Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***kamilka ****

DZIEWICE W WIEKU 20 LAT TO BRZYDULE p

Polecane posty

Gość ***kamilka ****

Tak taka jest prawda moje drogie panie:) Po co ładne dziewczyny miałyby być cnotkami do 20 roku życia? ;D Tylko brzydule współżyją dopiero po ślubie... baj baj

Gość ***kamilka ****
ja nie rozumiem po co byc dziewica do slubu

Gość ***kamilka ****
jassne. to ciekawe dlaczego brzydule mają mężów ;p BO NIKT ICH NIE CHE? ;p to skąd ci ich męzowie się biorą? bo one mają jednego faceta w zyciu i tylko z nim śpią ;p

Gość lemon nestea
Ja mam 22 lata i jestem dziewicą. Zdziwiłabys się ilu mam chętnych. :) Nie czekam do slubu. Czekam na kogoś wyjątkowego. Kogoś kto wstrząsnąłby moim światem. Chciałabym, by ten pierwszy raz był szczególny. Niekoniecznie po ślubie ale chcę miec pewność, że to właśnie ten! Bo co mi po sexie z kolesiem, który na kilka m-cy rzuci mnie dla innej. Albo z takim, który jest fajniejszym kumplem niż partnerem. Dlatego czekam.

Gość ***kamilka ****
lemon nestea a potem się będziesz wstydziła przed tym twoim "Panem Jedynym" że jestes dziewicą w wieku 30 lat :P

Gość ***kamilka ****
Giętki Maniek sądzę,że to raczej ty powinienes/powinnaś mieć pretensje do rodziców ;P nie nauczyli cię co jest w życiu ważne xDD

Gość ***kamilka ****
ja mam 17 lat a zaliczyło mnie już 11 chłopaków z lokalnej drużyny piłkarskiej, kilku blokersów z mojego osidla, ale dokładnie nie pamiętam ilu, bo wtedy to akurat pijana byłam oraz - ostatnio, jak zrobiło sie ciepło, to na trawniku nasz dozorca jestem piękna :classic_cool:

Gość nieprawda brzydule
w pierwszej kolejności biora ślub jak tylko znajdą pierwszego lepszego bo boją się, ze potem juz ich zaden nie zechce.:classic_cool:

ty chyba oszalałaś ...moim zdaniem to nie ma ze sobą nic wspólnego ,jeśli ktoś uważa za słuszne trwanie w dziwictwie do ślubu to jego sprawa.nie należy oceniać ludzi po tak idiotycznych argumentach jak wygląd na przykład.

Gość peachy
W życiu jest ważne ruchanie się na prawo i lewo? W burdelu sie wychowałaś?

Gość rosomak
bo brzydula tępa coorvo czasem ciągnie lepiej niż wypacykowana blachara

lemon a do czego masz tylu chętnych? Coś mi się wydaje że ci cnota uderzyła w rozum i zaczynasz widzieć świat nierealnie. Cóż komu po twoim dziewictwie jak okażesz sie zołzą i babą nie do życia!

Gość ***kamilka ****
***kamilka **** oczywiście bez podszywu by się nie obyło. spadaj stąd głupia brzydkastaruszko która sie pode mnie podszyłaś ;/ te dzieci to nie mają co robic ;/

Gość ***kamilka ****
w sumie to nie wiadomo czy staruszka czy dziecko;p w każdym razie na tej kafeterii ludzie zachowują się jak dzieci...albo siedzą tutaj jakies 13-latki ;/

Gość ***kamilka ****
PEACHY A TY SIĘ PEWNIE WYCHOWAŁAŚ W ZAKONIE ;DDDD

Gość lemon nestea
Nie chętnych do mojej cnoty bo przeciez o tym nie wiedzą. Nie rozglaszam tego wszem i wobec. Chętnych, by wyjśc na kawę, umówić się do kina... chciałam przez to powiedziać, że jestem z tych co podpierają ściany w dyskotece bo nikt ich do tańca nie poprosi. Czy jeśli dziewczyna czeka na kogos, kogo naprawdę będzie kochała i pożadała to znaczy, że jej dziewictow uderzyło do głowy? Lepiej jest pójść sie pieprzyć z byle kim? Lepiej zadowalać się substytutami czy czekac na coś naprawdę ważnego i cennego? Powtarzam. Nie jest moim priorytetem czekanie do ślubu.

Gość ***kamilka ****
lemon nestea ma rację,po co piep... się na prawo i lewo skoro się tego nie chce,a poza tym można milej przeżyć życie? bez dawania d... jakimś brzydalom? :-)

Gość ***kamilka ****
Haris Pilton ILE MASZ LAT TO POGADAMY KTO TU JEST DZIECKIEM :D

Gość ***kamilka ****
a tamto jeszcze wyzej to podszyw-oczywiscie...zeby nie było ze sie z wami zgadzam ;p

Gość peachy
Wyobraż sobie, że nie. I dziewictwo straciałam w wieku 19 lat. Z tym samym człowiekiem, który jest teraz moim mężem. A rodzice nauczyli mnie, że ważne w życiu jest, by szanować siebie. Robienie z siebie portowej dziwki jakoś wyklucza ten szacunek.

Gość ***kamilka ****
peachy ale masz nudne życie. w wieku 19 lat znaleźć sobie faceta i byc z nim na zawsze...to nie dla mnie;)

Gość ***kamilka ****
Haris Pilton wez się uspokój,wszyscy wiemy,że jesteś brzydką dziewicą i nabijasz się ze mnie bo chcesz o tym zapomnieć chociaż na chwilę ;D

no dokładnie....tak jest....całe moje zycie polega na napalaniu sie na przygody innych na erotycznym forum :( dawajcie jakies soczyste kawałki :p

dziewictwo do ślubu i różne takie ideologiczne banały są dobre jak ma się dwadzieścia lat i masę ideałów głowie i wiarę że ja oto będę tą szczęśliwą że sie wszystko uda. Życie niestety jest bardziej prozaiczne, i ludowe przysłowie o kupowniu kota w worku ma dużo uroku w sobie. Życie erotyczne w związku odgrywa jedna z najważniejszych ról i niedopasowanie w tej dziedzinie prowadzi do wielu nieszczęść. Moja żona wyszła za mnie bo jak mówi w miłości byłem najsłodszy, jak chce się być cnotliwym do ślubu , to trzeba liczyć na łut szczęścia, oczywiście jak chce sie być małżeństwem przez kilkadziesiąt lat.