Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biała Endżi

Czy zdarzylo się Wam targować na allegro?

Polecane posty

Gość biała Endżi

chodzi mi o to że przedmiot wystawiony jest za x a wy proponujecie niższą cenę i np. sprzedawca zgadza sie.

Gość biała Endżi
bo planuje zakup nowego wibratora 5 generacji z turbomasażem i kulkami analnymi jako opcja ale cena jest z deka za duża, chciałabym go wytargować że tak powiem.

Gość Listopadowa Skorpionica
śmieszny podszyw :D

Gość biała Endżi
ale kiepa podszyw:( nawet mnie nie rozśmieszył...a jakiś żarcik przydałby mi się na poprawę humoru bo od wczoraj podły mam.,...

Gość Listopadowa Skorpionica
a co do pytania, do parę razy się zdarzyło ale sprzedawcy niechętnie godzą się na takie coś.Zależy o jaką kwotę do utargowania chodzi, jeśli w granicach rozsądku to możesz probować.

Gość targowac to sie mozesz
na bazarze :P na allegro tylko licytowac :P:P:P

Gość biała Endżi
torebka kosztuje 99zł + koszty przesyłki granica rozsądku to ile?

Gość biała Endżi
No dobra, na serio jest to wibrator, ostatnio mam zachwiania emocjonalne i raz pisze tak raz tak. Wiem że nieraz się wstydzę że to wibrator ale przecież to ludzkie i wiem że nikt mnie tu nie wyśmieje. Pozdraiwam

Gość dsgsdg
a ile ona kosztuje w sklepie?

Gość Brawo dla podszywacza
już dawno tak sie nie śmiałam :D :D :D :D I miłego dnia życzę :)

99 zł to mogłabym dać za torebkę z prawdizwej skóry za ta 80 zł już z kosztami wysylki

Gość biała Endżi
Będe w tej torbie nosić kartofle z rynku bo w sam raz się nadaje patrząc na wygląd, czy aby nie przepłacam za zwykłą torbę do kartofli ?

Gość GBNBMNM
mi sie zdarzylo, a bylo to tak ze tez torebka byla wystawiona na kup teraz za 139 zl, dodalam do obserwowanych bo m isie podobala ale uwazalam ze to za drogo. nie bylo ofert kupna i za jakis czas babka wystawila ja znwou, tez za 139zl i znowu nie bylo ofert kupna. po drugiej licytacji napisalam czy nie wystawila by jej za 100zl i sie zgodzila:P

targować raczej można się tylko z osobami prywatnymi, bo ludzie wystawiający dużo przedmiotów niechętnie schodzą z ceny :) Ja czasem się targuję jak kupuję kilka przedmiotów u jednego sprzedawcy. Ale spytać nie zaszkodzi. Napisz: \"Jestem zainteresowana tą torebką, ale jeśli w cenie 99zł będzie już przesyłka, co Pan na to? \" Czasem ludzie na to idą ;)