Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BLAGAM POMOZCIE MI

INFORMATYCY !!! POMOZCIE PROSZE WAS

Polecane posty

Gość wrocławianka na chorobowym
a chciałabyś żeby tak bylo całe życie?

No więc dla mnie jest jasne. Jesli teraz nic nie zrobisz to będziesz tak tkwić w tym bagnie aż pewnego pięknego dnia przeniesiesz się na topik dla molestowanych psychicznie... Więc spróbuj lepiej z nim porozmawiac i powiedz mu o co chodzi, co ci się w waszym związku nie podoba. A wtedy to jak on zareaguje, powinno być dla ciebie odpowiedzią czy warto jeszcze się starać. Jesli nie, to nie gadaj głupot że nie dasz rady, co z tego że mieszka blisko ciebie, ważne że jeszcze nie z tobą, waszymi dziećmi i obrączką na ręku... No i tak odbiegłyśmy od tematu łamania haseł :)

Gość BLAGAM POMOZCIE MI
lili dziekuje Ci, wrocławiance i pozostalym tez. widzicie, wczoraj ja sie nie odezwalam do niego, on tez nie. wiem ze znowu czeka az przylece z podkulonym ogonkiem przepraszac... przy najblizszej okazji chcialabym powiedziec jakie mam oczekiwania co do tego zwiazku, ale nie raz temat walkowalam i nie bylo niestety poprawy, moze przez jakis tydzien bylo lepiej a pozniej juz jak zawsze ale jak cos wiece na temat lamania hasel to napiszcie mi

Gość BLAGAM POMOZCIE MI
moze ja zmadrzeje

Gość BLAGAM POMOZCIE MI
eeeeehh

dobra, teraz dziala :/ pisalem wczesniej, zebys najpierw sprawdzila, czy nie masz w systemie keyloggerow, bo jesli je masz, to zmiana hasla nic nie da. Facet bedzie mogl odczytaj, co wpisujesz na klawiaturze. Sciagnij np. program autoruns i sprawdz, czy nie ma dziwnych wpisow. Lub uruchom msconfig (start-uruchom-msconfig) lub w menedzerze zadan. dopiero potem zmien hasla na gg i poczcie i podobnych I zainstaluj firewalla.

Gość BLAGAM POMOZCIE MI
dobrze, zrobie to msconfig w domu na kompie po prostu wpisac w uruchom? i cos mi wtedy wyskoczy>?

Gość BLAGAM POMOZCIE MI
firewall jest chyba bo to legalny windows

Gość BLAGAM POMOZCIE MI
dziekuje ze postanowiles mi doradzic

Wyskoczy okno z roznymi ustawieniami, przejdz na zakladke uruchamianie i bedzie tam spis wiekszosci programow uruchamianych wraz z systemem. Jesli nazwa danego programu nic nie bedzie Ci mowic, to wpisz tę nazwe w googlu. Tam znajdziesz informacje, co to za program i co robi. Firewall niby w windowsie jest, ale dobrze jest zainstalowac lepszy. O ile znasz sie chociaz troche na kompach, bo bedziesz w nim musiala dopuszczac/zatrzymac ruch wychodzacy i przychodzacy.

Gość BLAGAM POMOZCIE MI
EMONS!!! A JAK CI NAPISZE CO MAM W URUCHAMIANIE POWIESZ MI CZY MAM JAKIEGOS SZPIEGA CZY COS CO PAMIETA HASLA?

Podaj. Chociaz msconfig to dosc prosty program, wiekszosc programow typu keylogger jest ukryta i tu raczej sie nie pojawi. Dla pewnosci sciagnij z internetu program "Spybot Search and destroy" zainstaluj go i uruchom.

Gość BLAGAM POMOZCIE MI
EMONS gdzie jestes?...:-(

Gość BLAGAM POMOZCIE MI
EMONS............................?