Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BLAGAM POMOZCIE MI

INFORMATYCY !!! POMOZCIE PROSZE WAS

Polecane posty

Gość BLAGAM POMOZCIE MI

pomocy!!! chlopak (byly?) bez mojej wiedzy i zgody zainstalowal na moim kompie program: NO IP COM. I RADMIN. zobaczylam ze myszka sama lata, zczaiłam sie o co chodzi bo w pracy tez mam zdalny pulpit, szybko wyrwalam kabel od netu, usunelam te 2 programy w panelu sterowania. mam pytanie - CZY TO WYSTARCZY ZEBY ON MI JUZ NIE WLAZL NA KOMPUTER??????? czy jakies skladniki tych programow sa moze niewidoczne dla mnie? blagam pomocy!!! po 7 latach bycia razem, wiernosci i poswiecenia spotkalo mnie takie cos. nie odzywam sie do niego, powiedzialam ze nie mamy o czym rozmawiac, na co on stwierdzil ze na pewno kogos mam i teraz to sie zacznie wlamywac wszedzie...

Gość BLAGAM POMOZCIE MI
help!!

Gość zulu gula ble ble ble
jezeli odinstalowalas to juz nie masz sie czyms martwic. poza tym zdalny pulpit - mozesz sobie ustawic opcje czy osoba podlaczona pod to moze pisac, sterowac twoja myszka- czy tylko widzi screen pulpitu

Gość BLAGAM POMOZCIE MI
ale to on mi zainstalowal i sterowal ze swojego kompa w domu. z tego co sie dowiedzialam to mial funkcje "pelna kontrola"

Gość BLAGAM POMOZCIE MI
up up

Gość przeciez juz ktos napisał
"jezeli odinstalowalas to juz nie masz sie czyms martwic" czego chcesz jeszcze ?

Gość zulu gula ble ble ble
no domyslam sie, ze sama tego nie zainstalowalas i on ustawil 'pelna kontrola'. wystarczylo po prostu zmienic ustawienia i tez byloby ok i nie moglby nic robic. a jak juz napisalam- skoro odinstalowalas program to nie musisz juz sie martwic

Gość BLAGAM POMOZCIE MI
BŁAGAM WAS O JESZCZE JEDNO WYJASNIENIE on mi chyba wkradl sie na gg!!!! nie dochodza do mnie wiadomosci, a ja od 2 dni nie wchodzilam na gadu, wiem ze ludzie pisali... zmienilam haslo ale to chyba nie pomoglo... jak to jest z archiwum gg? czy on ma moje archiwum domowe na swoim kompie u siebie w domu? jak to jest z gg na roznych kompach? Boze drogi ja juz nie mam zadnej prywatnosci... powiedzcie mi czy zmiana hasla da cos?

Gość BLAGAM POMOZCIE MI
prosze...

Gość BLAGAM POMOZCIE MI
help me please

Gość jhuhfiehfff
zmień sonie hasło do serwera na gg

Gość BLAGAM POMOZCIE MI
a gdzie mam je zmienic?

Gość BLAGAM POMOZCIE MI
bo zmienilam na kompie w pracy tpo starczy?

Gość BLAGAM POMOZCIE MI
prosze was mam dosc czucia sie jak w komunie

Gość BLAGAM POMOZCIE MI
:(

Gość fdgd
powinno wystarczyc, ale dla pewnosci sprawdz, czy w msconfig na zakladce uruchamianie, nie masz dziwnych wpisow.

Gość BLAGAM POMOZCIE MI
mi chodzi o to, czy jak zmienilam w pracy haslo na gg, to on jak sciagnal jakims cudem moj nr gadu na swoj komp wejdzie na niego? czy zmiana hasla przeze mnie tu mu to uniemozliwi? a jak to jest z archiwum, kiedy gadalam z ludzmi przez web.gadu? tam w ogole nie ma opcji archiwum, bo sie wchodzi online.

Gość krasulkaw
Cześć - nie cierpię łańcuszków,ale nie mam zamiaru przez jakiś banalny zabobon wpaść w kłopoty wiec go przesyłam dalej.a dostałam go od osoby naprawdę mocno stąpającej po ziemi i trochę dało mi to do myślenia.robie to dla świetego spokoju. z góry przepraszam. a tak przy okazji pozdrawiam Przeczytaj ten list i zrób to co jest w nim napisane: Kogo kochasz. Uczyni to cud. Ten list został wysłany do Ciebie na szczęście. Oryginał jego znajduje się w Nowej Anglii. List ten okrążył cały świat 9 razy. Teraz szczęście zostało wysłane do Ciebie. Otrzymasz szczęście w ciągu 4 dni od daty otrzymania tego listu, jeżeli go odeślesz dalej. To nie żart. Otrzymasz je na pewno! Wyślij ten list do ludzi, o których wiesz, że potrzebują szczęścia. Nie wysyłaj pieniędzy, ponieważ szczęścia nie można kupić- nie ma ono ceny. Nie zatrzymuj tego listu. On musi opuścić twoje ręce w ciągu 96 godzin. Oficer RAF-u otrzymał 70 tysięcy dolarów. Jacek Włod wygrał 40 tysięcy i je stracił ponieważ przerwał łańcuch. Natomiast Gorawale stracił żonę w ciągu 6 dni po otrzymaniu listu. On zawiódł cyrkulację tego listu, mimo tego, że przed śmiercią żony wygrał 95 tysięcy dolarów na loterii. Pieniądze zostały przyniesione do jego domu w cztery dni po tym, gdy zdecydował się wysłać ten list. Proszę wysłać 20 kopii tego listu, zobacz co się stanie w ciągu 4 dni. Łańcuch pochodzi z Nowej Anglii i został napisany przez misjonarza w Solvi Donte( Ameryka Południowa). Ponieważ kopie muszą krążyć po świecie, musisz wysłać je do znajomych i przyjaciół. Po kilku dniach otrzymasz niespodziankę. To prawda nawet jeśli nie jesteś zabobonny. Zwróć uwagę na Contantina p. Otrzymał łańcuch w 1968 roku. Poprosił sekretarkę o sporządzenie 20 kopii i wysłał je. Parę dni później wygrał 2,9 milionów dolarów na loterii. Amella Wiel. Kierownik biura, otrzymała list i zapomniała, że list musi opuścić jej ręce W ciągu 96 godzin. Utraciła pracę. Później po odnalezieniu tego listu wysłała 20 kopii. Niedługo dostała lepszą pracę. Dolan Maranita otrzymał list. Nie uwierzył, wyrzucił go. Po 9 dniach ZMARŁ NIE WOLNO WYSYŁAĆ TEGO SAMEGO DO TEJ OSOBY CO OD NIEJ PRZYSZŁO

Gość BLAGAM POMOZCIE MI
prosze pomozcie mi. jestem zalamana

Gość BLAGAM POMOZCIE MI
jedno jest pewne - jestem idiotka po 7 latach zwiazku takie cos... Boze ale jak nie chce zmienic nr gg to co mi zostaje? jest jakis sposob, zeby mi hasla nie lamal? Boze

Gość BLAGAM POMOZCIE MI
uppppppppppp

Gość wydaje mi się że Twój
chłopak Ci nie ufał. Nie masz sobie nic do zarzucenia? Jeżeli jesteś czysta jak łza to nie pozostaje nic innego jak pożegnanie się z nim. W przeciwnym wypadku współczuję, a jednocześnie byłbym w stanie poprzeć tego gościa, widocznie jest miłośnikiem prawdy, co ja też sobie cenię. Zwłaszcza w związkach :)

Gość BLAGAM POMOZCIE MI
wlasnie nie mam sobie nic do zarzucenia. to on ma chore fobie. czy ja nie moge sobie pogadac z kolezankami, kolegami? Boze czy on wszystko musi wiedziec? nie mam zadnej prywatnosci po prostu nie chce zeby mnie sledzil

Gość BLAGAM POMOZCIE MI
:-((

Gość fdgd
to zmien te pieprzone haslo na GG !!! tylko jakies trudne, a nie kotek czy slonce

Gość BLAGAM POMOZCIE MI
jestem laikiem jesli chodzi o komp. czy wystarczy jak zmienie je w ustawienia - uzytkownik - twoje konto - zmien numer ????????????????????????? a co to jest zabezpeieczenie profilu?

Gość BLAGAM POMOZCIE MI
fdgd pomoz mi chce mi sie wymiotowac po prostu. nie moge pojac co to za metody, sledzenie, szpiegowanie... matko jedyna, a gdzie jest zaufanie i uczucie???????????????? po 7 latach Boze

Gość BLAGAM POMOZCIE MI
gdzie sie zmienia haslo do gg na serwerze!!!!!!!!!!!!!???????????????????? jak ja mam gg na kompie w domu i tu w pracy i niestety on ma tez moje gg to gdzie mam do cholery zmienic to hasloo?????????????? a jak on zmieni pierwszy? to psychol błagam was pomozcie

Gość fdgd
Ustawienia - w sekcji Twoje konto kliknij przycisk Zmien (przy hasle) i zmien na nowe. I sprawdz, czy nie wpisal swojego adresu email w polu Zmiana adresu emial. No i oczywiscie zmien haslo na swoim koncie pocztowym, bo pewnie je takze zna.