Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowanaaa

czy depilatory są skuteczne???

Polecane posty

Gość niezdecydowanaaa
vaaalalala? Askąd wiesz, że onfim jest jeszcze panną?

Gość bronka 24
ktos tu chyba zmienia temat..

Gość niezdecydowanaaa
ależ skąd!! już wracam do sprawy depilatora.

vaalala po pierwsze żucie gumy wpływa na produkcję śliny co ma związek z usuwaniem bakterii z jamy ustnej zielone herbata nie odchudza ale wspomaga trawienie a vanish usuwa plamy osobiście stosuję. no mnie 79 zł nawet nie było by żal gdyby móc mieć spokój z tydzień dwa

Gość niezdecydowanaaa
Dokładnie takie samo zdanie mam na ten temat;-)

Ja używam depilatora od 3 lat i jestem zadowolona. Na poczatku zastanawiałam się na zakupem z wymienną główką golącą ale znajomi sprzedawcy mnie odwiedli i w końcu kupiłam oddzielnie depilator a oddzielnie maszynkę elektryczną dla kobiet. Cenowo wyjdzie to samo, ale wiadomo, że lepiej miec dwa sprzęty niż jeden, bo dwa w jednym zwykle jest gorszej jakosci. Maszynki używam raz a potem z 5 razy depilatora... Gdy używałam stale depilatora, to faktycznie czasem wrastały mi włoski. A i jeszcze jedno. Przestawiłam się na co dzień na żel pod prysznic Z PILLINGIEM do ciała. Używam go codziennie, więc może dlatego nie mam żadnego problemu z wrastaniem włosków. Depilatora używam zwykle raz w tygodniu i to wystarcza.

Gość llllllllllll
Racja, Ale ja jestem za tadycyjnym woskiem :)

Gość braun 2270
taki depilator zakupiłąm dzis i już stosowałam i da sie wytrzymać,bałam się bólu,ale jak rozciaga sie skóre to prawie go nie czuć,to tego ten model ma golarkę ,nie weim jeszcze jak bedzie z odrastaniem włosków,ale czas pokaże

od lat używam depilatora i nie wyobrażam sobie życia bez niego :) co prawda używam tylko do nóg, pachy i miejsca intymne już golę maszynką (tzn. tym samym depilatorem, po zmianie głowicy na golarkę - mam taką 2 w 1, nigdy mi się nie zepsuła, a używam jej jakieś 5 lat), bo tam jest cieńsza i delikatniejsza skóra, więc wolę uniknąć intensywnych wrażeń... na nogach depilacja od dawien dawna nie boli mnie nic a nic, już w ogóle zapomniałam, że kiedyś na początku coś tam szczypało. 🖐️