Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ollllaaa

co mam zrobic? ciąża z jego najlepszym kolegą

Polecane posty

Gość ollllaaa

jestem z chłopakiem od 5 lat. przez jeden głupi wieczór zaszłam w ciąze z jego najlpeszym kumplem. zaden z nich nie wie jeszcze o dziecku. co mam zrobic, usunac, powiedziec prawde i wtedy zostane sama czy powiedziec o ciazy mojemu chlopakowi i nie mowic ze to nie jego dziecko. kocham swojego chlopaka i nie chce byc sama. pomocy...

Gość zeby uruść
nie skomentuję ... kopnęłabym Cię w dupsko, ale nie wiem gdzie mieszkasz :o

Gość ollllaaa
tez mysle ze najlepszym sposobem jest usuniecie, bo gdyby bym nie usunela to i tak pozniej moze wyjsc cala prawda co dla mnie nie skonczy sie pewnie najlepiej. tylko boje sie tego usuniecia i nie wiem jak sie za to zabrac, bede w tym sama. chyba ze powiedzialabym o tym jego kumplowi, moze mi pomoze. chociaz nie wiem czy nie lepeij utrzymac to w tajemnicy przed wszystkimi,zeby nie byc od nikogo zalezna, poza tym chyba latwiej byloby mi gdyby nikt o tym nie wiedzial....

Gość ollllaaa
to nie tylko moja wina, do tego trzeba bylo dwojga

Gość ollllaaa
jego kolega zawsze wiedzial ze mi się podoba i wydaje mi sie ze pod wplywem alkoholu to wykorzystal, oboje bylismy pijani

Gość ejbisi
Cokolwiek zrobisz - skopałaś sobie życie przez głupote. Jeśli nie będziesz czuć wyrzutów sumienia to chyba najlepszym wyjściem jest usunięcie, chociaż szkoda dzieciaczka.

Gość ulllalaaaaa
najlepszy kumpel :-o tak czy siak moim zdaniem się wyda że spaliście ze sobą, bo kumpel będzie pewnie miał wyrzuty sumienia. Skąd wiesz że to jego dziecko? Nie sypiasz ze swoim facetem?

Gość ollllaaa
wiem, ze to bylo glupie, nigdy bym sie po sobie czegos takiego nie spodziewala. kazdy popelnia bledy mniejsze lub wieksze trzeba isc na przod. myslisz ze nie mam wyrzutow sumienia?

Gość ja bym napisała tak
1 raz z Nim spałaś i wiesz ze to kumpel jest ojcem?:O

Obawiam się że już jesteś skazana i sama się skazałaś , chyba dla Ciebie jedyne rozwiązanie to zostać samotną matką , zerwać ze swoim facetem nie podając przyczyny zerwania , powiedz że musisz odpocząć od związku , tak to widzę.

Gość nie będzie Ci łatwiej
sumienie Cię zeżre tak czy siak :O nie powinnaś decydować się na dziecko bo rodziny raczej z tego układu nie ędzie :O

Nie usuwaj tego dziecka. Skoro się pojawiło to powinno żyć. Pokochasz je mimo trudności i napewno wszystko się ułoży. Większą pustkę poczujesz bez niego niż z nim nawet jak przez jakiś czas bedziesz sama. A błędy popełnia każdy. To do tych którzy czują się bez winy!!!!

Gość ollllaaa
wiem ze to nie z moim facetem bo ostatnio tego nie robilismy. no wlasnie mam nadzieje ze sie nie wyda ze z nim spalam. najchetniej bym wyjechala gdzies daleko i ulozyla sobie zycie od nowa, ale wiem ze moj chlopak bedzie bardzo cierpial, ja zreszta tez

Gość łeeeeeeeeeeeeee
był już identyczny temat

Gość ollllaaa
slucham?

No to powiedz mu i wyjedz daleko ulozyc sobie zycie...nie bedzie cierpial bardziej niz gdybys mu wcisnela to dziecko, a pozniej okazaloby sie co z ciebie za numer:P:O

Gość ulllalaaaaa
mam nadzieję że to prowokacja, chociaż sama miałam podobną sytuację. Tzn rozstałam się z facetem którego kocham i przespałam się z jego przyjacielem. Ten kumpel błagał mnie potem żebym nikomu nie mówiła, bo mój ex go zabije. Z tego co wiem w końcu samu mu się przyznał, bo nie wytrzymał wyrzutów sumienia. Strasznie tego żałuję bo była szansa na powrót a jedna głupia noc ją przekreśliła. Ciężko zniosłam swoją sytuację, w Twojej nie dałabym sobie chyba rady :-( trzymaj się ciepło i życzę dobrej decyzji :-)

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
współczuje twojemu dziecku ze ma taka głupia matke :(

Gość ggggggggggggyyy
"z jego najlepszym kumplem"? strzeż mnie boże od takich kumpli:o

Gość dffddddf
wspolczuje, no ale sama sobie zgotowalas taki los :( swojej dupy trzeba pilnowac, nikt tego za ciebie nie zrobi :(

Gość dffddddf
szczegolnie po pijaki trzeba pilnowac i to bardzo. ja wczoraj tez mialam okazje i ochote bo bylam pijana ale w pore sie postrzymalam i zwialam do domu. nie zaluje tego. gdyby do czegos doszlo to bym baaaardzo zalowala. nawet po pijaku trzeba panowac nad sobą.

Gość lllllllaaaallla
i mamy w to uwierzyć? :-) chopak jest na wyjeździe ze z nim "tego" nie robisz, a zkumplem tak?

Gość łeeeeeeeeeeeeee
kiepską jesteś kandydatką na mamę i na żonę żadna baba typu "baba pijana dupa sprzedana" nie jest warta małżeństwa itd. Tylko nie rób krzywdy facetowi i nie wciskaj mu obcego dzieciaka.

Gość takie tam duperele...
Przestańcie po niej jeździc, stało się i już; widac, że dziewczyna spostrzegła swój błąd, wyznaje skruchę i oczekuje pomocy a nie wyzwisk! Uważam, że powinnaś urodzic tego dzieciaszka mimo wszystko, dzieci są największym bogactwem na tym świecie (sama pochowałam syna, więc wiem najlepiej). Facetowi się przyznaj, powinien miec wybór. Nie będzie miło i musisz się liczyc z tym, że odejdzie. Ale facet dziś jest, jutro już niekoniecznie, a dziecko pozostaje na zawsze. Pozdrawiam i trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenie.

Gość Teurotuzoueshjuemaz
"Przestańcie po niej jeździc, stało się i już; widac, że dziewczyna spostrzegła swój błąd" oczywiscie, bo zaszla w ciaze :o gdyby nie zaszla, to z pewnoscia nie czulaby wurzutow sumienia. Swoja droga, kazdy facet powinien zrobic test na ojcostwo.

Gość nie usuwaj...
a ile masz lat.....ja usunelam i nie moge miec dzieci teraz .... powiedz chlopakowi ze to jego.... powiesz prawde zostaniesz sama....bo ani jeden ani drugi cie nie bedzie chcial...... planuj slub....powodzenia