Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ollllaaa

co mam zrobic? ciąża z jego najlepszym kolegą

Polecane posty

Gość nie usuwaj...
wcale sie nie wyda,,,,

Gość łeeeeeeeeeeeeee
do "nie usuwaj" jak ty śmiesz namawiać ją do tego, żeby wmówiła facetowi ni jego dziecko! jesteś chora psychicznie czy co?

Nastepna madra...powiedz chlopakowi, ze to jego:O Ludzie na jakiej planecie my zyjemy??? jak mozna zadradzic, zajsc w ciaze i jeszcze wrobic niewinnego chlopa w cudze ojcostwo. Swietne pdstawy dla udanego zwiazku:O

Gość nie usuwaj...
oooo stop kobieto....a ty ,myslisz ze faceci to sa swieci....ja znam kilku ....zona w domu....a on na dziwki chodzi

Gość hiehiehiehiehiehiehie
i co "nie usuwaj" w swojej chorej złości morderczyni teraz masz zamiar namawiać do mszczenia się na facetach poprzez WMAWIANIE IM nie ich dzieci???? LECZ się. Może i dobrze, że dzieci nie możesz mieć zakłamana ohydo.

Gość nie usuwaj...
sorki ja nie mam zadnych skrupolow....za duzo zdrad widzialam...i wiem jacy faceci sa......

Gość takie tam duperele...
Wyda się, wyda...Każde kłamstwo ma krótkie nogi. U mojego kolegi z pracy wydało się po dwóch latach, gdy dziecko poważnie zachorowało. Małżeństwo się rozpadło z hukiem, dzieciak ma nazwisko po nieswoim ojcu, a facet mimo upływu 10 lat nadal nie może dojśc do siebie. Każdy błąd trzeba naprawiac- powiedz swojemu facetowi!!!

Gość JESTES W CIAZY
ja ci zazdroszcze wiesz bo ja bym chciala byc w ciazy ale nie mam faceta i jakos sie nie zanosi bym go znalazla:-(

Gość nie usuwaj...
dziekuj bogu ze ty mozesz miec dzieci...za wysmiewanie sie z cudzego nieszczescia bog cie kiedys wynagrodzi...na kazdego przyjdzie czas.....a to ze ja mowie nie usuwaj...nie winna istota,,,,

Wiesz jacy sa faceci??? Ja tez znam wielu s... i wiele wcale nie lepszych kobiet, ale to nie znaczy, ze mam wszystkich pakowac do jednego worka. To, ze moj sasiad zdradza zone, nie znaczy, ze ja mam zdradzac meza...

Gość dffdsfsd
"oooo stop kobieto....a ty ,myslisz ze faceci to sa swieci....ja znam kilku ....zona w domu....a on na dzi**i chodzi" tez mi porownanie do zainstalej sytuacji :o gosc bedzie przez przez cale swoje zycie wychowywal NIE SWOJE dziecko.

Gość niezle ziolko ....
"spostrzegla swoj blad wyznaje skruche" :D :D :D zamienilas sie z rozumem na kanarka ? boi sie, bo spier. dolila zycie

Gość zrobili po pijaku jakiegos
przygłupa, albo kaleczniaka, odda do domu opieki i niech, państwo sie martwi, bo młody dłupol duupy bez opamietania dawał

Gość taka tez jedna głupia
czasem człowiek popełnia głupoty .. mój wyjechał za granicę .. były wakacje, ja mieszkałam nad morzem, znajomi sobie zrobili u mnie metę, w końcu zaprosili jedneog kumpla z którym coś nas tam łacyzło ale tylko na odległosć w każdym razie się chceiliśmy spotkać .. no i dobrzy pryzjaciele go zaprosili, że mój wyjechał.. odstaiwłam tabletki .. miałąm więcej szczęscia niż rozumu bo jedne weekend skończył się na szczęscie bez wpadki :O

Gość taka tez jedna głupia
ale zło wraca mój facet rok póznej mnie zdradził .. i uciekł bez słowa... a dwa tygodnie po kego odejsciu straciłam nasze wspólne dziecko :O

Gość usun i nie mow
ale pierdoly pewnie ze usun i nie mow nic nikomu to nie dziecko tylko zlepek dzielacych sie komorek, im szybciej to zrobisz tym lepiej i wcale nieprawda ze zezra cie wyrzuty sumienia, to zalezy od czlowieka, wiec nie sluchaj tych glupot tych nawiedzonych dewot wokolo

ja na twoim miejscu chyba bym powiedziała koledze, w koncu to tez jego sprawka. i przemysl co zrobic, moze kolega pomoże ci w \"pozbyciu sie problemu\" jak razem bedziecie chcieli dochowac tajemnicu to nikt sie nie dowie.

Gość ta najgorsza..
no chyba jedynym dobrym wyjściem na jakie mozesz sie zdecydować jest powiedzieć facetowi prawdę i temu jego "koledze" też powiedziec prawdę, tzn że bedzie ojcem. a tak przy okazji- AZ tak dawno nie spałas ze swoim, że jestes pewna na 100% ze to nie jego dziecko?

pewna jesteś ze to juz ciąża?? bylas u lekarza? jesli tak i jestes pewna ze to dziecko nie twojego chlopaka tylko jego kolegi, to powiedz temu koledze, on tez jest za to odpowiedzialny. nie usuwaj, jakos zycie się ułoży. (nawet jesli to prowokacja, to warto podyskutowac na ten temat bo takie sytuacje tez się zdarzają)

Gość anonimowo dzisiaj niestety
Ja bylam z kolesiem 2 lata jak sie puscilam z innym. O dziecku powiedzialam obojgu, ale z prawdziwym ojcem zerwalam kontakt, a moj owczesny luby do dzis nie wie, ze nie jest ojcem dziecka.

Gość mańkastańka
do anonimowo...ale pewnie alimenty bierzesz??

Gość fdssdf
i jak tu ufac kobiecie? :o

Gość asdfds
no walsnie jakos trudno... nie dosc ze sie puszczaja ile wlezie, to jescze zawsze znajda usprawiedliwienie... a jak facet to samo zrobi to odrazu by go kazda zgnoila

Gość Ale na jakiej podstawie
ye to dyiecko jego kolego

Gość Ale na jakiej podstawie
sorki za te literowki, ale cođ mam z klawiatura!

Gość ojaaa to była sciema
ale sie ludzie podnieciliscie tym. ale mozecie podziekowac mieliscie zajecie na niedziele:P

Gość rekin
stracilem nadzieje na jakas uczciwosc w zyciu eeeeeeeh