Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda atrakcyjna żona

Zdrada

Polecane posty

Nie zorientuje się.Ukryjesz go w swoich plikach do których nie zagląda, zahasłujesz i gówno znajdzie :) Poza tym wystarczy Ci parę godzin żeby zdobyć hasło do maila(zapene ma ich kilka) żeby sobie poczytać i pooglądać. Już to jednej doradziłam i wydrukowała sobie zdjęcia męża z kochanką podczas sexu :)

Gość młoda atrakcyjna żona
Napiszcie proszę coś o własnych doświadczeniach

Gość skuteczne sprawdzenie
jest dość proste jeśli mąż jeździ samochodem i ma telefon komórkowy dobry elektroniczny wielogodzinny dyktafon podłożony w samochodzie (lub w domu gdy wychodzisz na spacer) zdradzacze telefonują do kochanki gdy są bez żony potem posłuchasz i już będziesz wiedziała Może bardzo boleć trudna decyzja co z tym zrobić ale jeśli nie zrobisz to masz skopane życie jesli łatwo wszedł na ścieżkę zdrady i uda mu się bez konsekwencji to będzie zawsze zdradzać podwójne życie detektywi kosztują majątek, szkoda forsy

Owszem. Wiedziałam, zanim zdobył sie na zdradę:D:D:D I dodaję nic nie zrobiłam:P Zresztą.. mnie dowody same zawsze wpadaja w lapy:P

To prawad - dowody same wpadją w ręce. Trzeba tylko uważnie patrzeć. Sprawdź bilingi, do kogodzwoni, zobacz co się dzieje na koncie. Albo zapytaj po prostu.

gdy facet zdradza to sie czuje...chyba ze masz taki charakter ze zawsze usprawiedliwiasz go, co by nie zrobił, przynajmniej ja czułam... i nie potrzebowałam dowodów zeby odejsc, to widac po jego zachowaniu i stosunku do ciebie, a to ze kłamie...hmm przeciez to widac jak sie mota a im bardziej sie wije tym bardziej winny jesli nie masz tendencji do oklamywania samej siebie - to bez dowodow bedziesz wiedziala jak jest ale kazdy jest inny i jesli te dowody dadza ci poczucie pewnosci to rzeczywiscie szukaj ich, ale moga tez wprowadzic w głowie mętlik