Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Loolitkaaaaaa

Zauroczenie w nauczycielu skończyło sie ślubem

Polecane posty

Gość jestem tu na chwile
Lolitka: dziękuję za poradę.Chyba tak zrobię? najprostsze rzeczy są bardzo trudne. Chcę to zrobić dziś wieczorem za chwilkę jak położę spać córkę. A może zaczepić na naszej klasie zamiast atakować telefonicznie? W sumie ja wolalabym tyelefon, ale dziś jest niedziela to może lepiej ten suchy internet? Co sądzicie? (to ostatnie pytanie, ok i spadam) i jeszcz ejedno: przepraszam jeśli kogoś uraziłam, unoszę się kiedy o tym mówię lub pisze i słyszę jak sobie ktoś robi jaja z czegoś co dla mnie jest bardzo ważne.

Gość jestem tu na chwile
no ok, nikt się nie ozdywa, halo? Czy kto może mi poradzić? chyba nikt

Gość Loolitkaaaaaa
Jeżeli chcesz to spróbuj :) Tylko żebyś później bardziej nie cierpiała.

Gość Loolitkaaaaaa
Przygotuj się także na to, że ma żonę, dzieci i jest bardzo szczęśliwy bez Ciebie. Wtedy nie burz mu tego szczęścia.

Gość Loolitkaaaaaa
ALe życzę Ci powodzenia.

Gość
Królowa jest tylko jedna => Wiem - czasem mam chwile słabości ;)

Gość jestem tu na chwile
Lolotka: na razie spróbowałam i napisałam do Niego wczoraj w nocy na naszej klasie. nie otrzymałam żadnej odpowiedzi. daję Mu 3 dni. a potem idę tam, gdzie wiem że prowadzi zajęcia. I jeśli mi się zdawało, to to mnIe uleczy. Niech mi powie, że ma żonę i 3 dzieci.Wierzę że ustoję. Lepsza przykra prawda niż złudzenia. Napiszę jeśli cokolwiek sie będzie działo. Pozdrawiam.

Gość Loolitkaaaaaa
Trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie... Pomyślne to znaczy, że nie będziesz cierpiała z powodu tego uczucia już nigdy więcej...

Gość jestem tu na chwile
trafiłaś z życzeniami w 10-tkę.:) Nie dziękuję żeby nie zapeszyć. Dzwoniłam, umówiłam się na poniedziałek. Nie jestem pewna czy dobrze robię. Ale do odważnych świat należy. Najwyżej się nie uda i będę w tym samym miejscu w którym jestem. Trzymaj kciuki.

Gość Loolitkaaaaaa
:)

Gość Loolitkaaaaaa
Mam nadzieję, że się udało...

Gość jestem tu na chwile
Poszłam na 1 zajęcia. Nic. Więc napisałam emaila, że rezygnuję z zajęć i czy mamza nie zapłacić. Odpisał (ODPISAŁ!!!) ale dość sucho, nic takiego. Tylko że mam potraktować te zajęcia jako darmowe. No to zdobyłam się na odwagę i z wczoraj na dzis w nocy napisałam, że to miłe z Jego strony, ale w ramach rekompensaty się chcę odwdzięczyć i zapraszam na herbatę czy kawę. Nie wiem czy odpisał, bo się boję sprawdzić i rozczarować na weekend :P lolitka, trzymaj ksciuki, bo nie wiem, co ja wyprawiam na wiosnę :)

Gość Loolitkaaaaaa
Sprawdź i daj szybko znać :)

Gość gość
Ja sie zakochalam w nauczycielu z angielskiego, trwa to od marca tg roku, czyli pół roku. Szkoda że teraz z nim nie mamy lekcji . Ale za to ciągle jest na przerwach na dyżurze i mogę się popatrzeć na niego, jest mega ładny, ma z 32 lata (chyba, lub max 2 lata więcej) ja mam 14 lat, chodze do 8 kl podstawowki( zaczelam 8 kl 2 tyg temu jak cuś:) ) nikt nie wie ze go kocham oprocz mojej przyjaciolki, matka cos podejrzewa ale niezbyt, on (nauczyciel w ktorym sie zabujałam po uszy) może wie, bo zawsze jak cos do mnie gada to ja sie czerwienię i wgl a przyjaciolka sie smieje xd no nwm czy wie on czy nie, srać to XD i tak go kocham, on nie miał slubu jak coś. Moze ja z nin bede hahahah te marzenia k***a :D