Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radosc zycia2

Czy wasi mężowie łapią was za brzuchy/jak kopią bobasy/?

Polecane posty

Gość radosc zycia2

moj jak ja spie, mowi,ze w nocy łapie mnie za brzuch i czuje jak maly kopie:)i sie przekreca:)to miłe, a ja w tym czasie spie i nic nie czuje:)hihi

Gość radosc zycia2
łapia jakis kontakt z w brzuchu dziecmi?wasi mezowie ?

Gość upupup
Myśle że łapią,jak mój bobasek kopał to mąż dotykał brzuszka i się bardzo cieszył że maly tak dokazuje jak tata dotyka

W nocy to akurat nie, ale generalnie czasem mam wrażenie że on ma większy kontakt z maluszkiem niż ja ;) Dotyka, głaszcze, opowiada historyjki i śpiewa piosenki-improwizowanki do brzucha (codziennie!).

Ja mam parę dni do 5 miesiąca. Moj maż gada do małego że szok. Często też brzucha dotyka mimo że nie czuje jeszcze ruchow.

ja jestem w 3 miesiącu. brzuszek maleńki już mam, a mój facet gadał do Zuzi od razu jak tylko dowiedzieliśmy się że ona tam jest :D często też gładzi brzusio i całuje jak obrazi czymś mamę (czyli mnie)albo Zuzię :D

mój Maz dopoiero jak Mały zaczal kopać jakos sie przemógł ;) no i zobaczenie na USG sprawiło, ze ta ciaza była dla niego realna a w nocy - jak przytulił się do mnie a co za tym idzie do brzucha ;) Bons nieźle dokazywał