesy..i tyle