Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BudziolkaKrejzolka

Matura??

Polecane posty

dobra, nie wyszło, ale link jest pod koniec strony 13 :D

Gość ale ja potrzebuje rozszerzona

Gość Justyna123
Ale sie usmialam:-) jak na temat psychologiczny sie wchodzi z tasakiem albo granatem to z czym moge wejsc na temat o żonach:P??

Gość maly tescik
napiszcie moze kto z was stal a kto siedzial na prezentacji z polaka i ile punktow dostaliscie cos mi sie wydaje ze zawsze dostaja wiecej ci co stoja. a i ile osob miliscie w komisji 2 czy 3?

Gość Justyna123
Optima świetny pomysl;) i wtedy tez oni mnie beda sie bac a nie ja ich bo taki walek to niebezpieczne narzedzie:P

Hellllllo ! 🖐️ no ja przed chwilą sprawdzilam kluczyk i nie zdałam z historii rozsz:) ale to nie jest obowiązkowy takze nie musze w sierpniu poprawiac ? :P hehe a terazzzzz wakejszyn :D przesyłam pozytywne fluidy dla tych ktorym jeszcze cos został :D 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

Gość agaciaaa
Ja już wszystko :0 wczoraj udało sie 90% z polaka ustnego :) już mam po maturach :0 zas zacząć 4 i pół miesiąca wakacji :) Wczoraj zapiłam i dzisiaj jestem chora... Ale to sie wytnie :):):) pozdrawiam :D

JA MAM JUTRO USTNĄ Z POLSKIEGO I KONIEC! PO WSZYSTKIM TO JA NIE WIEM CO Z SOBA ZROBIE ZE SZCZESCIA :D

Gość praca_ma
przede mna jeszcze polski w piatek/.... boje sie!!!!!!!!

ja się też boję, bo nie umiem jeszcze całej prezentacji a nie chce mi sie za to brac...:D

Gość młoda. M.
ja też mam jutro prezentacje :) już niby umiem całą ale nie chce mi sie dzisiaj powtarzac i kurde boje sie tych pytań komisji :/

ja się tak strasznie nie boje pytań, bardziej się boje ze sie zatne i nie dopowiem do końca...:/

Gość młoda. M.
Ja podobnie... choć wczoraj zdawałam ustny angielski i był zajebisty stres więc liczę na to, ze jutro mimo wszystko bedzie odrobine mniejszy.. poza tym mam ponoć lajtową komisje... a mi wsytarczy 6 punktów :D bo i tak nie jest ten wymnik potrzebny

ja przed ustnym niemieckim beczałam, bo ja ogólnie to jestem z tego cieniutka a tu13 pkt :D z polskiego z jednej strony chce zdac a z drugiej bym chciala 20pkt:D

Gość młoda. M.
Ja wczoraj angielski na 14 a myślałam że umrę przed drzwiami :D dramat ale nie warto było sie stresowac a z polskim mam podobnie w sumie... niby fajnie, zeby zdac w ogole ale juz zdac to zeby miec dobry wynik:D

ja juz po...bylo beznadziejnie i myslalam ze nie zdam a tu przy wynikach mowi mi ze 60% :D:D jestem taka happy:) ale bede dzxisiaj chlac!!:D narzeczony juz kupuje wino i oblewamy moj sukces:P moze nawet 2 wina:D

dlatego ide się uczyć dalej prezentacji :D jutro matura 16:30.. pózniej tu jeszcze zajrzę :D pzdr:D

Gość młoda. M.
ja tez sie ide uczyc zwlaszcza, ze o 10.30 mam egzamin :) natalusia- GRATULACJE ! :) mam nadzieje, ze ja jutro bede sie mogla jakims w mioare wynikiem pochwalić :D Malinka- nie martw sie, o 15.00 wyniki moze nie pozlo tak zle a nawet gdyby to poprawisz w sierpniu i tez sie swiat nie zawali jeszcze sie bedziesz mogla dostac na studia:) 🌻 papaa moi drodzy 👄 :D

Z wrażenia po maturze z biologii aż komputer mi się zepsuł :P Ale oto jestem,zadowolona i roześmiana :D W porywach będzie 70 % ale z tego przedmiotu,jak na moje możliwości,uważam,że to dobry wynik. Najgorsze czeka mnie w piątek :| Ustny polski...powiedzcie,ile zajeło wam porządne nauczenie się na prezentacje?

Gość maturzystkategoroczna
malinka a jaka matme zdawalas? rozszerzona? ja zdawalam rozszerzona. wydaje mi sie ze nie poszlo xle ale zapewne jak sprawdze wyniki to sie rozczaruje

Gość młoda. M.
No przylazłam jednak :) Musze sobie kilka haseł spisać z neta do tej [prezentacjijak mnie beda pytac jutro. nPowtórzyłam sobie prezentacje, póki co umiem, raz się zacinam w jednym miejscu.Jak sie wkurze to wywale to zdanie w ogóle:D Nens- mi nauka prezentacji zajęła 4 dni i umiałam perfekt bo sobie poświęciłam na każdą strone jeden dzien :)ale zaczelam sie uczyc juz w kwietniu wiec to co innego :) Malinka- no rozumiem bo zawsze fajniej byłoby miec wolne wakacje ale nie ma co się łamać :) jeszcze nie ma wyników a moze Ci poszło lepiej niz Ci sie wydaje

Gość maturzystkategoroczna
policzylam sobie i bedzie tak ok 60-70 % marnie

Gość młoda. M.
Ważne, że zdałaś :) gratuluję

Gość daremna
buhaha od kwietnia sie zaczęłas uczyć prezentacji???? ja nie moge :D przecież tych 4 stron to sie można nauczyć w 2 godziny

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej