Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Product Manager wawa

Ile powinienem zarządać pieniedzy

Polecane posty

Mam niedługo rozmowe w sprawie pracy na stanowisko Product Managera w jednym z dużych wydawnictw ekonomicznych w Warszawie. Zastanawiam się ile jakich zarobków powinienem oczekiwać Na chwilę obecną zarabiam 4,2 netto i zastanawiam się ile mogę więcej od nich wyciągnąć

Kasa to pojęcie względne, gdybym był zadowolony z zarobków to nie szukłabym pracy w innej firmie :) Jestem po ekonomii (licencjat) w jedenj z prywatnych uczelni w wawie

Lol :D masz racje,jak masz szanse na wieksza kase to korzystaj .Zarzadaj tyle,zebys czul satysfakcje heh :D Hmmmmm swoja droga to gratuluje,jestes jednym z nielicznych,ktorzy "wygrali zycie" i nie musza sie martwic o przyszlosc.....(finansowo) :classic_cool:

Chyba żartujesz z tym wygraniem życia. Zarabiam najmniej z moich znajomych, na karku mamy spłatę kredytu , utrzymanie samochodu i takie tam. Obecnie z zona mamy dochód 6500 netto na rodzinę i nie mamy większych oszczędności. Poza tym w obecnej firmie mam super luzy moge wychodzić kiedy chcę albo wcale nie przychodzić i też mi płaca, dlatego jesli miałbym zmieniac firmę to na wyraźnie większe zarobki. Zaproponowali mi przez telefon 5000 zł ale odmówiłem bo nie będę zmieniał sprawdzonej firmy dla 800 zł podwyżki Dlatego pytam o ile mogę z nimi walczyć Chciałbym 6500 + służbowy samochód i nie wiem czy to dużo czy mało.

to zaproponuj im swoja propozycje...Zobaczysz reakcje.Jesli sie zgodza no to po sprawie :D a jesli nie to zostan tu gdzie pracujesz,bo z tego co piszesz nie jest zle

Dzięki gejsza za aktywność na forum :) pozdrawiam

Gość jeśłi chciałbyś 6500
zażądaj 7 500 i daj im 1000 wynegocjować ;)