Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przekomiczne

Oto podstawowy powód dla którego nie warto być z grubą dziewczyną

Polecane posty

Doprawdy- jestem zdania że te które czepiają się innych same maja ukryte jakies kompleksy- mi nie przeszkadza jak wygladają inne kobiety- bo wolę facetów:P no chyba że któraś mi płacze przy kolejnym juz ciachu że nie może schudnąc. ja mam 30 lat- dwójkę dzieci, męża i tysiąc obowiązków i wyzwań- uważam że owszem wygląd dla każdej kobietki powinien byc ważny- ale nie popadajmy w paranoję- nie wszystkie musimy wyglądac jak modelki a po cholere chodzic i wytykac innym ok jedna jest grubsza, inna ma odstające uszy, inna krzywe nogi- i kogo to boli?

bo u nas sa laski wiekowo starsze- po porodach więc pewnie statystycznie grubsze- a u was jest pełno małolat które nawet nie wiedzą że za 10 lat same o sobie będą mówić po cichu tucznik- ale wtedy przeniosą się do nas i będa nekać chude :D

Gość tyś to dzidzia
ten lub ta przekomiczne to co znowu za mutacja?..czyżby ukłon w kierunku gwiazdora -komiczne?

Gość tyś to dzidzia
ogarniam okiem parę wpisów-bo na więcej szkoda czasu-nie ,nie może być związku z komiczne,zbytnia infantylność tej osóbki-prze..

Gość tyś to dzidzia
to jest pan czy pani? ale nick i stopka to ,ewidentnie,wynik zauroczenia mistrzem

Autor ma bardzo dużo racji...niestety. Tusza to przede wszystkim złe nawyki żywieniowei obżeranie się.Ja zawsze twierdzę\" nic nie ma z niczego\" Tu mowa o zbednych kilogramach. Sama mam skłonności do tycia..ale jestem szczupła pomimo, ze urodziłam 2 dzieci i po ciąży miałam parę zbędnych kilogramów. Sylwetkę mam tylko dzięki wyrzeczeniom.. -nie słodzę nie jem słodyczy żADNYCH nawet 1 cukierka ciasto jem pare razy w roku przy większych imprezach unikam smażonego a jeśli to tylko 1- 2 razy w tyg jeżdżę regularnie na rolkach i na rowerze Moja siostra miała podobną sylwetkę, ale przestała panować nad tym co lubi (słodycze, i inne kaloryczne jedzenie) i waży ok 95 kg przy wzroscie 167 Ja postanowiłam, że nigdy nie dopuszczę do takiej nadwagi

Jest w tym topiku duzo racji. Ja juz w wieku 3 latek zapisana byłam na karate. Potem konie,tennis,basen. Mama wpajała mi w nawyk ruch. I tak zostało.

Gość TAK TAK TAK JESZCZE JESZCZE
Palącym papierosy pijącym ponad normę narkomanom otyłym nie uprawiającym sportu uzależnionym od czegokolwiek brudasom i flejom złodziejom mordercom i innym zboczeńcom i żałosnym kreaturom POWINNO SIĘ USTAWOWO ZABRONIĆ POSIADANIA DZIECI, A JAK JUŻ JE MAJĄ POWINNO SIĘ IM ODEBRAĆ PRAWA RODZICIELSKIE, A DZIECI ODDAĆ NA WYCHOWANIE TYLKO TYM, KTÓRZY POTRAFIA PROWADZIĆ ZDROWY TRYB ŻYCIA I SĄ W STANIE PRZEKAZAĆ IM ODPOWIEDNIE WZORCE. GENY TO BZDURA. KAŻDY CZŁOWIEK POTRAFI PANOWAC NAD SWOIM ZACHOWANIEM I DOSTOSOWAĆ SIĘ DO NORM OBOWIĄZUJĄCYCH W SPOŁECZEŃSTWIE. NIE POTRAFI ZNACZY NIE CHCE JAKBY CHCIAŁ TO BY NIE PIŁ, NIE PALIŁ PAPIEROSÓW, NIE ĆPAŁ, NIE OBŻERAŁ SIĘ, NIE GNUŚNIAŁ PRZED TELEWIZOREM, NIE ZDRADZAŁ I TAK DALEJ

taaaaaaaaaa- myslę że nasze społeczenstwo wymarloby szybciej niż bysmy się spodziewali- każdy człowiek ma swoje grzeszki- a fanatyków zdrowego życia jest niewielu- zresztą ja nie lubię skrajności- żyję po to by mieć z tego radość- a nie pilnować się na każdym kroku

mnie ojciec wmawaił jedz co chcesz ale odchodź od stołu zawsze lekko głodna potem nie lezenie przed telewizorem tylko sport w szkole średniej jak kolezanki moje miały przebiec dwa okrązenia umierały z wyczerpania ja po szkole sport do 19 i nauka do 22 nie miałam ani czasu a ni ochoty na inne rozrywki do dzis nie lubioę się przejadac i jak mam jechac samochodem to wole się przejsc ;) mam 168 wzrostu waze 57 kilo

I OCZYWIŚCIE JAK WIDZIMY W SKLEPIE NIGDY PRZENIGDY SZCZUPŁE, ZADBANE MAMY NIE KUPUJĄ DLA DZIECI OBRZYDLIWYCH TŁUSTYCH CHIPSÓW, SŁODKICH SOCZKÓW I NAPOJÓW, CUKIERKÓW I BATONIKÓW, CIASTEK ANI ŻELKÓW, DROŻDŻÓWEK I PALUSZKÓW, A NA SPACERACH LUB DO SZKOŁY DAJĄ DZIECIOM TYLKO ZDROWE KANAPKI, OWOCE I WARZYWA I PIECZONE W DOMU ZDROWE CIASTECZKA OWSIANE O PALENIU PAPIEROSÓW PRZY DZIECIACH JUŻ NIE WSPOMNĘ ...

Gość tyś to dzidzia
Zdrowa,szczupła sylwetka-to wspaniała sprawa i należy sobie życzyć,abyśmy wszyscy taką mieli.Inna rzecz,te kaszalotowospaślakowate teksty,ewidentny brak kultury-co też jest spoooooooooooooooooorą wadą.

Gość Edgia
Ale z was, kurwa popierdoleni nazisci! No normalnie nie klnę, ale jak czytam taki bełkot bez sensu to mi macki opadają. Myślałam, ze sie zrelaksuję a tu same bezmózgi... Zyczę gwałtownego przyrostu wagi z powodu koniecznego przyjnowania lekow na sterydach lub psychotropów. Bądz silnej niedoczynnosci tarczycy.

PRZEKOMICZNE KOCHAM LUDZI KTÓRZY WIEDZĄ, CO TO JEST ZDROWY TRYB ŻYCIA :):):):) JESTEŚ MOIM IDOLEM SERIO SERIO :)

--------->Edgia Tyjesz po lekach, po maleńkich tabletkach? Czy po tym , że masz wzmożone łaknienie nad którym nie potrafisz zapanować? ja też lubię słodycze i często mam ataki wilczego głodu itd itd...ale wytrenowałam sobie silną wolę. I mogą przy mnie wpieprzać torty ja powiem" nie jem" i nie zjem i nikt mnie nie namówi. Owszem niektóre leki zaburzają pracę naszej gospodarki, zatrzymują wodę itd ale w większości pobudzają apetyty a nad tym musimy zapanować SAMI

Śmiejcie sie ze mnie śmiejcie, od tego nie schudniecie :classic_cool: Prawda zabolała co ? Otóż ja nie chce nikogo dołować, ja tylko stwierdzam fakt, że żaden normalny facet którego priorytetami nie jest napieprzać się tłustego żarcia nie zechce takiej grubej dziewczyny. Taka zawsze będzie gorsza. A tak przy okazji - jeśli człowiek je wiecej niz powinien, nie potrafi nad soba zapanowac to jakim cudem mam go szanowac ? Nie potrafi zapanować nad sobą. To człowiek na Boga a nie zwierze !!!! Nic dziwnego, że sex z puszysta dziewczyna mozna porownac do sexu z psem :-o Sex z puszysta to prawie to samo co zoofilia :-o

_______>przekomiczne "....Nic dziwnego, że sex z puszysta dziewczyna mozna porownac do sexu z psem Sex z puszysta to prawie to samo co zoofilia....." Nie przeginaj co innego wytykanie błędów żywieniowych a co innego powyższy cytat. To przechodzi granice dobrego smaku...

przekomiczne ale wiele kobiet dosadnie tyje po urodzeniu dzieci wiec jak chcesz wykryc taką sytuacje umiesz przewidziec ja znalam wiele młodych dziewczyn bardzo szczupłych które po porodzie juz nie wróciły do figury

przekomiczne jesteś zwykłym idiota ktory pewnie ma chuda płaska i pokraczną żone a tak naprawde zazdrosci facetom co maja kobiety o KOBIECYCH A nie PŁASKICH kształtach, co prawda w oczy kole ? :classic_cool: ?

wujek - co jest kobiecego w otyłości czy nadwadze ? nic :-o a moja kobieta jest szczupła zgrabna i na dodatek ma fajne stojące piersi z miseczką c - jak widzisz mozna :-p wiec nie obrazaj ok ?

v33- a wiele kobiet po urodzeniu dzieci nie tyje;) dla czego ja w obu ciążach obżerałam się lodami bita śmietaną itp- - fakt mozna rozepchać żołądek a jedzenie wszystkiego co sobie zażyczysz staje się nawykiem- tylko po ciąży trzeba powiedzieć stop- dobre czasy się skończyły- a wiele kobiet tego nie potrafi- co innego jest poszerzenie miednicy i zmiana ciała- a co innego nadprogramowe kilo których nie chce się zrzucać po ciąży a na dodatek wciąz utrzymuje się ten sam sposób żywienia i bycia jakby w ciąży wciąż się było

Gość szkoda w ogóle słów
przekomiczne....kóóórwa...nie widziałam tu chyba większego idioty.... Ty dyskryminujesz otyłych??? ja dyskryminuje takich prostaków jak ty. proste?proste. tacy jak tytakże nie powinni mieć dzieci, bo przekażesz im gen głupoty, i wyrosną nam kolejne pokolenia kretynów.

Zgadzam się całkowicie z autorem tematu. Grube osoby powinno się usypiać i zakopywać.

BRONEK - przesadziłeś :-o Ja tak nie uważam. Po prostu sądzę, że gruba dziewczyna to nie jest materiał na żonę czy nawet dobrego pracownika. Skoro o siebie nie dba to nie będzie dbała o dzieci ani o pracę :-o Po co komu taki balast ?

mam koleżankę,szczupluteńka,zgrabna i wysportowana.Jej mąż i dziecko -dwa spaśluchy.Ona sama całe życie na diecie, a na rodzinnym stole tradycyjna polska kuchnia.Dziecko wiecznie z batonem w ręku, bo matka dba,żeby mu nic nie zabrakło.Myślę,że wygląd rodzica nie ma tu nic do rzeczy.

chetna masz rację- ja jem wszystko i nie tyje- a lubię tradycyjną dobrą polska kuchnię- więc takimi obiadkami raczę męża- no i ja jestem chuda a on sobie biedny tyje;) moja wina;)

Nie przesadziłem, chociaż faktycznie ciężko byłoby wykopać taki duży dół.

Gość studentka_pedagogiki
Zgadzam się z autorem. Pomijając fakt, że gruba kobieta z racji na swoje nawyki żywieniowe posiadając dziecko na 100% wychowa małego grubasa, osobiście jako facet nie chciałabym mieć grubej dziewczyny czy żony. Teraz mam 170cm i ważę 57kg. Jestem szczupła i atrakcyjna i z przyjemnością obserwuję to jak na mnie patrzą koledzy mojego chłopaka. On podziela moje zdanie :P ale kiedyś tak nie było. W dzieciństwie miałam nadawagę i była to wyłącznie wina moich rodziców. Wygląda na to, że najbardziej głosują i przeklinają osoby z nadwagą, które domagają się akceptacji, chociaż nie chce im się wziać za siebie. Przykre... Pozdrawiam

Gość ja tez jestem szczupla
ale nie lubię braku podstawowych zasad kultury,bez wzgledu,kto ma jaką wagę.