Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tutkisi

Moja twarz nie przypomina normalnej twarzy

Polecane posty

Gość tutkisi
wysyp i to podobno nie jeden :( Ale ponoć warto :D

Gość Beata21 lat
Hej dziewczynki , ja tez dzisaj w kiepskim humorze, strasznie przeszkadzaja mi te przebarwwienia na twarzy :( ciagle mocno czerwone, sama nie wiem co by pomoglo, aby to przyspieszyc.Ja w sierpniu jade z chlopakiem nad morze i tak sie troche martwie ze do tego czasu te plamki nie zejda, a przeciez nad morzem i pod prysznicem i w nocy nie ebde w makijazu:( Zeby sobie troszke humor poprawic zapisalam sie na piatek do fryzjera, podetne konowki i wycienuje grzywke. Eh chcialabym wygladac troszeczke lepiej zwlaszcza ze za niecale 3 tygodnie chlopak wraca. Trzymajcie sie cieplo

Gość LOLITKAA
strasznie się czuję, na walke z trądem wywaliłam jakieś 10.000 tysiecy, bez jaj! nic mi nie pomogło, nawet najnowsze wynalazki ;( ;( ;(

Gość werfaaa
no cóż.. izo to dla mnie ostatnia decha ratunku

Gość upupup

Gość N_M
dziewczynki ide z kolega zagrac w bilardzik :P oczywiscie w tym celu nakladam porzadna tapete na twarz... no coz, mam nadzieje ze jak bede wychodzic towarzysko po wakacjach (czyli w czasie kuracji Izotekiem i po Wielkim Wysypie) przygotowanie twarzy do wyjscia bedzie wymagalo o wiele mniej nakladow pracy :P trzymajcie sie cieplo :)

Gość dziewczynooooooooo
W wakacje jeszcze nie bedzie widać żadnych efektów:O Ja już biore izotek pare miesięcy i nadal mam pełno sladów, a pryszcze zniknęły mi na dobre ok. 4 miesiąca. Poza tym lato, będzie gorąco - non stop rumień, czerwona twarz. Lepiej się przygotuj, ze będzie ciężko na początku.

Gość tutkisi
wiecie co??? przyznam się... moja twarz wygląda jak świński ryj.. zasyfiona i w ogóle... nie myję się.. może dlatego...

Gość tutkisi
Ci podszywacze na serio nie mają nic do roboty. Żal mi was

Gość AXAX
Nie należy leczyć objawów choroby tylko poznać jej przyczynę, często przyczyną trądzika, wyprysków itp. jest zła dieta oraz zły stan jelita grubego: http://www.colonix.pl/?gclid=CPrbivD_gpMCFQ0 muwodkwVREA Nasze chodzenie do dermatologa można porównać do: dziurawego, przeciekającego dachu i zamiast go naprawić, wyremontować to po każdym deszczu malujemy sufit w mieszkaniu.

Gość werfaaa
AXAX, powtarzasz się znowu! TO SAMO! zapłacili ci za reklame>?

Gość SSijcie sakwy narkusy
A może masz downa i dlatego sie w lustrze nie poznajesz.

tutaj gdziej mieszkam bardzo popularny jest taki produkt proactiv, ktory dziala. ludzie sa zadowoleni. Jelsi nie masz zbyt delikatnej skory twarz moze byc idealny

Gość tutkisi
Ja juz jestem zdecydowana na Izo

Gość N_M
Witajcie dziewczyny :) Ja mam prawie 4 miesiace wakacji, bo w czerwcu tylko jeden egzamin ktory pewnie pozwola napisac mi juz w maju w terminie zerowym, praktyki chcialabym przelozyc na pazdziernik, a z poczatkiem czerwca zaczac brac Izotek... wtedy jak juz pojde na praktyki powinnam jako tako wygladac, wakacje przesiedze w domu (nie mam chlopaka i na razie nie zamierzam miec bo mialby facet nieciekawe wakacje ze mna... a kandydat jest ;( ). Kurcze jakie to smutne podoprzadkowywac zycie uczuciowe do tradziku ale jak on mnie prawie nie zna (widzielismy sie dwa razy...) to pewnie ten moj problem by go przytloczyl no i musialabym o wszystkim mu powiedziec, czemu nie wyjezdzamy, ze nie moge sie opalac itp. no co by facet mial ze mna za wakacje?? Dziewczynki znowu sie doluje... ;(

Gość Lolitkaaa
jak kocha to poczeka. a juz na pewno nie będzie miał za złe braku opalania!

Gość Beata 21 lat
jesli Cie naparwde kocha to nie bedzie mu to przeszkadzalo i zrouzmie, ze to nie na zawsze, nie smuc sie. Nie rezygnuj z milosc, bo wlasnie ona Cie moze wyleczyc z tradziku, zakochana osoba za pomina troche o problemach, zemna tak jest, jak jestem znim to zadko mysle o buzi, jestem szczesliwa i mam wrazenie jak by moja skora byla wtedy kazdego dnia coraz lepsza. Ja tez mam takie dokli, ze jestem brzydka i w ogole na nic nie mam ochoty., ale nie mozna sie zamykac na innych ludzi, bo wlasnie oni moga nam pomoc. trzymaj sie cieplutko. P.S sprobuj clindacne, zel w antybiotyku , bezbarwna , uzywalam jej na samym poczatku jak mialam ten aktywny tradzik taki mocny i pomagala

Gość jerychoszka
Może jednak hormony?

Gość N_M
dziekuje Wam dziewczyny za slowa otuchy, naprawde jestescie kochane :* ja nie znam za dobrze tego faceta, wczoraj sie z nim widzialam 3 raz a pierwszy raz sam na sam :P i moze cos z tego byc :) mi troche cera sie wygladzila odkad uzywam kremu pichtowego (jest recenzja na Kafeterii), jest taka mila w dotyku teraz... na razie nic nowego nie wyskakuje, tylko jakies male krosteczki. A i przebarwienia troche przyblakly... mimo to z niecierpliwoscia czekam na Izotek :P milego dnia dziewczynki :)

Gość Beata21 lat
N_M zanim zaczniesz uzywac izoteku, moze sproboj zelu silikonowego na blizny z oceanic, zel wspomaga zmniejszenie, rozjasnienie i wygladzenie blizn. a obecnosc wyciagow z cebuli i mecznicy lekarskiej, a takze heparyny i alatoniny w silikonowej bazie wplywa na przyspieszenie i regeneracje uszkodzonej skory. Ja go jak narazie uzywam tylko na noc jak ide spac. Ale dzisaj jak sie przjzalam w lusteru w normalnym swietnle na dworze, to dopiero zauwazylam ogromna roznice, przebarwienia so juz takie bladziutkie a w swietle zarowym wydawaly mi sie takie ognisto czerwone. No i jedna dobra dla mnie wiadomosc , bliznowce wreszcie sie splycaja , mam andzieje ze jeszcze te 5 laserow sprawi ze juz calkowicie sie ich pozbede, wyedy chyba bede najszczesliwsza oosba na swiecie, bo dla mnie to tak wiele, to jak jedno spelnione marzenie:)

Gość tutkisi
Może ja też spróbuję. Bo nie mam blizn az tak wielkich tylko te przebarwienia....

Gość Rolllsrojsa
IZOTEK TO ZBAWIENIE!!! JEST NAJLEPSZY NA ŚIWECIE! MAM TWARZ GŁADKĄ JAK ALABASTER!

Gość upwe
upup

Gość uououooo
up up

Gość N_M
czesc dziewczyny, co tam u Was?? ja mam troche spraw no i niestety problemow uczuciowych (na szczescie nic powazniejszego wiec powinno byc niedlugo ok). We wtorek mam wizyte u ginekologa-endokrynologa, 4 hormony plciowe mi wyszly ok, wiec lekarz bedzie myslec co badac dalej... Ale i tak jestem zdecydowana na Izotek xD pzdr

Gość tutkisi
Ja byłam właśnie u jednej lekarki i też mi nie chciała zapisać Izo, bo jest lato. Hmm... musze czekac do jesieni :(

Gość niescesliwa
pije ktos te zioła ..??